- Πόντοι
- 2,878
Βάλε με μέσαLK είπε:Huey Lewis...Εγώ και εσύ μείναμε να ακούμε ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Z02LHM1kROM
Βάλε με μέσαLK είπε:Huey Lewis...Εγώ και εσύ μείναμε να ακούμε ;D ;D ;D
εντάξει...ο καφές μου βγήκε από τη μύτη.. ;D ;D ;Dwarpie είπε:Εμενα παντως μου πηρε καιρο να αποδεχτω το γεγονος οτι ο pharrell williams ειναι 40 χρονων. Δηλαδη στα 18 του πως ηταν?
Ετσι?
![]()
Έεεεεεεετσι!theoctapus είπε:Συμφωνώ. Και κάποια στιγμή πρέπει να ξετινάξουμε το ψώνιο και την υπεροψία από πάνω μας και να καταλάβουμε ότι μερικές φορές το εμπορικό έχει κάνει επιτυχία γιατί όντως είναι καλό και όχι γιατί μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Μα αφού είναι, τι να κάνουμε; ;D(αχ αυτή η καραμέλα, έλεος πια, όλοι είναι ηλίθιοι εκτός από εμάς).
Superfunk είπε:ΛΑΚΗ δες εδω ΠΟΥΚΑΜΙΣΙΑ που φοραει το κτηνος...do you aprove? ;D
Κάπου είχα ένα τέτοιο, από ένα άουτλετάδικο στην Τσιμισκη.
Καλά που μου το θύμησες.
Εσύ τι λές? ;D ;D ;DΛε να διάβασαν τι γράφαμε και να θύμωσαν; ;D ;D ;D ;D
Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που με αναφέρεις σε αυτό (ή το προηγούμενο) ποστ;samy paraga είπε:σόρυ Τρόλευ![]()
Οζητώ σεγνώμη,απλά όταν βλέπω συνομήλικους ενθουσιάζομαι που ζούμε ............... ;D ;D ;Dtrolley είπε:Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που με αναφέρεις σε αυτό (ή το προηγούμενο) ποστ;
Φιλως επειδης με μπερδεψες,samy paraga είπε:Οζητώ σεγνώμη,απλά όταν βλέπω συνομήλικους ενθουσιάζομαι που ζούμε ............... ;D ;D ;D
Συνεχίζουμε με Dp![]()
τωρα διαθεσιμη και στο κοντινοτερο μουσικο σας καταστημα ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος δεν είναι τυχαίο ότι η λευκή stratocaster του έχει το όνομα «The Hitmaker».