- Πόντοι
- 2,368
Δεν είναιπως κάθε φθηνό ή ακριβό μπουτίκ σετ είναι καλύτερο απο Φέντερ μαζικής παραγωγής.

Δεν είναιπως κάθε φθηνό ή ακριβό μπουτίκ σετ είναι καλύτερο απο Φέντερ μαζικής παραγωγής.
Εάν η κιθάρα είναι καλή, με οιονδήποτε καλό μαγνήτη θα ακουστεί καλά.
η κιθάρα είναι American Standard Strat του 2017 (alder)
μαγνήτες έχει τους custom Shop Fat 50's και στις 3 θέσεις.
αλλά ειδικά η κιθάρα του ΟΡ ΔΕΝ έχει Fender μαγνήτες μαζικής παραγωγής ....
Γιατι αν είναι αυτοι, είναι μαζικής παραγωγής...οχι οτι έχει σημασία για αυτό που ρωτάει ο OP....
Ναι οι phat 50's είναι,
Παιδιά εγώ αυτό που ήθελα να μάθω, πέρα από τους ενισχυτές και το παίξιμο, είναι αν μπορώ να "πάρω" κάτι παραπάνω από τον neck μαγνήτη σε σχέση πάντα με τα καθαρά, μου αρέσει ένα γλυκός γεμάτος ήχος αλλά όχι muddy, θα ψάξω βίντεο αλλά νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Ναι οι phat 50's είναι,
Παιδιά εγώ αυτό που ήθελα να μάθω, πέρα από τους ενισχυτές και το παίξιμο, είναι αν μπορώ να "πάρω" κάτι παραπάνω από τον neck μαγνήτη σε σχέση πάντα με τα καθαρά, μου αρέσει ένα γλυκός γεμάτος ήχος αλλά όχι muddy, θα ψάξω βίντεο αλλά νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.
ειναι Custom Shop.
Τους custom shop γιατι δεν τους θεωρείς μαζικής παραγωγής? Οι μισοί μαγνήτες της fender εχουν αυτόν τον "τίτλο".
οχι δεν ειναι.
ειναι Custom Shop.
Γιατι κoστιζουν οσο ενα boutique set ? και το γραφει και η ΟΥΓΙΑ custom shop κυρΓιε μου οχι παιΚσε γελασε..., αλλιως θα ελεγε ΜAZICAL PRODUCTION shop ?
Μαζικής παραγωγής είναι ότι κυκλοφορεί σε μεγάλες ποσότητες, οτι ΔΕΝ ειναι limited runs.
Sorry, αλλα απο την στιγμή που μπορεις να τους βρείς στα μαγαζιά, χωρίς κανένα limitation, και Custom Shop να γραφουν, ειναι μαζικής παραγωγής...
Οπως και οι CS69.
Αλλο οι CS69 που εμπαιναν ΜΟΝΟ στις Custom Shop Fender και τους τυλιγε η κυριούλα, άλλο CS69 που τους παραγγέλνεις χωρις κανένα θέμα απο amazon και thomann.
Γιατι κoστιζουν οσο ενα boutique set ? και το γραφει και η ΟΥΓΙΑ custom shop κυρΓιε μου οχι παιΚσε γελασε..., αλλιως θα ελεγε ΜAZICAL PRODUCTION shop ?
τεσπα, και μαμω τους μαγνητες ειναι οπως και να εχει...
Με πρόλαβε ο απο πάνω...
Το ότι έχει απλές και premium σειρές, μια εταιρεία, δεν σημαινει οτι οι premium δεν είναι μαζικής παραγωγής.
Το marketing της fender χρησιμοποιεί τον όρο "custom shop" προς την κατεύθυνση αυτή, δηλαδή να δώσει παραπάνω αξία στο προϊόν. Τίποτα παραπάνω.
Εγώ συμφωνώ με τον Ηλία. Ακόμα και με "κακούς" μαγνήτες να την ακούσεις, θα καταλάβεις ότι υπάρχει μια δυναμική από πίσω και οι μαγνήτες την περιορίζουν.Εάν η κιθάρα είναι καλή, με οιονδήποτε καλό μαγνήτη θα ακουστεί καλά.
Καλησπέρα. Νομίζω καταλβαινω τι εννοεις......Με νοιάζει μόνο ο neck μαγνήτης και τον θέλω για ωραία γεμάτα (ούτε muddy ούτε ice-pick) καθαρά
? Yameth όλοι το έχουμε αυτό το πρόβλημα...Φίλε μου @ikon σε τρώει η τσέπη σου απλά
Εάν η κιθάρα είναι καλή, με οιονδήποτε καλό μαγνήτη θα ακουστεί καλά. Απο κει και πέρα είναι ζήτημα λεπτομερειών και "κουρδίσματος" του κάθε μαγνήτη για να σε ενθουσιάσει κάτι, οπότε οι δοκιμές (δυστυχώς) είναι μονόδρομος. Ακριβό κι επικίνδυνο σπορ αυτό.