"Έφυγε" ο Νίκος Παπάζογλου

Παρ ότι δεν τον ηξερα προσωπικα εχω καταλαβει τουτο : οτι ποτε δεν εσκυψε και δεν καθοδηγηθηκε απο τους " γνωστους καθοδηγητες " οτι εκανε το εκανε ελευθερα .ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Ασχημα τα μαντατα για την ελληνικη μουσικη.Καλο του ταξιδι.

Τεραστια μορφη, γιγαντια απωλεια.

Δεν ακουω Ελληνικη μουσικη, αλλα η μουσκη του ειναι απο τις λιγες που ασπαζομαι.

Η κακομοιρα η Ελλαδα εχασε ενα μεγαλο κεφαλαιο σε μια δυσκολη εποχη.

αντιο

Χαμηλων τονων αλλα πολυ σπουδαιος.Τι αλλο να πεις.Kριμα..........

Καλό ταξίδι ρε Νικόλα

Από τους λίγους έλληνες καλλιτέχνες που άκουσα τόσο πολύ!

Άλλη μια μεγάλη απώλεια για φέτος .. :'(

Οι Αύγουστοι  του  μέλλοντος μας, δεν θάναι πιά οι ίδιοι....

Κρίμα..

Το ακουσα και επεσα απο τα συννεφα. Πηγε να βρει τον φιλαρακο του!

Κάποιες ειδήσεις δύσκολα τις πιστεύεις, δεν καταπίνονται μεμιάς...

Για εμάς που ζούμε στη Θεσ/νίκη, ο Νίκος Παπάζογλου υπήρξε σημείο αναφοράς σε πολλά επίπεδα, πέρα απο προσωπικά γούστα και προτιμήσεις. Θα του έπρεπε ένα αφιέρωμα - παρουσίαση του έργου του απο μελετητές της ιστορίας της μουσικής.

ez είπε:
Κάποιες ειδήσεις δύσκολα τις πιστεύεις, δεν καταπίνονται μεμιάς...

Για εμάς που ζούμε στη Θεσ/νίκη, ο Νίκος Παπάζογλου υπήρξε σημείο αναφοράς σε πολλά επίπεδα, πέρα απο προσωπικά γούστα και προτιμήσεις. Θα του έπρεπε ένα αφιέρωμα - παρουσίαση του έργου του απο μελετητές της ιστορίας της μουσικής.
+ 1

Συλληπητήρια σε όποιον πραγματικά λυπάται.

τα λογια ειναι περιττα μπροστα στο χαμο αυτου του ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
να συμπληρωσω κατι,

ο καρκινος ταλαιπωρουσε τον νικολα εδω και σχεδον ενα χρονο ,

ηταν τοσο σεμνος που δεν ηθελε να το "δημοσιοποιησει " και να τον λυπουνται οι εφημεριδες και οι τηλεορασεις που ποτε δεν "πηγαινε" με τα νερα τους .

ηταν ενας καλλιτεχνης και ανθρωπος απο αυτους που βγαινουν πολυ σπανια

το μονο που μετανιωνω ειναι οτι δεν πηγα στο στουντιο του για καφεδακι τοτε που μπορουσα ( ο δασκαλος μου ηταν καλος φιλος του) ... δυστυχως... τωρα απλα θα μεινουν τα τραγουδια του να με συντροφευουν..

για οσους δεν το ξερουν και θελουν να ειναι εκει αυριο , στις 4 η ωρα στον αγιο θεραποντα στην τουμπα για το υστατο χαιρε...

Από τους ανθρώπους που πέρασαν μέσα μου (μας) και με (μας) διαμόρφωσαν / κοινωνικοποίησαν.

Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε... Σε περιμένει και ο Μανώλης, να σμίξετε ξανά, να σκαρφιστείτε στιχάκια αγαπημένα..

Οι στιχοι και οι μελωδιες αλλα και η σεμνοτητα του χαρακτηρα του θα με συντροφευουν απο τα δεκαοχτω μου χρονια  μεχρι οσο θα αντεχω να ακουω μουσικη.Θα μας λειψει...

O Mανώλης πρώτα, τώρα ο Νικόλας....Λες κι είχαν συννενοηθεί να φύγουν παρέα..Ήρωες των νεανικών μας χρόνων, εσείς που μας μάθατε την ομορφιά του γνήσιου λαικού τραγουδιού,καλό σας Ταξίδι....

Trending...

Νέα θέματα

Back