- Πόντοι
- 198
Πίκος Απίκος είπε:Εγώ βρήκα μία με λεφτά ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Τι κάνω?
γάμος αμεσα;
Πίκος Απίκος είπε:Εγώ βρήκα μία με λεφτά ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Τι κάνω?
Στράτο, λάθος σειρά...Πρώτα ψάχνουμε πορτοφόλι να έχουμε (δυσκολο).Που σημαίνει να είναι καμιά τριανταριά χρόνια νεότερη προφανώς ....
Έτσι κι αλλιώς, όλες μετά τα 25 κυνηγάνε το πορτοφόλι, άρα ψάχνουμε για μικρότερη ....
γάμος αμεσα;
Είμαι 45, συνταξιούχος δημοσίου με 1500 ευρώ σύνταξη και κανά 100 χιλ εφάπαξ. Είμαι άνετος οικονομικά. Μήπως να μην κάνω έκπτωση στα θέλω μου και να βρω μια να μου αρέσει? Η να πάω μόνο για τα φράγκα?Superfunk είπε:Παντρέψου την you aren't getting any younger..
Στράτο, λάθος σειρά...Πρώτα ψάχνουμε πορτοφόλι να έχουμε (δυσκολο).
Μετά αντιστρόφως ανάλογα έρχονται αυτές : Αν έχεις λεπτο πορτοφολι έρχονται μεγάλες , αν έχεις πιο χοντρό, έρχονται πιο μικρές .Οπότε εδω μετράει το μέγεθος ..αλλά σε πλάτος (πορτοφολιού)...
Είμαι 45, συνταξιούχος δημοσίου με 1500 ευρώ σύνταξη και κανά 100 χιλ εφάπαξ. Είμαι άνετος οικονομικά.
Σωστή συμβουλή .Απλά το καταλαβαινεις όταν το "γηπεδο" εϊναι πλέον κλειστό...Σωστός είσαι Λουκά μου.
Αλλά επειδή δεν έχουμε (και δεν θα έχουμε) καν πορτοφόλι (εδώ μιλάμε ότι βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω παπούτσι),
Στράτο στην σόλα βλέπω κάτι κέρματα πάντως....
δεν κοιτάμε ούτε μικρές ούτε μεγάλες.
Αλλά .... οι κάτω των 25, είναι άλλη ιστορία.
Το ξέρω.. Λουκας στο 1/2 .....
Εκεί μπορείς ακόμα να βρεις και καμιά ρομαντική, που δεν έχει μάθει ακόμα τα κόζα του πορτοφολιού.
Γι' αυτό σας λέω ...
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΣΙΚΟ.
Από τις ακαδημίες βγαίνουν ταλεντάκια, και δεν χρειάζεται να χρυσοπληρώσεις μετά έτοιμους παίκτες με μεγάλο κασέ.
Όχι τζαζ
αντε μπραβο. είχα αγχωθεί ότι δεν ακούστηκε αρκετά αυτο τις τελευταίες μέρεςσυνταξιούχος δημοσίου με 1500 ευρώ σύνταξη
Βρείτε μια να σας γηροκομήσει ......και ακούστε και Πάνο Κιάμο αν χρειαστεί.