"get Lucky" Daft Punk, Pharrell Williams, Stevie Wonder...

Εμενα παντως μου πηρε καιρο να αποδεχτω το γεγονος οτι ο pharrell williams ειναι 40 χρονων. Δηλαδη στα 18 του πως ηταν?

Ετσι?

cute%2Bpicture%2Bof%2Bblack%2Bbaby.jpg

warpie είπε:
Εμενα παντως μου πηρε καιρο να αποδεχτω το γεγονος οτι ο pharrell williams ειναι 40 χρονων. Δηλαδη στα 18 του πως ηταν?

Ετσι?

cute%2Bpicture%2Bof%2Bblack%2Bbaby.jpg
εντάξει...ο καφές μου βγήκε από τη μύτη.. ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D

Πάντως αυτό το grammy είναι σαν να το πήραμε εμείς οι ίδιοι οι ακροατές.

theoctapus είπε:
Συμφωνώ. Και κάποια στιγμή πρέπει να ξετινάξουμε το ψώνιο και την υπεροψία από πάνω μας και να καταλάβουμε ότι μερικές φορές το εμπορικό έχει κάνει επιτυχία γιατί όντως είναι καλό και όχι γιατί μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Έεεεεεεετσι!

(αχ αυτή η καραμέλα, έλεος πια, όλοι είναι ηλίθιοι εκτός από εμάς).
Μα αφού είναι, τι να κάνουμε;  ;D

Πέρα από την πλάκα, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει... ελπίδα. Μπράβο τους!

ΥΓ και λίγο Greg Phillinganes να ανέβαζαν στη σκηνή δεν θα με χάλαγε...

Εχει κατι χρόνια που στέλνω στη Marcodi να βρουν ντηλερ στην Ευρώπη για τo Harpejji,μήπως και γλιτώσουμε τα εξοδα μεταφορας και τελωνείων ;D

Καμια φορα προσφέρονται να μου κάνουν καλυτερη τιμή με ενα basic οργανο (χωρις καποια πραματα στο βαψιμο κτλ που δεν καταλαβαινω), αλλη μου λενε να είμαι σταμπαη για προσφορες (ειχαν προσφατα μια καλη, αλλα πάλι δε συνεφερε).

Τελοσπαντων, ελπίζω να παρω ενα καποια στιγμη, ειναι πολυ ωραίο όργανο :)

... και πάει το βίντεο ...

"This video is no longer available due to a copyright claim by Grammys"

Superfunk είπε:
ΛΑΚΗ δες εδω ΠΟΥΚΑΜΙΣΙΑ που φοραει το κτηνος...do you aprove? ;D
Κάπου είχα ένα τέτοιο, από ένα άουτλετάδικο στην Τσιμισκη.

Καλά που μου το θύμησες.
Λε να διάβασαν τι γράφαμε και να θύμωσαν;  ;D ;D ;D ;D
Εσύ τι λές? ;D ;D ;D

Ξέρετε μήπως καμιά ντισκοτέκ καμιά παλιά ντισκοτέκ που μπορεί να πάει ένας σοβαρός νέος κανένα Σάββατο να κουνήσει την κορμάρα του Θεσ/νικη μεριά;

http://www.youtube.com/watch?v=cs6r6Ud0GGU

Την καλυτερη Ντισκο την παιζουν τα στριπτιΤζαδικα φιλε atreu. ;D

Εεε Τερη ;  ;D

Επειδη εισαι της γκρουβας γι αυτο το λεω  :D

Στην Αθήνα πάντως, Boom boom και κσερό πσωμί. :D

Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία

DP & dp,χάλια γενικώς λαίμαι...................ίσα με τη γωνία ρε  ;D ;D ;D

Βλαχομπαρόκια ήταν,βλαχομπαρόκια θα μείνουνε,σόρυ Τρόλευ  ;)

Έχω και πτανιάρη ξενοδόχο ναούμ και χαρτοπαίχτη,ίσως να είναι και της εντυπώσεως δλδ .

Σόρυ συνεχίστε με τους dp,προτιμώ Dp

ΥΓ προσωπικές απόψεις...............βάλε ρε καταρράκτη ένα highway star  το προτιμώ  :D

samy paraga είπε:
σόρυ Τρόλευ  ;)
Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που με αναφέρεις σε αυτό (ή το προηγούμενο) ποστ;

trolley είπε:
Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που με αναφέρεις σε αυτό (ή το προηγούμενο) ποστ;
Οζητώ σεγνώμη,απλά όταν βλέπω συνομήλικους ενθουσιάζομαι που ζούμε ............... ;D ;D ;D

Συνεχίζουμε με Dp  :)

samy paraga είπε:
Οζητώ σεγνώμη,απλά όταν βλέπω συνομήλικους ενθουσιάζομαι που ζούμε ............... ;D ;D ;D

Συνεχίζουμε με Dp  :)
Φιλως επειδης με μπερδεψες,

Dp εννοεις τους συμμαθητες σου

η τους συμμαθητες του προπαππου σου ?

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος δεν είναι τυχαίο ότι η λευκή stratocaster του έχει το όνομα «The Hitmaker».
τωρα διαθεσιμη και στο κοντινοτερο μουσικο σας καταστημα  ;D

http://www.fender.com/custom-shop/features/hitmaker/?utm_source=Newsletter-January28-2014&utm_medium=Email&utm_campaign=NileRodgers-Hitmaker-CS-MainFeature

http://www.fender.com/news/a-tribute-to-nile-rodgers/?utm_source=Newsletter-January28-2014&utm_medium=Email&utm_campaign=NileRodgers-Tribute-News-SubFeature

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back