- Πόντοι
- 36
και πώς άκουσες τι συζητούσαν ο hammett με τον ulrich?:lol:
Πως τα καταφέρατε πάλι ρε p@@sth μου και το γυρίσατε στην καφροσυζήτηση' date=' δεν καταλαβα...... :twisted:[/quote']έλα τώρα αφού είμαστε ταλέντα.... 8)
Πως τα καταφέρατε πάλι ρε p@@sth μου και το γυρίσατε στην καφροσυζήτηση' date=' δεν καταλαβα...... :twisted:[/quote']
Καλά αμα δεν τσίμπησε και μ' αυτό, δεν θα θυμώσει με τίποτα ο Panagiotis.
Μα καλά....Τι πίνεις?
EDIT: (Παραλίγο όμως.....)
Έλα ρε' date='με τα παιδιά τώρα??Τον kirk και ton lars??Είσαι σοβαρός??Shredαρουμε μαζί από τότε που κατάλαβα ότι με την κιθάρα παίζεις και δεν βαράς όποιον βρεις μπροστά σου.(παλιές αναμνήσειςκαι πώς άκουσες τι συζητούσαν ο hammett με τον ulrich?:lol:
¶κουσα το τραγούδι σας.ΑΘΛΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 8)έχετε άλλες τρεις ευκαιρίες....όποιος τα καταφέρει να μου τη σπάσει δώρο ένα cd με επιτυχίες του Λευτέρη Βαζαίου και του Ματθαίου Γιαννούλη....:lol:
Καλά να σε ρωτήσω κάτι...?? Έδωσες λεφτά για να πας maiden?? Σ'αυτούς τους παππούδες που όλα τα τραγούδια τους είναι ΙΔΙΑ??.. Επίσης να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.. Ο άσχετος τυπάς στο avatar σου τι... Τι τον έχεις βάλει...? Δηλαδή... Τεσπα.. Να το χωνέψω κι αυτό..έχετε άλλες τρεις ευκαιρίες....όποιος τα καταφέρει να μου τη σπάσει δώρο ένα cd με επιτυχίες του Λευτέρη Βαζαίου και του Ματθαίου Γιαννούλη....:lol:
XAXAXAXAXAXA.Παναγιώτη είσαι άχρηστος' date='γκαβός και δεν ξέρεις τίποτα από net(για να μην αναφέρω το μπάσσο...........)Ασ τα να πάνε φιλαράκι.Εγώ στη θέση σου θα αυτοκτονούσα.Ακόμα και οι Maiden θα ντρέπονται που σε έχουν φαν τους.[/quote']
λέω στον yameth να με μπανάρει για να μη φανεί ότι θύμωσα και αρχίσω τα δικά μου....