- Πόντοι
- 2,148
βρε σεις με έφαγε η περιέργεια
τι πετάλι ήταν?
τι πετάλι ήταν?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
βρε σεις με έφαγε η περιέργεια
τι πετάλι ήταν?
Ποτε θα περασεις να στο επιστρεψω??
οτι μονος μου προτεινα στο πρωτο τηλ που μου ειπε...δεν λειτουργει σωστα, τονα τ αλλο, volume drop, προθυμοποιηθηκα να παω ΕΓΩ ΠΑΛΙ να το παρω....Ελαβα ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ(αν παλι εχει καποιο θεμα θα το δωσω στον κατασκευαστη(που τον γνωριζω) να το δει life time guarantee)....
μήπως θες να φέρω και καμιά Τσεχίδα να σου κάνει "παρέα" αν... "παβλώσεις" ξαφνικά?
Nα δω περιστέρι με δεμένο wah wah στο πόδι να πεθάνω απ' τα γέλια!1. Φίλε δεν μπορώ να περάσω, θα στείλω ταχυδρομικό περιστέρι να το παραλάβει, δέστο στο πόδι του, προσεκτικά όμως, μην πέσει κατα τη διάρκεια της πτήσης.
Και επιπλέον, ο Jam δίνει εφ όρου ζωής εγγύηση, διότι περί τετοιου πρόκειται, έλεος δηλαδή, έχει δίκιο ο ΣατανάςΣε περιπτωση που το πηρε και "πειραματιστηκε" με αποτελεσμα να πειραχτηκε το πεταλι/ενισχυτης εσενα ποιος σε καλυπτει?ειδικα αν ξερεις οτι ειχες κατι που δουλευε μια χαρα μεχρι να το δωσεις?
Δύσκολο είναι; 40 χλμ από Αθήνα είναι οι Ελευσίνα, Βάρη/Γλυφάδα, Ραφήνα, Θρακομκεδόνες κλπ.καλα κι αυτος που εμενε και χρειαστηκε να κανεις 40χλμ;
Εκει που ημουν με την εργασια του που μου ζητησε να συναντηθουμε ηταν αποσταση 40+χλμ να πάω...καλα κι αυτος που εμενε και χρειαστηκε να κανεις 40χλμ;
E, καλά, εγώ υπολογίζω και την επιστροφή μαν! Εσύ μείνε στη Βάρη αν θες! ?απο κεντρο Αθηνα,ς η Βαρη ,επειδη παω συχνα λογω δουλειας ειναι κανα 20 χλμ
Ε, μην το κάνεις θέμα κι εσύ! Με 120 μ.ο. ταχύτητας, κάνα τεταρτάκι θα σου πήρε! ?Εκει που ημουν με την εργασια του που μου ζητησε να συναντηθουμε ηταν αποσταση 40+χλμ
Το Λαυριο ποσο ειναι απ την Αγ,Παρασκευη??απο κεντρο Αθηνας ,πχ η Βαρη ,επειδη παω συχνα λογω δουλειας ειναι κανα 20 χλμ .Μου κανει εντυπωση .Χαρας το κουραγιο σου
Τόσα εκανα λοιπόν, και μολις γυρισα με παίρνει ενα αλλο παλικαρι(γι άλλη αγγελία) και μου λεει ..
Με το Καβα κανα εικοσαλεπτο βαριά απο Αττικη οδό....@Satanas
από περιέργεια, πόση ώρα το έκανες?
Εγω χειμώνα, από πλατεία Ραφήνας μέχρι Εξάρχεια που έμενα, έχω κάνει 20-25' με βροχή (και 150 χλμ maximum ταχύτητα σε φάσεις)
Λαυριο μενεις ?πωπω .Δεν το στελνες με courier που λεει ο λογος .Φθηνοτερα θα σου εβγαινεΤόσα εκανα λοιπόν, και μολις γυρισα με παίρνει ενα αλλο παλικαρι(γι άλλη αγγελία) και μου λεει ..
Μπορεις να βρεθουμε Κατεχακη σε κανα δυωρο, να μου δωσεις το Zoom CDR 70 που εχεις αγγελία??
Κι εκει ηταν το πρωτο τηλ του φιλου που μου είπε οτι δεν δουλευει ,κανει volume drop κτλ κτλ και του λεω ερχομαι παλι Αθηνα να δωσω ενα πεταλι σ εναν αλλο φιλο Κατεχακη και να περασω ΠΑΛΙ Αγ.Παρασκευη να μου το δωσεις και μου ειπε ΟΧΙ σαν του Μεταξά ενα πράμα...
Δεν μένω, βρισκόμουν εδώ με την οικογένεια....Λαυριο μενεις ?πωπω .Δεν το στελνες με courier που λεει ο λογος .Φθηνοτερα θα σου εβγαινε