Πόσες τελεκάστερ έχετε?

Εκτός από τελεκάστερ που είναι η καλύτερη κιθάρα στον κόσμο, τι άλλα είδη κιθαρας έχετε στην κατοχή

• Stratocaster

Ψήφοι: 58 73.4%
  • Ταυράκι (Gibson ή άλλο)

Ψήφοι: 12 15.2%
  • Les Paul (Gibsonή άλλο)

Ψήφοι: 34 43.0%
  • Yamaha (any)

Ψήφοι: 9 11.4%
  • Ibanez (any)

Ψήφοι: 11 13.9%
  • Jazzmaster (any)

Ψήφοι: 7 8.9%
  • Squier (any)

Ψήφοι: 12 15.2%
  • Epiphone (any)

Ψήφοι: 13 16.5%
  • Άλλη - οποιασδήποτε μάρκας

Ψήφοι: 41 51.9%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    79
2 Warmoth Telecaster:

Solid body με Budz tele μονούς

Thinline με TVJ Classic Plus & Lollar P90

Μια χαρά κιθάρα είναι η telecaster όπως και τα περισότερα κλασικά μοντέλα, ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί να περιοριστώ αισθητικά & ηχητικά σε μία κιθάρα. Μακάρι να είχα χρήματα να είχα όλες τις κιθάρες που μου αρέσουν, από BC Rich Mockingbird σε Fender Jaguar και από Gretsch Falcon σε Jackson RR.

2 Warmoth Telecaster:

Solid body με Budz tele μονούς

Thinline με TVJ Classic Plus & Lollar P90
HCgXMUNDc1lsQz5v6hvvfLwd0D9rAeKFQxox75xhKPQI0gXuI-1jT-AOAaK0fl9VP9WAM5aPZhmOzVgIsh0LHYnkN9EVlmxz2S7EizuS2zPOXeG_sxQTkE_kX-1S33WKO_IbfIEhPGuILRGXPTrdk9suonsutc3IKqI

εις αντίθεσιν με ότι φημολογείται και επιμελώς καλλιεργείται εν τω νοιζ περι προσπαθειας προσυλητιΖμού μελών εις στην ακατανόμαστον πράξιν της αγοράς τηλεκάστερ διαπιστώνω ότι η μεγάλη πλειοψηφία ΔΕΝ διαθέτει ΑΚΟΜΑ τηλεκάστερ και ότι τελικώς αι κατηγορίαι καταπίπτουν ως εωλες.

...ότι η μεγάλη πλειοψηφία ΔΕΝ διαθέτει ΑΚΟΜΑ τηλεκάστερ και ότι τελικώς αι κατηγορίαι καταπίπτουν ως εωλες.
Πρόκεινται περί ημιμαθών. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
"Οποιος δεν εχει παιξει με telecaster, δεν εχει παιξει με αληθινη κιθαρα"

sf

εις αντίθεσιν με ότι φημολογείται και επιμελώς καλλιεργείται εν τω νοιζ περι προσπαθειας προσυλητιΖμού μελών εις στην ακατανόμαστον πράξιν της αγοράς τηλεκάστερ διαπιστώνω ότι η μεγάλη πλειοψηφία ΔΕΝ διαθέτει ΑΚΟΜΑ τηλεκάστερ .....

Γι' αυτό έχει λυσσάξει το σύστημα των ινφλουένσερς.

Για να πάρουν κι οι άλλοι.

Γι' αυτό έχει λυσσάξει το σύστημα των ινφλουένσερς.

Για να πάρουν κι οι άλλοι.
Οι πονηροί παίρνουν στρατ εσχάτως. Οι αδαείς πουλούν φθηνά και θα τους τις φορτώσουν οι πονηροί αργότερα σε υπερδιπλάσιες τιμές λέγοντας τους ότι η πραγματική κιθάρα είναι η στρατ. 

Οι πονηροί παίρνουν στρατ εσχάτως. Οι αδαείς πουλούν φθηνά και θα τους τις φορτώσουν οι πονηροί αργότερα σε υπερδιπλάσιες τιμές λέγοντας τους ότι η πραγματική κιθάρα είναι η στρατ. 

Παπαγαλάκια και whales?

Τι να λενε και οι φαν των les paul...

Πρεπει να αισθανονται σαν παναθηναϊκοι στο κυνηγι του πρωταθληματος...

Τι να λενε και οι φαν των les paul...

Πρεπει να αισθανονται σαν παναθηναϊκοι στο κυνηγι του πρωταθληματος...

Εγώ με την SG είμαι Πανιωνάρα ασούμε.

Σε όσους ξέρουν είναι γνωστό ότι ο Conan έχει μια sunburst STRAT που την έχει δείξει σε διάφορες περιπτώσεις. Πριν λίγο έβλεπα αυτό το βίντεο και μαντέψτε τι εμφανίστηκε μπροστά μου στα καλά καθούμενα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back