Απ: Roger Waters - The Wall 2013

Στάθης είπε:
μονο και μονο ο πολυκαναλος ηχος προκαλουσε ενα δεος
Tι εννοείς? Υπήρχε πολυκάναλος ήχος? Δηλαδή όχι το συνηθισμένο στέρεο - για την ακρίβεια σε ορισμένες συναυλίες (ανεξαρτήτως μεγέθους) είναι "2.1" γιατί το κανάλι των sub έχει διαφορετικό χειρισμό και αναπαραγωγή από διαφορετικές μονάδες - αλλά 5.1 ή 6.1??!?

Δε ξέρω για εσάς, αλλά το να ακούω τις αγριοφωνάρες των μαλακοπιθήκων* που νομίζουν ότι είναι σε πολιτική συγκέντρωση του Καμμένου, ενώ έχω πάει να δω το Wall,  θα ήταν αρκετός λόγος για να πετάξω όλους τους δίσκους των Floyd. Ευτυχώς όμως δεν πήγα.

Προσωπική έκκληση προς τυχόν ηλίθιο συνυπεύθυνο γι' αυτό το χάλι : αγόρι μου, άμε διάβασε τους στίχοι πριν ξαναπάς σε συναυλία. Ή αλλιώς περιορίσου στο Ρέμο.

* μάλιστα, ένας προσπαθεί να τραγουδήσει μαζί με τον Waters. Έλεος βρε μαλάκα.

Superfunk είπε:
πολυ απαλος εισαι,εγω θεωρω αυτο το βιντεο μια εξαιρετικη αφορμη για να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ η ΣΤΕΙΡΩΣΗ σε πολλους ΕΛΛΗΝΕΣ... ;D ;D
Όντως, κάποιοι από αυτούς πρέπει να έκαναν σεξ μετά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

And at the risk of seeming somewhat narcissistic... Λέει ο Waters, και θα μπορούσε να συμπληρώσει:

Αφού έγραψα κάποια από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Grey όσο αφορά την προσκολληση σε συγκεκριμένες συνταγές σου προτείνω να ακούσεις το ca Ira. Είναι musical. Η πικρή αλήθεια είναι βέβαια πως αν ανέβαζε το ca Ira ή το pros and cons of hitch hiking εδώ, στη συναυλία μάλλον θα ήταν αυτός και κάνα δυο καλοί φίλοι.

Προσωπική έκκληση προς τυχόν ηλίθιο συνυπεύθυνο γι' αυτό το χάλι
Ενταξει μπορει το παιδι που μεταφρασε το slogan  να ‘‘δουλευε‘‘ στην ΕΡΤ και να τον εβαλαν σε διαθεσιμοτητα... ;D οποτε εχει ‘‘αντιμνημονιακο‘‘ μενος...

Superfunk είπε:
Ενταξει μπορει το παιδι που μεταφρασε το slogan  να ‘‘δουλευε‘‘ στην ΕΡΤ και να τον εβαλαν σε διαθεσιμοτητα... ;D οποτε εχει ‘‘αντιμνημονιακο‘‘ μενος...
Μάλλον πεοκρουστικό μένος έχει...

Λοιπόν, ξέρεις τι μου θύμησε.. ; Θυμάσαι τη φάση που μεταφράζανε τους τίτλους των ξένων ταινιών στα ελληνικά, στα σινεμά.. και καλά γιατί δεν ξέραμε αρκετά αγγλικά για να τους καταλάβουμε;... Π.χ. "Dressed To Kill" --> "Προετοιμασία Για Έγκλημα", ή "All That Jazz" --> "Η Παράσταση Αρχίζει";

Ε, τέτοιας κλάσης καφρίλα είναι.

atreu73 είπε:
Η πικρή αλήθεια είναι βέβαια πως αν ανέβαζε το ca Ira ή το pros and cons of hitch hiking εδώ, στη συναυλία μάλλον θα ήταν αυτός και κάνα δυο καλοί φίλοι.
Στο "In The Flesh" DVD πάντως, έχει επιτύχει καλή ισορροπία ανάμεσα στο "εμπορικό", "νοσταλγικό", "άλλο" υλικό του. Νομίζω ότι εκείνο το μοντέλο λειτουργούσε καλύτερα. Σκέτο The Wall, είναι λίγο... φάση "Ποπ & Ροκ" των αρχών της δεκαετίας του '80.

