- Πόντοι
- 4,208
3 φορές ακριβότερη, και όχι σε στανταρ τέλε θέση... Επίσης δε μου αρέσουν καθόλου τα headstock της ESP. Μπλιάχ.
Ναι, αλλά έχει 24 τάστα, και FR. :classic_tongue:
Ένα μεταλοκίθαρο με σχήμα Tele.
3 φορές ακριβότερη, και όχι σε στανταρ τέλε θέση... Επίσης δε μου αρέσουν καθόλου τα headstock της ESP. Μπλιάχ.
Δε θα βγάλει νόημα αυτό που θα πω, αλλά αν είναι να πάρω κάτι που δε μου αρέσει, θα το πάω all-in. Ας είναι όσο πιο κοντά στην ορίτζιναλ τέλε.Ναι, αλλά έχει 24 τάστα, και FR. :classic_tongue:
Ένα μεταλοκίθαρο με σχήμα Tele.
Και να έχει έτσι τρύπες πάνω μόνιμα? ΑπαπαπαπαI know. Παρα μια 50s classic vibe, και βγαλε το pickguard (οπως πανω δεξια στη φωτο). Ειναι μια χαρα και χωρις.
αν είναι να πάρω κάτι που δε μου αρέσει ....
Καλά το μωρό μου δε το αφήνω με τίποτα! 7χορδη superstrat forever! Κάποια στιγμή θα πάρω και customια σίγουρα!Πλάκα κάνεις, έτσι?
Κι άλλο θύμα?
Πόσα ακόμα μέχρι να χορτάσουν οι αδηφάγοι influencers του noiz?
Οι Tele στην πυρά!!!!!!!!
Παρε τη και ασε το pickguard στη θεση του. Ο,τι πιο ομορφο υπαρχει....
Η ρουτίνα προπόνησης για στήθος γνωστού bodybuilder σε πάγκο .... έκανε 10 επαναλήψεις με 150 κιλά, 8 επαναλήψεις με 200 κιλά, 6 επαναλήψεις με 250 κιλά, 3 επαναλήψεις με 300 κιλά και 1 τελευταία επανάληψη με αυτή την Tele.
και στο τέλος μισή με τη δικιά μου...
πάντως η δικιά μου είναι για καθιστούς. Πάνω στο πόδι είναι ζυγισμένη κάργα. Μόνο μη σηκωθείς όρθιος...Σ' αυτή τον βοηθούσαν δυό από δίπλα.
Μόνο μη σηκωθείς όρθιος..
όπως στο στρατό ένα πράγμα. Πάνω κάτω με το όπλο και πλήρη εξάρτησηΣαν να κανεις σκουοτ ενα πραμα (για να σηκωθεις ορθιος)...
Ω, τον κακομοιρη τι επαθε...