Πως να την λέτε στα μέλη του Noiz χωρίς φασαρίες!!!

όταν καίτε μια jackson στο τζάκι,συνιστώ να βγάζετε πρώτα τις χορδές...δέν πάει καιρός που καίγοντας μιά δίπλωσε χαφνικά και πέταξε τα αποκαίδια έξω.....τελικά γαμώτο ούτε για το τζάκι δεν κάνουν ... ??

όταν καίτε μια jackson στο τζάκι' date='συνιστώ να βγάζετε πρώτα τις χορδές...δέν πάει καιρός που καίγοντας μιά δίπλωσε χαφνικά και πέταξε τα αποκαίδια έξω.....τελικά γαμώτο ούτε για το τζάκι δεν κάνουν ... ??[/quote']Επίσης το rosewood δεν καίγεται και τόσο εύκολα....

Ξαβιδώστε λοιπόν το μπράτσο πριν την πετάξετε στο τζάκι και είστε έτοιμοι...

H Jackson Soloist είναι η 4η πιο δημοφιλής κιθάρα μετά απο Strat,Tele,LP.

Ετσι για να μην είσαι μόνος :lol:

H Jackson Soloist είναι η 4η πιο δημοφιλής κιθάρα μετά απο Strat' date='Tele,LP.
Ετσι για να μην είσαι μόνος :lol:[/quote']

ή και αλλιώς.... ..... μετά την mc laren και ferrari,και το seat καλο είναι...

...φτού δεν παίζουν οι φατσούλες σήμερα ρε janick και αναγκάζομαι να πώ ότι ....αστειεύομαι...

H Jackson Soloist είναι η 4η πιο δημοφιλής κιθάρα μετά απο Strat' date='Tele,LP.[/quote']

Σε λίγο θα μας πείς ότι υπάρχουν και κουρδισμένες soloist. :wink: :wink: :wink:

...έετσι έετσι....παίρνεις μια κιθάρα,σε λίγο καιρό αλλάζεις χορδές γιατί κάτι σου λείπει....μετά βλέπεις ότι το μπράτσο δεν...είναι σαν ..της άλλης....το αλλάζεις....αλλάζεις μαγνήτες,κλειδιά......γαμώτο κάτι λείπει....αλλάζεις καβαλλάρη....άντε και στο σκάφος θα κολλήσουμε τώρα...το αλλάζεις κι αυτό κι έχεις μια.....mc laren....μπουχουχουχου...

H Jackson Soloist είναι η 4η πιο δημοφιλής κιθάρα μετά απο Strat' date='Tele,LP.[/quote']

Σε λίγο θα μας πείς ότι υπάρχουν και κουρδισμένες soloist. :wink: :wink: :wink:
Όχι δεν υπάρχουν :lol: αλλά είναι πράγματι η 4η πιο δημοφιλής κιθάρα.:D

Dimicupo αυτό που λες ισχύει ανεξαρτήτως κιθάρας τις περισσότερες φορές

...Οχι που θ'άντεχες να τ'αφήσεις αναπάντητο... :) ...... μη μου λές τέτοια τώρα γιατί στο μέλλον ονειρεύομαι μια... mc laren,κι άν είναι έτσι .....κλούβιο τ'όνειρο θα φάω μεγάλη απογοήτα....θέλω να αγοράσω ένα εργαλείο που θα τ αφήσω απείραχτο...εξάλλου εγώ είμαι μάλλον συντηρητικός σε αυτά....ένας ήχος σε στύλ parsons (ναι,αυτός ο ..αντιπαθητικός για τους περισσότερους) εμένα θα με κάνει ευτυχισμένο....και φυσικά θυμάμαι όσα έχω διαβάσει εδώ ότι δεν είναι μόνο η κιθάρα αλλά και όλα τ'άλλα....αλλα λέμε τώρα....είναι και η κιθάρα

Είσαι ΤΡΕΛΟΣ!!!???? λολ JACKSON ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ JACKSOOOOOOOOOON!(να είχαν και μερικές χωρίς FR ωραία θα ήταν ρε παιδί μου). Moυ αρέσουν και οι ESP όμως και οι Ibanez αλλά χθές(λόγω της orianthis!!)ανακάλυψα πως μου αρέσουν και oi Paul Reed Smith πάάάάάάάάρα πολύ !! yeah !

Αν έπαιρνα ποτέ μια κιθάρα μόο και μόνο για καλά καθαρά θα προτιμούσα PRS παρά Fender(λόγω ομορφιάς και γιατί η μισή ελλάδα έχει Fender :wink:

Ας τα αυτά...!!! Σε βλέπω εγώ, πάνε οι καφρίλες...

Janick πώς τον κόβεις εσύ;

Γιατί ρε και οι opeth με prs δεν παίζουν??Εντάξει,δεν είναι και Behemoth αλλά μια χαρά γκαρίζουν!!

πρώτον δεν είπα ότι οι prs δεν είναι και γαμώ (επίσης λίγα τα λόγια σου για τους Opeth).....

Δεύτερον με την orianthis μάλλον σε χάσαμε....χεχε

Aφού δεν αναγνωρίζεται η αξία μου σε αυτό το forum τότε θα γραφτώ στο www.ilovejacksonguitars.com/index.php

Έχετε γεια............ :( :cry:

Aφού δεν αναγνωρίζεται η αξία μου σε αυτό το forum τότε θα γραφτώ στο www.ilovejacksonguitars.com/index.php
Έχετε γεια............ :( :cry:
στο καλό.... :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back