Πως να την λέτε στα μέλη του Noiz χωρίς φασαρίες!!!

Ρε dimi,θα μου δώσεις την μάσσα σου τη ΜΙ γιατί μου έσπασε η αλυσίδα για το λουκέτο??

...να στη δώσω,αλλά εγώ με τι θα παίζω.....καλά πάρτη,θα βγάλω κάγκελο απ το μπαλκόνι.... :lol:

Σκέφτηκα κάτι για σένα αγαπητότατε dimi.

Έπαιζα χθες bach με πένα!

Για σένα ρε πανγιώτη δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλό αλλά όλο και κάτι θα βρω....

δε βρίσκεις με τίποτα! όσο να χτυπιέσαι...και κωλοτούμπες να κάνεις!

Πέρα από την πλάκα(κάτω από την ακρόπολη,δίπλα στο σουβλατζίδικο) σα μουσική καλοί είναι οι maιden.Τους βαριέμαι όμως εύκολα.Προτιμώ κάτι σε metallica αντί για maiden :wink:

Πέρα από την πλάκα(κάτω από την ακρόπολη' date='δίπλα στο σουβλατζίδικο) σα μουσική καλοί είναι οι maιden.Τους βαριέμαι όμως εύκολα.Προτιμώ κάτι σε metallica αντί για maiden :wink:[/quote']λοιπόν άκου εδώ να μάθεις μικρέ και αγράμματε..... :lol:

είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δε μπορεί ένας άνθρωπος να λέγεται μεταλλάς όταν δεν έχει όλη τη δισκογραφία maiden....:wink:

ΟΚ;

ΤΩΡΑ ΠΕΘΑΝΕΣ

Δηλαδή εγώ που έχω όλη τη δισκογραφία Slipknot,Metallica,Amon Amarth,Dimmu Borgir,Cradle Of Filth,Stone Sour,Atreyu,Bullet For My Valentine,Children Of Bodom,Killswitch Engage,Ill Nino,Otep,PANTERA,System Of a Down,Trivium και Unearth,Rage against The Machine

ΠΩΣ πρέπει να λέγομαι ρε???????

Δεν κάνω πλάκα για όλα αυτά τα συγκροτήματα.Aς είναι καλά τα torrent και οι φίλοι μου!

Ε λοιπόν ΟΧΙ ΔΕ ΛΕΓΕΣΑΙ!!:lol:

Πραγματικά οι maiden ήταν και είναι κάτι ξεχωριστό για αυτή τη σκηνή...Πίστεψέ με....Δεν ξέρεις πόσοι από αυτούς που ανέφερες κάθε πρωί ανάβουν ένα κερί στο όνομά τους....Δεν ξέρεις τι έχουν προσφέρει αυτοί οι άνθρωποι σ 'αυτή τη μουσική και όχι μόνο....

Διάλογος μεταξύ Mettalica:

Hammet : Lars,Iron Maiden are going to play live in Greece.

Lars : And i was saying what eats me.(και έλεγα τι με τρώει)

ρε sam ο Τριανταφυλλόπουλος είσαι; :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και μετά πήραν την απόφαση και έρχονται και αυτοί.....
σωστός... :wink:

σου λέει....αυτό το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Iron Maiden θα παίξουν στην Ελλάδα...Κάτσε να παίξουμε και εμείς...

Αλλά χέστηκα εγώ που μας το παίζουν δύσκολοι οι παπάρες...

Για καλό σε έχουμε ρε boukaw??

Τουλάχιστον δεν τους έχουν πει να κάνουν συναυλία στην Κίνα!!!

Για καλό σε έχουμε ρε boukaw??Τουλάχιστον δεν τους έχουν πει να κάνουν συναυλία στην Κίνα!!!
Μα μόνο στους Maiden θα έκαναν μια τέτοια πρόταση... :wink:

Πως τα καταφέρατε πάλι ρε p@@sth μου και το γυρίσατε στην καφροσυζήτηση, δεν καταλαβα...... :twisted:

Κάφροι πέρι κάφρων ομιλούσι

Τάδε SamTheRipper έφη

ρε sam ο Τριανταφυλλόπουλος είσαι; :lol:
Mπαα,δε ξέρω τι ακούει ο Τριαταφυλλόπουλος :(

Trending...

Νέα θέματα

Back