Διαφωνώ. Είναι καθαρά υποκειμενικό βέβαια άλλα ποτέ δεν θα ήθελα η μπριζόλα μου να ακουμπάει τη τομάτα της σαλάτας. Ξέρω είναι ακραίο αλλά ακόμα και το young lust το θεωρώ παράταιρο και θα προτιμούσα να είχε ξεριζωθεί από το πρόγραμμα.

Παροτι και εμενα με επιασε μετεωρισμος βλεποντας λαικιστικα συνθηματα αποπατοειδους επιπεδου του τυπου να ******* η κυβερνηση, μπορω εχοντας ξυπνησει με  πολυ καλη διαθεση, και ατενιζοντας τα καταγαλανα νερα του Ιονιου, να δεχθω οτι ο καλλιτεχνης τα χρησιμοποιησε με δοση αυτοσαρκασμου, με δεδομενο οτι κεντρικη ιδεα του πισω απο το γραψιμο του the wall ηταν η χειραγωγηση των μαζων σε large scale concerts (και οχι μονο). Ακομα και ετσι, σε ποσα απο τα μογγολα που κραυγαζουν απο κατω, τους περασε απο το μυαλο κατι τετοιο?

Θυμαμαι μετα τις συναυλιες το 2011 στο κλειστο του ΟΑΚΑ φιλο να αναρτα στο facebook κατι του στυλ: "Τραγουδωντας το mother o roger waters και φτανοντας στο στιχο "mother should i trust the government", η αυθορμητη αντιδραση του κοσμου ηταν ενα παρατεταμενο γιουχαρισμα. 5 δευτερολεπτα μετα στον τοιχο των σκηνικων εμφανιστηκε το μηνυμα "ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" και ο κοσμος ξεσπασε σε χειροκροτηματα. Ευχαριστω Roger waters"

Eιμαι κακο***μιξ να πω ξανα και ξανα no hope for the human race?(*Ζητειται  γραφιστας να μου το φτιαξει σε avatar)

Ακομα ενα "θεμα" που το καναμε "Κυπριακο". Παρακαλω τον Roger Waters την επομενη φορα που θα κανει συναυλια στην Ελλαδα και μετα το "mother should i trust the government" να εμφανιστει το μηνυμα "ΝA ΖΗΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" (κι ο "Εθνικος Στρατος" μη πω... ;D)

"Mother do you think they'll try to break my balls?" :D

fenderiarhs είπε:
Eιμαι κακο***μιξ να πω ξανα και ξανα no hope for the human race?(*Ζητειται  γραφιστας να μου το φτιαξει σε avatar)
Είπα να το παραγγείλω από τον Gerald Scarfe (τον υπεύθυνο για τα γραφικά και τα καλλιγραφήματα του Wall), αλλά έπεσα πάνω στο παρακάτω πρόσφατο πόνημά του.

merkel-suckling.jpg

Το πλιάτσικο διαθέσεων πάνω στους πληθυσμούς των νοτίων χωρών της Ευρώπης, έχει πέραση, όπως και να το δεις. Αν ο Waters δεν είχε τσακωθεί με όλη την οικουμένη, θα έδειχνε αυτή την εικόνα στον τοίχο του, αλλά αναγκάστηκε να βολευτεί με την "μετάφραση" κάποιου κάφρου.

