- Πόντοι
- 1,788
Προτιμώ 70.000 προστιμο και ηλεκτρικη καρεκλα απο τον γαμο .μήπως σε κάρφωσε η δικιά σου? μήπως μετά άρχισε τα "είδες? αν ήμασταν παντρεμένοι δε θα είχε συμβεί ποτέ αυτό" κλπ? μήπως στο φέρνει λάου λάου
Προτιμώ 70.000 προστιμο και ηλεκτρικη καρεκλα απο τον γαμο .μήπως σε κάρφωσε η δικιά σου? μήπως μετά άρχισε τα "είδες? αν ήμασταν παντρεμένοι δε θα είχε συμβεί ποτέ αυτό" κλπ? μήπως στο φέρνει λάου λάου
Προτιμώ 70.000 προστιμο και ηλεκτρικη καρεκλα απο τον γαμο .
Τοτε προτείνω όποιος κολλήσει να πάει κατηγορούμενος γιατί σιγουρα ΔΕΝ τηρησε τα μετρα....αφού κολλησε.Τα κρουσματα αυξανονται οταν δεν τηρουνται τα μετρα.
Τοτε προτείνω όποιος κολλήσει να πάει κατηγορούμενος γιατί σιγουρα ΔΕΝ τηρησε τα μετρα....αφού κολλησε.
Τα κρουσματα αυξάνονται από πολλούς λόγους.........ακόμα και όταν τηρούνται το μετρα.
Συμφωνω.Τα πάντα ειναι σχετικα και τα παντα σε περιοδους κρισεων γινονται με βαση την αναλυση ΡΙΣΚΟΥ η οποια δεν ειναι και rocket science ....ενα απλο impact/probability matrix ειναι για μαθητες της πρωτης δημοτικου
Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά θέλω να σταθώ λίγο εδώ.
Συμφωνω.
Δεν έφαγε πρόστιμο για τα ξύλα (κωδικός 2) αλλά γιατί δε φορούσε μάσκα στο αυτοκίνητο ενώ επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο που δεν είναι συγγενής. Στην πραγματικότητα ο αστυνομικός χάρισε το 300αρι στον σύντροφό της και αντί να πουν κι ευχαριστώ βγήκαν και τον έδωσαν στεγνά και μάλιστα ότι "απείλησε" κιόλας. Οπότε σε αυτή αν έκοψε πρόστιμο για μάσκα ενώ φαίνεται ότι ήταν μόνη της στο αμάξι θα κάνει ένσταση και θα σβηστεί.Μάλλον σε καμία, οπότε μάλλον ο αστυνομικός θα έπρεπε να βεβαιώσει παράβαση για την μετακίνηση (€300) και όχι για την μάσκα (πάλι €300). Μήπως ο αστυνομικός βεβαίωσε παράβαση δωράκι που μπορεί να γίνει ένσταση με θετικό αποτέλεσμα, για λόγους που τόσο εμείς, όσο και ο συντάκτης του άρθρου αγνοούμε;
Ενταξει τωρα? Ησύχασες? ?
Ευτυχώς που δεν σ εχω γείτονα ?
Παντως εδωΚα και κατι φτωχαδακια φοιτητΕ απο την επαρχια που εμεναν στο υπογειο της απεναντι πολυκατοικιας & εκαναν παρτυ στην Ταρατσα ,εγω δεν καΜω ταξικΑΙ διακρισεις...μια και ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ειτε πλουσΓιος ,είτε φτωχος..παραμενει ΠΡΟΔΟΤΗΣ ?
Εντάξει μωρε,προφυλαξου εσύ και μην δείχνεις τέτοιο ζήλο για τους απείθαρχους.
Έτσι κ αλλιώς ήρθαν τα εμβόλια τώρα.?
Εντάξει μωρε,προφυλαξου εσύ και μην δείχνεις τέτοιο ζήλο για τους απείθαρχους.
Έτσι κ αλλιώς ήρθαν τα εμβόλια τώρα.?
Ευτυχώς που δεν σ εχω γείτονα ?
Ναι γι αυτόν τον λογο βεβαιώθηκε η παράβασηΔεν έφαγε πρόστιμο για τα ξύλα (κωδικός 2) αλλά γιατί δε φορούσε μάσκα στο αυτοκίνητο ενώ επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο που δεν είναι συγγενής.
Πάντως το βίντεο του παραβάτη και παλιού ρεμπέτη κ. Κουτσαβάκη ετών 24, είναι τρελό νούμερο επιθεώρησης.
Σε σημείο που πιστεύω πως πρόκειται για χοντρή πλάκα.
Το παράδειγμα που έβαλες ήταν live ρεπορταζ, όπως φαίνεται. Δεν ήταν στημένο.
Εγώ βάζω και λίγο μουστάρδα ανάλογα με το βασικό υλικό, (πχ σε πατζάρι δεν θα έβαζα), και για ξηροκάρπι βάζω φυστίκια (peanuts που τρώμε με το ποτάκι) ψημένα.
Μπορεί να ρίξω και λίγο φυστικοβούτυρο.
Πλάκα έκανα ρε φίλε! Μου φάνηκε η μέθοδος φάσιον καταπραϋντική και είδες που σε οδήγησε στην κουζίνα σου και σου τράβηξε τη σκέψη απο τα αρνητικά; Το καλό το πέστο θέλει ζεν για να γίνει.