- Πόντοι
- 1
Μπρρρ... ανατριχιαστικό ;D Όμως η φωτό δεν βοηθάει για να δούμε αν έχει πάρει το μπράτσο- αν και συνεχίζω να το πιστεύω.FacelesS 7 είπε:
Τότε ναι... ΑΛΛΑ ;DSottos είπε:Το υψος/action είναι τρελό...
Πάντως τα βαγονάκια με το allen κατεβαίνουν κι άλλο απ ότι φαίνεται.
Αν δεν είναι τόξο το μπράτσο σου αλλά έχει νορμάλ relief και τερματίσεις τα βαγονάκια, τότε πρέπει αναγκαστικά να βάλεις Shim, κομματάκι χαρτονάκι ή γυαλόχαρτο κάτω απ το μπράτσο. Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει πειραματισμό μέχρι να το πετύχεις στο σωστό action...
+1000Terry RoscoeBeck5 είπε:Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να την πας εσύ ή ο φίλος σου για ένα σετάπ στον μάστορη για να μην έχουμε τίποτα άλλα topic- του στιλ «τραγωδία σε σετάπ» ;D ;D
Πατάς 1ο και τελευταίο τάστο (ή 17ο) στην Μπάσα ΜΙ (Ε) χορδη και μετράς την απόσταση μεταξύ χορδής και της κορυφής του 8ου τάστου στο περίπου:FacelesS 7 είπε:Εβαλα το καποταστο στο 1ο ταστο. μετα παταγα το 14ο ταστο και μετρησα την αποσταση απο το 7ο. Παιδια δεν ειμαι ειδικος..Προσπαθω να μαθαινω! Αν εχετε να μου προτεινετε να δοκιμασω κατι ευχαριστως!!!
Μπρρρ.... ακόμα πιο ανατριχιαστικό- αλλά και πάλι από την φωτό του μπράτσου δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρηS9F είπε:Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει twist-άρει το μπράτσο που είναι το χειρότερο σενάριο...
Οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις έχουν ποσταριστεί! Γιατί δεν τις ακολουθείς?FacelesS 7 είπε:Παιδια σας ξαναλεω κανω χρονια setup στις κιθαρες μου και ειναι ολες αψογες!!! Οπως ξαναειπα στις δικες μου κιθαρες ποτε δεν αντιμετοπισα παρομοιο προβλημα!
Βάλε και κανένα τόνο, νόμιζα ότι μίλαγες για μένα. ;D ;Dnoe13 είπε:Μαλακα ομως!
χαχα κι εγω τωρα που το βλεπω ετσι φαινεται...φυσικα δεν εχω τετοιο σκοποfusiongtr είπε:Το "κλειδί" είναι η πρώτη φωτο, στην οποία φαίνονται οι χορδές να σχηματίζουν οξεία γωνία με την ταστιέρα (να απομακρύνονται από αυτήν) μετά το nut.
Βάλε και κανένα τόνο, νόμιζα ότι μίλαγες για μένα. ;D ;D