Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
Να εξηγήσω λίγα πράγματα...
1. ΔΕΗ δε ξαναγυρίζω. 500 ευρώ εγγύηση δε δίνω που να πηδάνε πάνω κάτω... Άσε που είναι η πλέον μακακισμένη εταιρία!
2. Πήρα στην revma1 και δείχνουν εντάξει.
3. Εώς τώρα, όσον αφορά το τεχνικό μέρος δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με την Energa. To πρόβλημα μπαίνει με την εξυπηρέτηση πελατών τους! και εξηγώ:
4. Πλήρωσα (ο παπάρας) σε ΛΑΘΟΣ αριθμό μέσω του Ιντερνετ το ρεύμα + χαράτσι Νο. 1 (321 ευρώ). Τα χρήματα φύγαν, αλλά βέβαια ΔΕΝ πήγαν για να τακτοποιήσουν τα χρωστικά μου! Η energa ξύνει τα μπαλάκια της επι μήνες τώρα, και όλο μου λένε ότι "θα το τακτοποιήσουμε". Αλλά βέβαια από 11/11/2011 (<----- Οι Μάγια το σκέφτηκαν αυτό;;;; ) δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ. Μετράω 5 μήνες και αρτίδια...
Και άρα δεν έχω πληρώσει τίποτε άλλο στην Energa (ούτε την 2η δόση του χαρατσίου), και περιμένω να τακτοποιηθεί το θέμα.
Και η Cyta, πέραν τις ψιλοκουταμάρες με το κουτί τους, καλή είναι... Και φθηνή. Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, εκτός από την αρχή (που περνάνε τα τηλέφωνα από το router και άρα συναγερμοί κλπ δε λειτουργούν, μέχρι να κάνεις επιστροφή, κλπ... Ξέρεις Περικλή για τι μιλάω).
Στο σπίτι cyta και πάλι κανένα πρόβλημα...
Δε πληρώνω κερατιάτικα! >