Πως να την λέτε στα μέλη του Noiz χωρίς φασαρίες!!!

Γαμώτο.Τώρα που δεν έχει δωράκια θύμωσες.

ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Είναι υποχείριο του κράτους και αυτός.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

εσύ μωρή κουφάλα sam με την πρώτη είχες αρχίσει να κλαις για τις jackson....(μπουαχαχαχα)

Εγώ θυμάμαι πως κάποιος νόμιζε πως τα πήρα τόσο πολύ που μέχρι και pm μου έστειλε.Πως τον λέγαν πως ον λέγαν?Βαγγέλη,Μήτσο,Κρουστάλλω?Δε μου έρχεται..................

Δηλαδή δεν έχει Cd?? Δε σε έχω αναγκη ΡΕ!!

LG8DS4657794-02.jpg

VW1THO877328-02.jpg

JE7HKQ907006-02.jpg

Εγω λεω να μελετησετε λιγο καμια παρτιτουρα και να μη γεμιζετε

τις σελιδες με χαζα! :lol: :twisted: :twisted:

....αστους καλύτερα έτσι...ό άλλος έλεγε χθές πως παίζει bach με πέννα....ας μείνουν μακρυά απο παρτιτούρες.. :lol:

Το είδες ε?Μάλον πρέπει να βρω κάτι άλλο να σε νευριάσω...........

...ειδικά εμένα ???? γιατί ρε ? ...καλό παιδί είμαι....προσπαθώ τουλάχιστον 8O

Αxelakos, δεν μπορούν οι άνθρωποι εδω μέσα, να εκτιμήσουν την τέχνη, Χατζηστεφάνου χρειάζεται το Noiz,

Που να καταλάβουν το νόημα του στιχου "Με απαλλοτρίωσες" και την αυθεντική ελληνική μουσική.

Αντε μωρέ.

Εγώ σας τη λέω , και με φασαρία αν γουστάρετε, θα σας σφάξω όλους.

Μαέστρο, Toto - rosanna , παραγγελιά και αν τολμήσει, να σηκωθει κανένα μέλος.........

Ετσι τη λέμε χωρίς φασαρία, αντε τωρα..........

Εγώ θυμάμαι πως κάποιος νόμιζε πως τα πήρα τόσο πολύ που μέχρι και pm μου έστειλε.Πως τον λέγαν πως ον λέγαν?Βαγγέλη' date='Μήτσο,Κρουστάλλω?Δε μου έρχεται..................[/quote']Mα όντως τα είχες πάρει τόσο πολύ.... :wink:

ένα αστειάκι κάναμε (που εν προκειμένω ήταν πραγματικότητα) για τις jackson και άναψες..... :D

Δε μου λες τα κομμάτια των maiden τα έμαθες;; 8) :lol:

Όχι ρε πλάκα έκανα!

Μη μου θυμίζεις τα Maiden..............

Με νευριάζουν πολύ γιατί πάντα ξεχνάω τα ρεφραίν!....

χαχα έτσι MAIDEN RULESSSS

Που λέτε ό sam θα βγαίνει με παρτιτούρες στη σκηνή και θα λέει στον μπασίστα "πού είμαστε ρε μλκ?" κλπ....

η μλκία είναι ότι ειδικά τα ρεφραίν των Trooper και Fear Of The Dark (αυτά έχω κοιτάξει)είναι γελοία.Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι σε κάποιες φάσεις αλλάζουν και όπως δεν άκουγα και ποτέ maiden δε τα θυμάμαι και πολύ τα κομμάτια!

Αυτό που λες αποκλείεται να γίνει.

Ο μπασίστας μας άφησε,γιατί είναι πολύ Red Hot Chillopepperas!!

Κάτσε να βρούμε μέλη για την άλλη τη μπάντα και θα σου πω εγώ ρε

Trending...

Νέα θέματα

Back