randy_rhoads είπε:
ήλπιζα ότι κάποιος θα το έλεγε! έχεις να m προτείνεις μια λύσει πάνω στο πρόβλημα μου? πχ το ιδανικό θα ήταν να τη έβαφα τοπικά! αλλα δη ξέρω κατά ρώσο είναι εφικτό αυτό
Άμα θέλεις τοπικά και δεν έχεις γνώση ή ψάξτο καλά ή πάν'την σε μάστορα.
Το λέω αυτό γιατί θα βαφτεί το επίμαχο σημείο και με τά σιγά σιγά θα πρέπει να το "σβίσει στο παλιό χρώμα" δεν ξέρω αν το είπα και πολύ σωστά.
Αυτό γίνεται ώστε να μην είναι πολύ μεγάλη(μηδαμινή) η διαφορά μεταξύ καινούριου και ''παλιού'' χρώματος(και δεν χρειάζεται να είναι παμπάλαιο)άμα βαφτεί χωρίς αυτό τον τρόπο που σου λέω θα φανεί μπάλωμα(πολύ-λίγο ανάλογα το χρώμα και πως θα το περάσει άμα ρίξει μια οκά θα σκουρένει).
Αυτά που σου λέω είναι λόγια βαφέα και εγώ έχω βάψει πολλές φορές όχι κιθάρα βέβαια,αλλά για μπάλομα που ήθελα και γω ρώτησα μάστορα.
Γιατί το μπάλωμα θέλει επειρία(πως να αραιώσει το χρώμα πως να το απλώσει στο παλιό και να σβίνει κτλ.)γι'αυτό και δεν το έπιασα μόνος.
Αν και δεν διακρίνω κάτι τέτοιο από την φώτο αλλά μπορεί να θέλει και στοκάρισμα(από κοντά θα φανεί).
Αυτά που σου λέω είναι για να γίνει μια σωστή δουλειά,όπως ξέρεις μπορεί να γίνει και πιο απλή δουλειά,το θέμα είναι πως θες να γίνει.
Εμένα για παράδειγμα εκεί που θέλει μπάλωμα πλεόν δεν με ενοχλει δεν το έκανα ακόμα(φαντάσου είναι και μπροστά).
Ήθελε να ξυλώνω floud κτλ για να σβίσει όπως σου είπα το χρώμα και βαριούμουν να ξυλώνω.
Τον ρώτισα αν γίνει απλά και μου είπε ότι θα φαίνεται(λίγο ή πολύ),αλλά εμένα δεν θα με ενοχλούσε,γι'αυτό και σου λέω πως είναι θέμα τι προτιμάς.
Καλό ξαμπέρδεμα!