Εγω να ενημερωσω για Σταματη Σπανουδακη στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ηρωδειο.Evilnye είπε:Πάντως να σας ενημερώσω ότι 26-29 Ιουλίου παίζει το Nabucco στο Ηρώδειο ;D
Εγω να ενημερωσω για Σταματη Σπανουδακη στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ηρωδειο.Evilnye είπε:Πάντως να σας ενημερώσω ότι 26-29 Ιουλίου παίζει το Nabucco στο Ηρώδειο ;D
trolley είπε:Δεκτό το σχόλιο από εσένα που είσαι καλό παιδί, αλλά δεν το εννοούσα έτσι: εννοούσα ότι αν ήμουν τόόόόσο λίγος, θα άλλαζα επάγγελμα.
Στο χώρο της τέχνης είναι δύσκολο (και μάλλον άχρηστο) να ορίζεται κάποιος ως "καλύτερος" από κάποιον άλλο (π.χ. εγώ θεωρώ "καλύτερο" τον Μότσαρτ), αλλά υπηρετώντας τη σύμβαση του να θεωρούμε τους Floyd ως τους "καλύτερους όλων των εποχών" (ώστε να κάνουμε δύσκολο το 1/1000), τότε κάποιος που δεν μπορεί να κάνει το 1/1000 (τουλάχιστον) για ποιο λόγο δεν τα έχει παρατήσει (γνήσια απορία είναι, μην το ρίξετε στο κράξιμο);
Εγώ στη δουλειά μου, δεν ήθελα να κάνω το 1/1000 από αυτό που έκαναν οι δασκάλοι μου, ήθελα να κάνω το 105%, και όντως το έκανα - έτσι κατάλαβα ότι κάνω γι' αυτή τη δουλειά.. αλλιώς βράστα και άστα.
Πολύ σωστή παρατήρηση.schreivox είπε:Στο σύνολο της, η δουλειά των floyd, είναι ομαδική άρα δεν μπορεί ''κάποιος'' να κάνει το 1/1000 της. Μπορούν κάποιοι βεβαίως (να κάνουν το 1/1000, 1/100, 1/10) που θα λειτουργήσουν ως συγκρότημα γιατί υπάρχει μια ιδιαίτερη ποιοτική κατηγορία που αφορά τη χημεία μεταξύ των μουσικών και αυτό είναι βασικό στοιχείο στην γενικότερη αποτίμηση των Pink Floyd.
πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε πως το The wall ειναι προιον ομαδικη δουλειας. μπορει ο waters να ειχε τις βασικες ιδεες αλλα ολοι τους συμμετειχαν στην ολοκληρωση του. τωρα οσον αφορα το 1/1000 που αναφερθηκε κατα την γνωμη μου αλλη βαρυτητα εχουν οι floyd στην παγκοσμια μουσικη και αλλη οι πυξ-λαξ. το παραδειγμα ειναι τυχαιο.trolley είπε:Πολύ σωστή παρατήρηση.
Γιατι οταν θελουμε να εκφρασουμε κατι αρνητικο-ειρωνικο για καποια μπαντα η για καποιο θεσμο παντα αναφερουμε τυχαια τους Πυξ-Λαξ? ;D ;D ;Dthanodwarf είπε:αλλη βαρυτητα εχουν οι floyd στην παγκοσμια μουσικη και αλλη οι πυξ-λαξ. το παραδειγμα ειναι τυχαιο.
ανεφερα τους πυξ-λαξ γιατι χθες παιζανε στο Ο.Α.Κ.Α. πλακα -πλακα ομως σε ολες τις κουβεντες οι πυξ-λαξ ειναι οροσημο συγκρισης και αυτο ειναι προς τιμην τους ;D ;Dτελικα οι floyd ειναι μπαντα ή θεσμος?warwickplayer είπε:Γιατι οταν θελουμε να εκφρασουμε κατι αρνητικο-ειρωνικο για καποια μπαντα η για καποιο θεσμο παντα αναφερουμε τυχαια τους Πυξ-Λαξ? ;D ;D ;D
Ήταν μπάντα, τώρα είναι θεσμός...thanodwarf είπε:τελικα οι floyd ειναι μπαντα ή θεσμος?
Ενω το still(?) του "εγω ακουω οτι ακουει ο κοσμος, (ή κανω οτι ακουω μπας και γα...ω κανα πιπινι) δηλ. μονο "επιτυχιες" που μου πασαρουν οι εταιρειες με τα "play lists" τους μεσω tv/radio για να ειμαι trendy" ειναι καλυτερο, ε?Το "still" του " εμενα δεν μου αρεσουν αφτα που αρεσουν στους πολλους " και καλα αυτο με κανει διαφορετικο μου την σπαει αφανταστα!
