ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΑ

βρε σεις με έφαγε η περιέργεια

τι πετάλι ήταν?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ποτε θα περασεις να στο επιστρεψω??

Μερικές "πρόχειρες" απαντήσεις:

1. Φίλε δεν μπορώ να περάσω, θα στείλω ταχυδρομικό περιστέρι να το παραλάβει, δέστο στο πόδι του, προσεκτικά όμως, μην πέσει κατα τη διάρκεια της πτήσης.

2. Φίλε μια που θα ρθω, μήπως θες να φέρω και καμιά Τσεχίδα να σου κάνει "παρέα" αν... "παβλώσεις" ξαφνικά?

3. Φίλε τα ψώνια για το τραπέζι τα έκανες η αφού θα κάνω που θα το κάνω το δρομολόγιο να στα φέρω?

4. Φρεντ (sic) νταζ δε γουορντ "Δαφνί" ρινγκ ε μπελ??

οτι μονος μου προτεινα στο πρωτο τηλ που μου ειπε...δεν λειτουργει σωστα, τονα τ αλλο, volume drop, προθυμοποιηθηκα να παω ΕΓΩ ΠΑΛΙ να το παρω....Ελαβα ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ(αν παλι εχει καποιο θεμα θα το δωσω στον κατασκευαστη(που τον γνωριζω) να το δει life time guarantee)....

απ την πλευρά έκανες αυτό που θα ήθελα να κάνεις αν ήμουν εγώ ο αγοραστής σου . Οπότε και θεωρώ ότι το θέμα έληξε και απάντησες και μια χαρά δεδομένων των συνθηκών 

μήπως θες να φέρω και καμιά Τσεχίδα να σου κάνει "παρέα" αν... "παβλώσεις" ξαφνικά?

χμμμ καλο είναι να αποφεύγονται εθνοτικές αναφορές σε αρνητικό πλαίσιο.

Αφου δινεις την δυνατοτητα για οση ωρα θελει ο αγοραστης (σε λογικα πλαισια παντα) και την δυνατοτητα τεχνικου ελεγχου πριν την αγορα, απαξ και φυγει το πεταλι (ή οτιδηποτε αλλο) τελειωσε το εργο.Οταν καποιος αγοραζει κατι μεταχειρισμενο περαν των προαναφερθεντων δεν μπορει να εχει απαιτησεις για τιποτα παραπανω.Δεν μιλαμε για μαγαζια που δινουν εγγυηση εδω μιλαμε για ιδιωτες που πουλανε (πολυ)μεταχειρισμενα πραγματα, οποτε ο αγραστης αναλαμβανει και το επερχομενο ρισκο.

Φαντασου να πουλησεις ενα αυτοκινητο και μετα απο μια εβδομαδα να ερθει ο αγοραστης και να σου πει οτι χτυπησε σασμαν, τι θα κανεις θα το παρεις πισω?ή θα πληρωσεις την επισκευη?τιποτα απο τα δυο, το ελενξε, το πηρε, ειναι δικο του παιδι τωρα παει και τελειωσε.

Μου εχει συμβει αρκετες φορες να παρω πραγματα (πεταλια-ενισχυτες κλπ) και μετα απο λιγο να αρχισουν τα βουισματα και τα τσακα τσακα, αλλα δεν πηρα ποτε τους πωλητες να ζητησω τα ρεστα.Τα ειδα, τα δοκιμασα, τα πηρα τελος.

Σε περιπτωση που το πηρε και "πειραματιστηκε" με αποτελεσμα να πειραχτηκε το πεταλι/ενισχυτης εσενα ποιος σε καλυπτει?ειδικα αν ξερεις οτι ειχες κατι που δουλευε μια χαρα μεχρι να το δωσεις?

Οποιος θελει εγγυηση υπαρχουν και τα καινουρια πραγματα που πωλουνται στο εμποριο

1. Φίλε δεν μπορώ να περάσω, θα στείλω ταχυδρομικό περιστέρι να το παραλάβει, δέστο στο πόδι του, προσεκτικά όμως, μην πέσει κατα τη διάρκεια της πτήσης. 
Nα δω περιστέρι με δεμένο wah wah στο πόδι να πεθάνω απ' τα γέλια!

Σε περιπτωση που το πηρε και "πειραματιστηκε" με αποτελεσμα να πειραχτηκε το πεταλι/ενισχυτης εσενα ποιος σε καλυπτει?ειδικα αν ξερεις οτι ειχες κατι που δουλευε μια χαρα μεχρι να το δωσεις?
Και επιπλέον, ο Jam δίνει εφ όρου ζωής εγγύηση, διότι περί τετοιου πρόκειται, έλεος δηλαδή, έχει δίκιο ο Σατανάς

καλα κι αυτος που εμενε και χρειαστηκε να κανεις 40χλμ;
Δύσκολο είναι; 40 χλμ από Αθήνα είναι οι Ελευσίνα, Βάρη/Γλυφάδα, Ραφήνα, Θρακομκεδόνες κλπ.

καλα κι αυτος που εμενε και χρειαστηκε να κανεις 40χλμ;
Εκει που ημουν με την εργασια του που μου ζητησε να συναντηθουμε ηταν αποσταση 40+χλμ να πάω...