Waterfall-K είπε:
Ακομα ενα "θεμα" που το καναμε "Κυπριακο". Παρακαλω τον Roger Waters την επομενη φορα που θα κανει συναυλια στην Ελλαδα και μετα το "mother should i trust the government" να εμφανιστει το μηνυμα "ΝA ΖΗΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" (κι ο "Εθνικος Στρατος" μη πω... ;D)
Oτι να'ναι. Το να θεωρεις γελοιο τον ενα λαικισμο δεν σημαινει οτι αυτοματως εντασσεσαι στο αντιπαλο "στρατοπεδο".

trolley είπε:
αναγκάστηκε να βολευτεί με την "μετάφραση" κάποιου κάφρου.
o Waters φαίνεται να κσέρει αρκετά ελληνικά για να καταλαβαίνει τι σημαίνει η φράση πάντως, δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες.

bloody_sunday είπε:
Tι εννοείς? Υπήρχε πολυκάναλος ήχος? Δηλαδή όχι το συνηθισμένο στέρεο - για την ακρίβεια σε ορισμένες συναυλίες (ανεξαρτήτως μεγέθους) είναι "2.1" γιατί το κανάλι των sub έχει διαφορετικό χειρισμό και αναπαραγωγή από διαφορετικές μονάδες - αλλά 5.1 ή 6.1??!?
Nai πολυκαναλος ηταν,περαν απο τα 2 καναλια του stage υπηρχαν και αλλα 6 ηχεια στο υπολοιπο σταδιο(3 σε καθε πλευρα).Καπου ακουσα πως ηταν τετραφωνικος δηλαδη για το υπολοιπο σταδιο στερεοφωνικος,αλλα εμενα μου φανηκε πως εκτος απο το pan του ηχου ως προς τις πλευρες του σταδιου υπηρχε και pan ως προς το μηκος του.Δηλαδη παραπανω απο 4 καναλια στο συνολο της συναυλιας. Τα ηχεια για το υπολοιπο σταδιο χρησιμευαν για την αναπαραγωγη των εφε,και ηταν πληρως πειστικα, ο ηχος των αεροπλανων απο τη θεση μου ακουγοταν λες και θα σου την εσκαγε στα μουτρα!Τρομοκρατια! Πλακα ειχε  που  καποιοι ηταν ανυποψιαστοι και καθε φορα εψαχναν στο βαθος να δουν καποιο ελικοπτερο ή κατι τετοιο..

blue είπε:
o Waters φαίνεται να κσέρει αρκετά ελληνικά για να καταλαβαίνει τι σημαίνει η φράση πάντως, δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες.
Δεν εννοούσα ότι δεν ξέρει τι σημαίνει η μετάφραση.

Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα (ότι ξέρει και επιλέγει να λαϊκίσει).

Στάθης είπε:
Nai πολυκαναλος ηταν,περαν απο τα 2 καναλια του stage υπηρχαν και αλλα 6 ηχεια στο υπολοιπο σταδιο(3 σε καθε πλευρα).Καπου ακουσα πως ηταν τετραφωνικος δηλαδη για το υπολοιπο σταδιο στερεοφωνικος,αλλα εμενα μου φανηκε πως εκτος απο το pan του ηχου ως προς τις πλευρες του σταδιου υπηρχε και pan ως προς το μηκος του.Δηλαδη παραπανω απο 4 καναλια στο συνολο της συναυλιας. Τα ηχεια για το υπολοιπο σταδιο χρησιμευαν για την αναπαραγωγη των εφε,και ηταν πληρως πειστικα, ο ηχος των αεροπλανων απο τη θεση μου ακουγοταν λες και θα σου την εσκαγε στα μουτρα!Τρομοκρατια! Πλακα ειχε  που  καποιοι ηταν ανυποψιαστοι και καθε φορα εψαχναν στο βαθος να δουν καποιο ελικοπτερο ή κατι τετοιο..
Ευχαριστώ για την απάντηση... το είδα τελικά και νωρίτερα σε μερικά αρθράκια ονλάιν: ήταν τετραφωνικός.

Trending...

Νέα θέματα

Back