Ναι...δεν είναι με τίποτα ίδιο...γιατί απλά δεν μπορείς να πιστέψεις ότι σε όλη αυτή τη κατάσταση που περιγράφεις...ο Waters έβγαλε ένα απίστευτο ήχο στο συνήθως κακό ΟΑΚΑ...κάτι που κανένα DVD σου δεν θα σου δείξει ποτέaudiokostas είπε:Αν είναι απλώς για να απολαύσω μόνο το οπτικοακουστικό, γιατί να στριμωχτώ και να μην το απολαύσω με τις ιδανικές συνθήκες και εκπομπής (επιμέλεια εικόνας και ήχου από κορυφαίους του είδους) αλλά και λήψης (μηχανήματα αναπαραγωγής και εντάσεις της επιλογής μου).
Θα ναι το ίδιο; Με τίποτα.
Ειδικά στο ηχητικό κομμάτι, θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες/αντιρρήσεις μου.marathon είπε:Ναι...δεν είναι με τίποτα ίδιο...γιατί απλά δεν μπορείς να πιστέψεις ότι σε όλη αυτή τη κατάσταση που περιγράφεις...ο Waters έβγαλε ένα απίστευτο ήχο στο συνήθως κακό ΟΑΚΑ...κάτι που κανένα DVD σου δεν θα σου δείξει ποτέ
Γιατί βρε; Απόλυτος είσαι. Αντιθέτως υπήρχε πολύ περισσότερη συμμετοχή στο the wall από ότι στο cats (έχοντας δει και τα δυο )trolley είπε:Νομίζω ότι είναι δεδομένο σε ποιους απευθύνονται τέτοια σώου. Όπως έγραψε και άλλο εκλεκτό μέλος, είναι σαν το κοινό που πήγε να δει το Cats. Μουσικόφιλους δεν τους λες... ροκάδες δεν τους λες... γνώστες του σχετικού ρεπερτορίου.. πάλι δεν τους λες... τέλος πάντων δεν είναι και για πολύ συζήτηση....
Την άμεση επαφή των φυσικών οργάνων / φωνών από την άλλη, είναι τρομερά δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να την αναπαράγεις με φυσικότητα.Evilnye είπε:Πάντως να σας ενημερώσω ότι 26-29 Ιουλίου παίζει το Nabucco στο Ηρώδειο ;D
Η μουρμούρα (μου) είναι μουρμούρα, αλλά μην την μπερδεύεις με την τεκμηριωμένη άποψη που κρύβεται πίσω (ή περπατάει παράλληλα) με τη μουρμούρα. Οι προσωπικοί μου λόγοι για το ότι δεν πήγα είναι κάποιοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όσοι πήγανε έχουν μεγαλύτερη σχέση με το ζήτημα από εμένα.Evilnye είπε:Ξέρεις πολύ καλά πως ευχαρίστως θα πήγαινες, οπότε άσε τη μουρμούρα και ετοιμάσου για αγορές cd. (και dvd)
Κι εγώ, αν και δηλώνω θαυμαστής και "φίλος" του γκρουπ, κάπως έτσι το είχα εισπράξει...audiokostas είπε:θεωρώ το the Wall, πομπώδες, δήθεν και κλισεδιάρικο
Καλά το συγκεκριμένο είναι ο ορισμός του πομπώδους, δήθεν και κλισεδιάρικου. Δε θα με χάλαγε και αν ήμουν στη γειτονιά θα πήγαινα, αλλά δε θα ξεσηκωθώ κιόλας.audiokostas είπε:Την άμεση επαφή των φυσικών οργάνων / φωνών από την άλλη, είναι τρομερά δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να την αναπαράγεις με φυσικότητα.
Όπως και τον βραδινό καλοκαιρινό ουρανό του Ηρωδείου.
Σε όσους δεν έχετε ζήσει αυτή την εμπειρία, συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Τα DVD δεν την πιάνουν.
Ναι βρε πλάκα σε κάνω. Άσε που παράγγειλα χτες 3 σιντί.Η μουρμούρα (μου) είναι μουρμούρα, αλλά μην την μπερδεύεις με την τεκμηριωμένη άποψη που κρύβεται πίσω (ή περπατάει παράλληλα) με τη μουρμούρα. Οι προσωπικοί μου λόγοι για το ότι δεν πήγα είναι κάποιοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όσοι πήγανε έχουν μεγαλύτερη σχέση με το ζήτημα από εμένα.
Καλά, εντάξει, ότι πεις ...........Evilnye είπε:Καλά το συγκεκριμένο είναι ο ορισμός του πομπώδους, δήθεν και κλισεδιάρικου. Δε θα με χάλαγε και αν ήμουν στη γειτονιά θα πήγαινα, αλλά δε θα ξεσηκωθώ κιόλας.
γιατί είμαστε κάποιου επιπέδου κύριος...warwickplayer είπε:Να ρωτησω κατι?Γιατι ειναι κακο το να ειναι πομπωθες και κιτς το the wall?
Αυτο θα μας φαει σ αυτη την χωρα...το επιπεδο μαςmarathon είπε:γιατί είμαστε κάποιου επιπέδου κύριος...
οοοοο...Σε ευχαριστώ πολύ δάσκαλε!!!marathon είπε:Κάνεις μαθήματα ορθογραφίας στη Κύπρο...? Μπράβο!!!
Μιλάς για τον Μάραθον.warwickplayer είπε:Αυτο θα μας φαει σ αυτη την χωρα...το επιπεδο μας
Ολοι ειμαστε μεγαλωμενοι με Γαλλικα και πιανο...
Το κλισε είναι κλισε.Αν δεν ητανε πομπωδες το the wall πως θα περνουσε τα μηνυματα που θελει να περασει?
Επισης πριν 30 χρονια που γραφτηκε το κλισε και το κιτς ητανε κατι αλλο απο το σημερινο κλισε και κιτς...