- Πόντοι
- 48
Εγώ σου είπα πως θα πάμε σε βαρβάτα μέτρα ;DmarioG542 είπε:Ok! Θα το δοκιμασω αυριο αν δεν βρω καμια αλλη (ασφαλεστερη) λυση! Ευχαριστω
Εγώ σου είπα πως θα πάμε σε βαρβάτα μέτρα ;DmarioG542 είπε:Ok! Θα το δοκιμασω αυριο αν δεν βρω καμια αλλη (ασφαλεστερη) λυση! Ευχαριστω
;D ;D ;Dkbasilis είπε:Εγώ σου είπα πως θα πάμε σε βαρβάτα μέτρα ;D
Άμα δεν λέει και πάλι θα φέρω το φλόγιστρο και θα του αλλάξω τα φώτα ;D ;D ;D ;DmarioG542 είπε:;D ;D ;D
Θα το τριψω αυριο και λιγο με το dremel να αγριεψει κι'αλλο και αν δεν πετυχει θα του πω εγω...
Χαχαχα!!! Θα εχω ετοιμο και το κομπρεσερ μηπως χρειαστει!!! ;Dkbasilis είπε:Άμα δεν λέει και πάλι θα φέρω το φλόγιστρο και θα του αλλάξω τα φώτα ;D ;D ;D ;D
Ή αυτό ή εμείς ;D ;D ;D ;D
Έτσι σε θέλω τώρα μπαίνεις στο νόημα ;D ;D ;DmarioG542 είπε:Χαχαχα!!! Θα εχω ετοιμο και το κομπρεσερ μηπως χρειαστει!!! ;D
Ok! Ευχαριστω πολυkbasilis είπε:Έτσι σε θέλω τώρα μπαίνεις στο νόημα ;D ;D ;D
Θα χρειαστεί να φύγω δοκίμασε ότι νομίζεις και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
Για την αλοιφή να θυμάσε μεγάλη προσοχή όπου ακουμπάει θερίζει.
Η πρωτη κινηση μου ηταν αυτη αλλα τζιφος!taras είπε:ειχα το ιδιο προβλημα καποια στιγμη. φιλος μου ειχε πει να χαραξω λιγο την επιφανεια με ενα κατσαβιδι. η κολληση επιασε μετα. αν θες δοκιμασε το, η ευθυνη δικια σου ομως!...![]()
το πρώτο που σκέφτηκα...marioG542 είπε:Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο κανενα περιεργο υλικο και να μην πιανει η κοληση;
Φίλε Insectius προσωπικά την γείωση την θεωρώ πολύ σημαντική όσο περίπου και το σήμα.Insectius είπε:4 σελίδες για αυτό??? ;D
τύλιξε κάνα καλωδιάκι γύρω από καμιά βίδα να κάνεις την δουλειά σου....
γείωση είναι όχι σήμα
το πρώτο που σκέφτηκα...αλουμίνιο?
σε περίπτωση ηλεκτροπληξίας θες το καλώδιο εκεί να είναι πολύ λεπτό ώστε να λιώσει
εφόσον δεν έχεις λάβει κάποιο άλλο μέτρο.