Earendil είπε:Η ψήφος, ορκ.
εγω την εκανα αρσενικη επειδη οι αντρες ειναι το ισχυρο φυλο ενω εσεις μονο για ζευγαρωμα εισαστε ικανες! γρηγορα στη κουζινα! go make me a sandwich
Earendil είπε:Η ψήφος, ορκ.
Αρτέμη εσύ...;ATD είπε:δε χρειαζομαι τους ψηφους σου ρε αλαζονα, εχω τοσους γνωστους που με ενα τηλεφωνο αυριο αλλαζει κυβερηση! O0 εσυ μπορεις να υπακους και αμα εγω κρινω πως εχεις λογο υπαρξης ισως και να σου χαρισω την ζωουλα σου.
yameth είπε:18 μηνύματα και τα ΄κανες λίμπα λεβέντη μου. Πολύ τσαντισμένος.
Αφου τα ξέρεις όλα... τι θες και ρωτάς τον κάθε τυχαίο στο Noiz ή όπου αλλού με ειδική κατεύθυνση;
Καλή σου ώρα αγόρι μου. Φιλικά.
Earendil είπε:Από σάντουιτς χλωμό σε βλέπω αλλά αρχίζω να ψήνομαι να κάνω δίσκο μαζί σου, πού δουλεύεις; Να ξέρεις εμείς γράφουμε μόνο αναλογικά με λαμπάτα μηχανήματα σε ταινία.
cigaret13 είπε:Αρτέμη εσύ...;
Το γαλλικό τον πετυχαίνεις ή να σου φέρουμε κι εσένα απ' έξω;ATD είπε:στη Tony productions στο Ραδιο Αρβυλα
Τι Rubin... Alan Parsons και βάλε. Άσε που δεν βλέπει και τα faders και μπλέκει τα κανάλια ;DEarendil είπε:ΑΑΑΧ Α ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΣ
Ο ΚΑΘΕ ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑ RICK RUBIN
ΕΛΕΟC ΚΑΠΟΥ
Δεν ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα στο πει αλλά είναι τρεις και είκοσι το μεσημέρι.fusiongtr είπε:Λίγες ώρες έλειψα, και τα κάνατε π$%^άνα.
Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ πια?
Μέχρι τσι 5 το πρωί ήμανε εδώ.Earendil είπε:Δεν ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα στο πει αλλά είναι τρεις και είκοσι το μεσημέρι.
(εκτός αν η εργασία είναι νυχτερινή οπότε άκυρο το σχόλιο)
Κι ουτε μια ώρα υπερωρία δεν ζήτησες!fusiongtr είπε:Μέχρι τσι 5 το πρωί ήμανε εδώ.
Τα νιατα ειναι δυναταΤόπο στα νιάτα λαίμαι και ας μη σκαμπάζουν από κουπλέ
Και τα νυχτερινά που τα πας?yameth είπε:Κι ουτε μια ώρα υπερωρία δεν ζήτησες!
Ζητω η ελευσης ελληνων! ζητω η ομαδα εψιλον!
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ
Κανένας καλοπροαίρετος δεν τρώει "φατούρο". Δε γεννηθήκαμε παντογνώστες, δεν κάνουμε bullying σε βάρος κανενός που έρχεται για να μάθει, να κουβεντιάσει και, γιατί όχι, να αστιευτεί.giorgosc είπε:Καλησπερα σε ολους.
Δεν γραφω συχνα, ομως διαβαζω σχεδον καθημερινα.
Θελω να ζητησω απο admin και mods μια χαρη.
Μερικα posts απο συγκεκριμενα ελαχιστα ατομα οπως ο θεματοθετης αλλα και παλιοτερα ο johnys ο κανιμορθιος (θα θυμαστε υποθετω) δινουν μια ευχαριστη εικονα στην καθημερινοτητα μας.
Μην τους αποκλειετε.
ΥΓ, Τωρα που το σκεφτομαι, μπορει οι δυο που ανεφερα παραπανω να ειναι το ιδιο προσωπο.
Τι θα πει αυτό? ???Earendil είπε:επηρμένος
Ρε συ Νίκο (SF) το είδες αυτό και κάθεσαι?εχω τοσους γνωστους που με ενα τηλεφωνο αυριο αλλαζει κυβερηση!