- Πόντοι
- 4,208
Μην ανακατεύεις τους Ρώσσους σε Αμερικάνικες κιθάρες, κάηκες.randy_rhoads είπε:κατά ρώσο είναι εφικτό αυτό
Μαντάρα θα τα κάνουν.
Γίνεται, αλλά από ειδικό και μόνο.
Μην ανακατεύεις τους Ρώσσους σε Αμερικάνικες κιθάρες, κάηκες.randy_rhoads είπε:κατά ρώσο είναι εφικτό αυτό
βασικά ψάχνω κάτι που να είναι εφικτό από εμενα. κάτι που να μπορώ να κάνω και μονος μου! αν δεν είναι και τόσο εφικτό τότε θα τη αφήσω ως έχει!Μια χαρά εφικτό είναι από τον Ρώσο τεχνίτη του φόρουμ μας, τον Yuriy Shiskov... (αλλά τώρα τελευταία δεν πολυμπαίνει).
Άμα θέλεις τοπικά και δεν έχεις γνώση ή ψάξτο καλά ή πάν'την σε μάστορα.randy_rhoads είπε:ήλπιζα ότι κάποιος θα το έλεγε! έχεις να m προτείνεις μια λύσει πάνω στο πρόβλημα μου? πχ το ιδανικό θα ήταν να τη έβαφα τοπικά! αλλα δη ξέρω κατά ρώσο είναι εφικτό αυτό
Κι η δικιά μου lp studio απ τα τέλη '90 έχει το ίδιο περίπου σπάσιμο. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι την έφτιαξες 3 φορές... Εγώ με την 1η κι έχει μείνει χρόνια μια χαρά. Ίσως δεν βάζει τόσο καλή/δυνατή κόλλα ο μάστορας? Σ' ένα φίλο είχε τύχει να φτιάξει 2 φορές σε μια ακουστική το ίδιο σπάσιμο και την 3η φορά της βάλαμε εποξική 2συστατικών. Έκτοτε έδεσε τέλεια. Θέλει πολλή προσοχή σε τέτοιες επισκευές.randy_rhoads είπε:βασικά ψάχνω κάτι που να είναι εφικτό από εμενα. κάτι που να μπορώ να κάνω και μονος μου! αν δεν είναι και τόσο εφικτό τότε θα τη αφήσω ως έχει!
Ναι, η εποξική είναι ~4 φορές σκληρότερη από τους αρχικούς διαμοριακούς συνδέσμους του ξύλου... Αλλά αυτό την κάνει απίστευτα ανθεκτική για να κρατά κούρδισμα και να μη "χάνει" .oxtaxordos είπε:πισεις tip> να μην βαλεται κολλα εποξική αλλα καποια ειδική τυπου tidebond γιατι ειναι ελαστική , ενώ με την εποξική αν χτυπισει καπου είναι κουτσουρο και θα ξανασπάσει. παρολαυτα ομως παρτε και μια δευτερη γνωμη![]()