Γειά σε όλους!!!Είμαι 17 ετών και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την μουσική γενικά και θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά ψαγμένο γυρω από το συγκεκριμένο 8εμα...Απ'ότι μου έχουν πεί γενικά εχω πολύ καλό μουσικό αυτί κι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται στην ηχοληψία...Παίζω κι8άρα(ηλεκτ.,ακουστ.κλασικ),μπουζούκι και.......κατι παρα8υρόφιλα στο μπαλκόνι μου (αστειεύομαι).Τώρα τελευταία εχω αρχίσει να μπαίνω στον κόσμο της ηχοληψίας αλλά δεν έχω κάνει και φοβερά πράγματα...8έλω κάποιος ο οποίος να είναι ειδικός και γνωρίζει πολλά πανω σε αυτόν τον τομέα να με βοη8ήσει στο τι να κάνω αρχικά ώστε να κάνω το καλύτερο ξεκίνημα...Ξέρω οτι στον τομέα της ηχοληψίας πρέπει να δαπανη8ούν πολλά χρήματα και μιάς και δεν είμαι Βαρδινογιάννης δεν 8έλω να σπαταλη8ούν όσα λεφτά 8α δώσω...Παρεπιπτόντως εχω ακούσει πολλά για κάποιο ξεκίνημα...Έχω σκοπό να αγοράσω μιά κάρτα ήχου (PreSonus FireBox) που έχω ακούσει οτι είναι αρκετά καλή!!!Για τα λεφτά της φυσικά...Κάπου τοσα μπορω να δώσω κι εγω βέβαια...300 ευρω περίπου...και κανα 200άρι ευρω για monitors(SAMPSON MediaOne)..Πείτε μου αν συμφωνείτε σε όλα αυτα η αλλιώς πείτε τι καλύτερο μπορω να αγοράσω με 500 ευρώ περίπου...CuBase έχω το SX3 και το LE4...Ποιό απο τα 2 ειναι καλύτερο...???Ευχαριστώ όποιον απαντήσει κα8ώς κά8ε συμβουλή 8α την διαβάσω προσεκτικά κι ελπίζω να κάνω το ξεκίνημα μέσω της παρέας του NOIZ!...