• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Βοήθεια για μουσική ανάλυση ενός κομματιού (εργασία)

• Thread starter Thread starter ATD
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K
cigaret13 είπε:
  Αρτέμη εσύ...; 

513258-1185556_1378881962373083_2122116600_n.jpg
Ρε είδωλο είσαι μέσα στο μυαλό μου. Σκεφτόμουν να γράψω "Αρτέμη εσύ;" εκεί που λέει για τις μηνύσεις.

Ήταν καλό τρολάρισμα πάντως.  ;D Στοχευμένο και εμπνευσμένο. Απλά λίγο άγαρμπο.

Κάποιος όμως πιστεύει πως ο ηχολήπτης πρέπει να μαθαίνει θεωρία μουσικής αν και ουδεμία σχέση έχει το θεωρητικό κομμάτι με το καθαρά πρακτικό της ηχοληψίας. Αλλά ντάξει... Ελλάδα...
Που να δεις έξω τι γίνεται, το music production & engineering διδάσκεται σε μουσικά κολλέγια, αν θέλεις να δουλέψεις σαν ηχολήπτης και δεν έχεις μουσικές γνώσεις ούτε να σκουπιζεις το στούντιο δε σε παίρνουνε. Όχι ότι εδώ βέβαια θα είχες καλύτερη τύχη αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κουπλε ρεφρέν εισαγωγή κτλ σε ένα κομματι

Ρε φασιστες  μοντς τι τον μπαναρατε  τον ηχοληπτη!!!! :police:

noe13 είπε:
Ρε φασιστες  μοντς τι τον μπαναρατε  τον ηχοληπτη!!!! :police:
Εμ όταν έχεις mod ηχολήπτη (npap), θα μπανάρεις τον ανταγωνισμό. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Θα του 'τρωγε την δουλειά λέμε. ;D ;D ;D ;D ;D

otto## είπε:
Ήταν καλό τρολάρισμα πάντως.  ;D Στοχευμένο και εμπνευσμένο. Απλά λίγο άγαρμπο.
μπα... μάλλον το "εξέλιξε" σε τρολάρισμα ο τυπάκος για να δικαιολογήσει στα κόμπλεξ που ορίζουν την μίζερη ύπαρξή του, τις "φάπες" που άπτονταν στις θέσεις του ... ;)

δεν θες να ξέρεις πόσα μειράκια ανάλογης νοοτροπίας μου έχουν τύχει... ::)

και το θλιβερό είναι, το ότι ως άξιο λόγου φαινόμενο, αφορά κυρίως τις τελευταίες γενιές (τουλάχιστον στις δικές μου εμπειρίες)...

npap είπε:
Που βγάζανε τετραψήφια νούμερα και αλλάζανε κυβερνήσεις με ένα τηλεφώνημα? ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Εμ όταν έχεις mod ηχολήπτη (npap), θα μπανάρεις τον ανταγωνισμό. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τι με δίνεις στυγνά ρε Στράτε...  ναι ρε δε θα το πιστέψεις αλλά και μειράκιον που θα έπαιρνε θείο του να με "μαλώσει" μου έχει τύχει... :P ;D

fusiongtr είπε:

Μάθε ορθογραφία φιλωους. "Λαιμαι" γράφεται. Ίσως "λαιμε" σε απλοποιημενη μορφή.

μπα... μάλλον το "εξέλιξε" σε τρολάρισμα ο τυπάκος για να δικαιολογήσει στα κόμπλεξ που ορίζουν την μίζερη ύπαρξή του, τις "φάπες" που άπτονταν στις θέσεις του ... ;)

και το θλιβερό είναι, το ότι ως άξιο λόγου φαινόμενο, αφορά κυρίως τις τελευταίες γενιές (τουλάχιστον στις δικές μου εμπειρίες)...
Σε πιστεύω αλλά μου φάνηκε ότι πολύ γρήγορα πέρασε στην επίθεση και μάλιστα επιτέθηκε σε όλους. Θα μου πεις λίγοι κοινωνικά αδεξιοι κυκλοφορούν;

otto## είπε:
Σε πιστεύω αλλά μου φάνηκε ότι πολύ γρήγορα πέρασε στην επίθεση και μάλιστα επιτέθηκε σε όλους. Θα μου πεις λίγοι κοινωνικά αδεξιοι κυκλοφορούν;
κοίτα... κι εγώ δεν έχω χειρότερο από το να δικάζω προθέσεις (και το αντίστροφο γι αυτό και το "μάλλον"), αλλά είναι γεγονός ότι εσχάτως είναι πολύ της μοδός (σε όλα τα επίπεδα κοινωνικά και πολιτικά), η αντανακλαστική "επιθετική άμυνα" του κάθε ανίκανου να ορθώσει αντεπιχείρημα, να εξελίσσεται σε συνειδητό τρολάρισμα που σπάνια αντιμετωπίζεται εύκολα... σημεία των καιρών...

Νταξει ρε παιδια, μηπως υπερβαλλετε λιγο και σεις;

Ο τυπος απλα ειχε χασει το μέτρο...

Εμένα μου θυμίζει το θρεντ με τα μικρόφωνα.

Τυχαίο; Δε νομίζω...

Παντως το 4ψηφιο νουμερο δεν λεει και πολλα.. πχ 1000 ευρω ή 9999ευρω, παλι λιγα ειναι για ενα ετος..ακομα και το 5ψηφιο δεν λεει και πολλα

stavros_d80 είπε:
Το κομάτι είναι 9/8 κλασικό ζειμπέκικο αλλά μπορεί να το μετρήσεις σαν διπλά 3/4 οπότε εξαρτάται το πως το μετράς.
Μια μικρή παρέμβαση από έναν ανεπιθύμητο του φόρουμ. Από τα λίγα που ξέρω τα διπλά 3/4 δεν είναι ίδιο με τα 9/8.
Αν είμαι σωστός ετοιμάσου

ελπίζω για το καλό σου να είναι αυτή η σωστή απάντηση ;) Ξέρω το user name σου και έχω κολλητό στη Δίωξη, μπορεί να βρει την IP. Αν και φαίνεσαι ειλικρινής, εγώ σε προειδοποίησα :)

Βασικα, και αν δε κάνω λάθος, το ζεϊμπέκικο είναι 9/4 και όχι 9/8... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back