Εννοειται πως στο χωρο της τεχνης δεν ειναι ευκολο να χρησιμοποιησει κανεις τον ορο καλυτερο, ποσο μαλλον να πει κανεις οτι ο ταδε ειναι τοσα κιλα καλυτερος απο τον δεινα. Παρα ταυτα δεν μπορει να αμφισβητηθει και το γεγονος οτι η εννοια του "καλλιτεχνικου μεγεθους" εχει καποιο νοημα. Τα κριτηρια μπορει να ειναι πολλα και διαφορετικα για τον καθενα και εδω, ναι μπορει να υπαρξει διαφωνια.trolley είπε:Δεκτό το σχόλιο από εσένα που είσαι καλό παιδί, αλλά δεν το εννοούσα έτσι: εννοούσα ότι αν ήμουν τόόόόσο λίγος, θα άλλαζα επάγγελμα.
Στο χώρο της τέχνης είναι δύσκολο (και μάλλον άχρηστο) να ορίζεται κάποιος ως "καλύτερος" από κάποιον άλλο (π.χ. εγώ θεωρώ "καλύτερο" τον Μότσαρτ), αλλά υπηρετώντας τη σύμβαση του να θεωρούμε τους Floyd ως τους "καλύτερους όλων των εποχών" (ώστε να κάνουμε δύσκολο το 1/1000), τότε κάποιος που δεν μπορεί να κάνει το 1/1000 (τουλάχιστον) για ποιο λόγο δεν τα έχει παρατήσει (γνήσια απορία είναι, μην το ρίξετε στο κράξιμο);
Εγώ στη δουλειά μου, δεν ήθελα να κάνω το 1/1000 από αυτό που έκαναν οι δασκάλοι μου, ήθελα να κάνω το 105%, και όντως το έκανα - έτσι κατάλαβα ότι κάνω γι' αυτή τη δουλειά.. αλλιώς βράστα και άστα.
Οταν γινεται επιτηδευμενα και τα δυο στυλ τα ιδια σκατ@ ειναι!!!Anduan3 είπε:Ενω το still(?) του "εγω ακουω οτι ακουει ο κοσμος, (ή κανω οτι ακουω μπας και γα...ω κανα πιπινι) δηλ. μονο "επιτυχιες" που μου πασαρουν οι εταιρειες με τα "play lists" τους μεσω tv/radio για να ειμαι trendy" ειναι καλυτερο, ε?
ΠΣΣΤ! Λιγα λογια για τον Κουρκουλη!Αλλωστε για καποιους οι pink floyd ειναι οπως για μενα π.χ. ο κουρκουλης....
Ναι, συμφωνώ. Αλλά τώρα αλλάζει το κέντρο βάρους της συζήτησης. Ο φίλος έγραψε ότι επειδή δεν έχω κάνει ούτε το 1/1000 των Floyd καλύτερα να κάνω πιο μετριοπαθείς δηλώσεις (το λέω πιο κομψά απ' ότι αυτός), όμως - σύμφωνα με το συμπέρασμά μας - τελικά είμαι εξόχως χρήσιμος ακόμη και αν έχω κάνει το 1/1000000 των Floyd, διότι χωρίς τύπους σαν εμένα Floyd δεν μπορούν τελικά να υπάρξουν.fenderiarhs είπε:Επισης, στην αργη εξελικτικη πορεια της τεχνης ανθρωποι που δεν εκαναν ουτε το 1/1000 ενος Μιχαηλ Αγγελου, ενος Ντα βιντσι ή ενος Velasquez, μπορει να επαιξαν μικρο αλλα σημαντικο ρολο για να οδηγηθουν τα πραγματα σε αυτους.
Δεν έχω καταλάβει...κρίνεις το έργο ή το event (που δεν είδες?)...trolley είπε:σε τελευταία ανάλυση μιλάμε για μία δεινοσαυρο-ροκ μπάντα της δεκαετίας του '70, η οποία (στο Wall) αυτομέμφεται για την απάθεια στην οποία την καταδίκασε η δόξα της.
Πριν απαντήσω, επίτρεψέ μου μία ερώτηση:marathon είπε:Δεν έχω καταλάβει...κρίνεις το έργο ή το event (που δεν είδες?)...
Oύτε και εγώ το έχω δείtrolley είπε:Δεν έχω πάει να δω το πρόσφατο σώου της Άννας Βίσση.
Κατά τη γνώμη σου α) έχω την επάρκεια για να το κρίνω, β) το έχω ήδη κρίνει μη-πηγαίνοντας, γ) όσοι το είδαν είναι πιο αρμόδιοι από μένα για να το κρίνουν;