Αναμενόμενη κίνηση από την PRS και μπραβο της που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ζήτηση.
Προσωπικά είμαι κατά (δηλ. δεν θα αγόραζα ποτέ) του οποιουδήποτε signature μοντέλου, πρώτον γιατί τα θεωρώ υπερτιμολογημένα (όλο και κάποιο ''καπέλο'' στην τιμή θα υπάρχει λόγω του ''ονόματος'', ΟΚ να πληρώνω την φίρμα-brand name αλλά να πληρώνω και την τζίφρα του καλλιτέχνη τώρα?), και δεύτερον γιατί τα signature -αν και όντως βασίζονται στα specs του καλλιτέχνη- πο πολύ σε επιχειρηματικές συμφωνίες βασίζονται παρά στο όργανο που έκανε τον καλλιτέχνη διάσημο (πχ ο Mayer με Strat έγινε γνωστός και όχι με PRS, και αντίστοιχο επιχείρημα μπορώ να σας βρω για οποιοδήποτε signature όργανο κυκλοφορεί στην αγορά -και δεν μιλάω μόνο για κιθάρα αλλά γενικά).
Αλλά και στην απ'έξω να αφήσουμε το γεγονός signature, προσωπικά τα specs με το radius και το χαμηλό output των μαγνητών δεν είναι το στυλ μου. Αν και σίγουρα θα είναι καλό όργανο αν κρίνω από την SE μου, είναι όργανο που απευθύνεται σε άλλο κιθαριστικό κοινό (και κυρίως στην νεότερη κιθαριστική γενιά). Άποψή μου τα παραπάνω και καλόπαιχτη σε όποιον προβεί σε αγορά να την χαρεί.