Πόσες τελεκάστερ έχετε?

Εκτός από τελεκάστερ που είναι η καλύτερη κιθάρα στον κόσμο, τι άλλα είδη κιθαρας έχετε στην κατοχή

• Stratocaster

Ψήφοι: 58 73.4%
  • Ταυράκι (Gibson ή άλλο)

Ψήφοι: 12 15.2%
  • Les Paul (Gibsonή άλλο)

Ψήφοι: 34 43.0%
  • Yamaha (any)

Ψήφοι: 9 11.4%
  • Ibanez (any)

Ψήφοι: 11 13.9%
  • Jazzmaster (any)

Ψήφοι: 7 8.9%
  • Squier (any)

Ψήφοι: 12 15.2%
  • Epiphone (any)

Ψήφοι: 13 16.5%
  • Άλλη - οποιασδήποτε μάρκας

Ψήφοι: 41 51.9%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    79
Ξέρει κανείς τι bigsby-bridge-plate έχει αυτή στο 3:02?

Εννοειται οτι κΣερει καποιος ?

https://www.amazon.com/Bigsby-Guitar-Vibrato-Telecaster-Aluminum/dp/B004DR2P3G

ερχεται μαζι με ενα full neck pocket aluminium shim γιατι πρεπει να αυξηθει πολυ η γωνια του neck μια και το bar bridge καθεται ψηλα,ειναι βεβαια ΟΤΙ πιο ΟΜΟΡΦΟ υπαρχει

dc0ae658da1f2d484bc1cff786a1be52.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τιναφτόρε ?
χα χα χα τι άλλο θα δούμε

Άλεξ, αν αποφασίσεις ποτέ να επεκταθείς πέρα από τις 7 χορδές, υπάρχουν όργανα πάντως να επιλέξεις
Μέχρι και 88  χορδές

70205300_902268543471785_6977212846669037568_o.jpg

Άλεξ, αν αποφασίσεις ποτέ να επεκταθείς πέρα από τις 7 χορδές, υπάρχουν όργανα πάντως να επιλέξεις
Μέχρι και 88  χορδές

Εδώ με την μικρή, την 14χορδη.

Συνήθως παίζει με 16χορδη.

Κοίτα Φuσιον, με διάφορα αξεσουάρ μια τελεκάστερ μπορεί να γίνει λειτουργική.
Προσωπικά, δεν με βόλευαν ποτέ τα knobs της, κι όταν αντίστρεψα το plate πάλι δεν με βόλευαν. Μέχρι που είδα αυτό, αλλά ήταν αργά, γιατί την είχα πουλήσει ήδη...

117705704_1181366612228642_8438154410020332016_o.jpg έλω να φανταστώ πώς θα φαινόταν κάτι τέτοιο με bisgby μαζί. Δε νομίζω καν να χώραγε

Μέχρι και 88  χορδές
Άσε θα πάρω κανονάκι καλύτερα!

Βγαίνει και με Floyd Rose?
Θά πρεπε! Δεν είμαστε για τα έφκολα. Έφκολα παίζουν κάτι BB King και λοιποί άχρηστοι που περιορίζονται σε 6 χορδές και 3-4 ακόρντα.

Θά πρεπε! Δεν είμαστε για τα έφκολα. Έφκολα παίζουν κάτι BB King και λοιποί άχρηστοι που περιορίζονται σε 6 χορδές και 3-4 ακόρντα.

Όλα είναι στα δάχτυλα.

Τουλάχιστον αυτή έχει τον επιλογέα μαγνητών (απ'την "μάνα" της...) στην σωστή θέση!
Ε άμα είναι να πάρω τέλε, θα πρέπει να έχει και τέτοια θέση! Απλά δε μου αρέσουν τα pickguard καθόλου.

Μια χαρα ειναι για μοντερνα tele. 12αρι radius, jumbo ταστα,  διπλοι και κεραμικοι (στη γεφυρα) μαγνητες. Για πολλα γκαζια.

Θες τοσα γκαζια σε τελε? Εαν ναι, τοτε προχωρα. Καθαρο ηχο δεν θα εχει καλο.
Γενικά ναι είμαι γκαζιάρης αρκετά. Αλλά σίγορα θέλω να την ακούσα πρώτα. Πόσο χάλια να ναι δλδ?

3 φορές ακριβότερη, και όχι σε στανταρ τέλε θέση... Επίσης δε μου αρέσουν καθόλου τα headstock της ESP. Μπλιάχ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back