απο κεντρο Αθηνας ,πχ  η Βαρη ,επειδη παω συχνα λογω δουλειας ειναι κανα 20 χλμ .Μου κανει εντυπωση .Χαρας το κουραγιο σου

απο κεντρο Αθηνα,ς η Βαρη ,επειδη παω συχνα λογω δουλειας ειναι κανα 20 χλμ
E, καλά, εγώ υπολογίζω και την επιστροφή μαν! Εσύ μείνε στη Βάρη αν θες! ?

Όχι επειδή του Σ. του αρέσει να οδηγεί τη μηχανάρα του, να γίνει και delivery boy (no pun intended, κι εγώ πολλές φορές πάω ο ίδιος τα πετάλια που δίνω επειδή δεν εχω πρόβλημα να οδηγησω στην κόλαση της Αθήνας και μου έχει λείψει, αλλά όχι κι έτσι). Στο φινάλε, αν θες να κάνεις βόλτα για 40 χλμ, πάρε τον φίλο/φιλη σου και κανε το, όχι για τα καπρίτσια καποιου που δεν ξέρει τι θέλει.

Εκει που ημουν με την εργασια του που μου ζητησε να συναντηθουμε ηταν αποσταση 40+χλμ
Ε, μην το κάνεις θέμα κι εσύ! Με 120 μ.ο. ταχύτητας, κάνα τεταρτάκι θα σου πήρε! ?

απο κεντρο Αθηνας ,πχ  η Βαρη ,επειδη παω συχνα λογω δουλειας ειναι κανα 20 χλμ .Μου κανει εντυπωση .Χαρας το κουραγιο σου
Το Λαυριο ποσο ειναι απ την Αγ,Παρασκευη??

@Satanas
από περιέργεια, πόση ώρα το έκανες?
Εγω χειμώνα, από πλατεία Ραφήνας μέχρι Εξάρχεια που έμενα, έχω κάνει 20-25' με βροχή (και 150 χλμ maximum ταχύτητα σε φάσεις)

Τόσα εκανα λοιπόν, και μολις γυρισα με παίρνει ενα αλλο παλικαρι(γι άλλη αγγελία) και μου λεει ..
Μπορεις να βρεθουμε Κατεχακη σε κανα δυωρο, να μου δωσεις το Zoom CDR 70 που εχεις αγγελία??
Κι εκει ηταν το πρωτο τηλ του φιλου που μου είπε οτι δεν δουλευει ,κανει volume drop κτλ κτλ και του λεω ερχομαι παλι Αθηνα να δωσω ενα πεταλι σ εναν αλλο φιλο Κατεχακη και να περασω ΠΑΛΙ Αγ.Παρασκευη να μου το δωσεις και μου ειπε ΟΧΙ σαν του Μεταξά ενα πράμα...

@Satanas
από περιέργεια, πόση ώρα το έκανες?
Εγω χειμώνα, από πλατεία Ραφήνας μέχρι Εξάρχεια που έμενα, έχω κάνει 20-25' με βροχή (και 150 χλμ maximum ταχύτητα σε φάσεις)
Με το Καβα κανα εικοσαλεπτο βαριά απο Αττικη οδό....
Πηγα με το αμαξι ομως κι εκανα πολυ λογω σεισμού...

Τόσα εκανα λοιπόν, και μολις γυρισα με παίρνει ενα αλλο παλικαρι(γι άλλη αγγελία) και μου λεει ..
Μπορεις να βρεθουμε Κατεχακη σε κανα δυωρο, να μου δωσεις το Zoom CDR 70 που εχεις αγγελία??
Κι εκει ηταν το πρωτο τηλ του φιλου που μου είπε οτι δεν δουλευει ,κανει volume drop κτλ κτλ και του λεω ερχομαι παλι Αθηνα να δωσω ενα πεταλι σ εναν αλλο φιλο Κατεχακη και να περασω ΠΑΛΙ Αγ.Παρασκευη να μου το δωσεις και μου ειπε ΟΧΙ σαν του Μεταξά ενα πράμα...
Λαυριο μενεις ?πωπω .Δεν το στελνες με courier που λεει ο λογος .Φθηνοτερα θα σου εβγαινε

Λαυριο μενεις ?πωπω .Δεν το στελνες με courier που λεει ο λογος .Φθηνοτερα θα σου εβγαινε
Δεν μένω, βρισκόμουν εδώ με την οικογένεια....
Κι εντος Αθηνας προτιμω την προσωπικη επαφή....

Κοίτα εγώ από αύριο θα είμαι για κανά δίμηνο Βερολίνο...αν θες μου το φέρνεις,το δοκιμάζω κανά μήνα και αν δεν μου αρέσει πετάγεσαι και το παίρνεις πίσω.

69 ευρώ έχει η Easy το return trip αν κλείσεις νωρίς.

Σύμφωνοι;

Δηλαδής άμα πιώ μια heineken σε κάποιο μαγαζί και δεν μου αρέσει (την συχαίνομαι), να την κάνω εμετό, και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω (από την στιγμή που του επέστρεψα την μπύρα μέσω εμετού)?

Trending...

Νέα θέματα

Back