review PRS SE Custom 24 - Full Review

Εμένα μου κάνει εντύπωση που κάθε φορά που άλλαξες μαγνήτες σε κιθάρα είδες μεγάλες διαφορές, ενω άλλοι λενε σιγα τη διαφορά...

Έχω αλλάξει δεκάδες σετ μαγνητών στις κιθάρες μου. Δεν μου έχει τύχει κάποιο σετ να μοιάζει ηχητικά με αλλο. Για του λόγου το αληθές, σου περαθέτω τις ηχητικές διαφορες των GAS και τον Dragon II. Ασετάριστοι οι Dragon, σε λαθος ύψη, αλλά θα ακούσεις τη διαφορά. Και στο χέρι είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πρώτα ακούγονται οι GAS και μετά το μεσον του κλιπ οι Dragon.

Καθαρό

βρώμικο

Πιο βρώμικο

Μια ακόμα διαφορά είναι οτι η custom δεν εχει φυσικό sustain. Είναι snappy και ψοφάνε η νότες νωρίς. Με τους dragon βελτιώθηκε. Η special εχει sustain for days.

Μια ακόμα διαφορά είναι οτι η custom δεν εχει φυσικό sustain. Είναι snappy και ψοφάνε η νότες νωρίς. Με τους dragon βελτιώθηκε. Η special εχει sustain for days.
H Mira εχει παραπανω;

σε σχέση με την Swamp Ash που προτιμάς την Custom?

Με τις ίδιες ρυθμίσεις του χθεσινού κλιπ, η swamp ash ακούγεται έτσι...

Εδώ το χθεσινο κλιπ

H Mira εχει παραπανω;

Και η mira ακούγεται έτσι. Πιο focused στα low mids, και rolled off higs. Αρκετό sustain και αυτή.

IMG_3508.jpeg

Εμένα μου κάνει εντύπωση που κάθε φορά που άλλαξες μαγνήτες σε κιθάρα είδες μεγάλες διαφορές, ενω άλλοι λενε σιγα τη διαφορά...

Άνθρωπο που σου είπε ότι δεν ακούει διαφορά ανάμεσα σε σετ μαγνητών, πάρε τον ΩΡΥΛΑ, άμεσα. Έχει εξαιρετικά ακουστικά στις μέρες μας…

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back