- Πόντοι
- 2,148
Αλλάζουμε;
Σου διαθέτω ευρύχωρο διαμέρισμα 4ου, σε πολυκατοικία του 1958 στην μαγευτική Κυψέλη με άπλετη θέα στα απέναντι μπαλκόνια και αέναη ηχητική συντροφιά
από υγρασίες και κατσαρίδες πως πάει?
Αλλάζουμε;
Σου διαθέτω ευρύχωρο διαμέρισμα 4ου, σε πολυκατοικία του 1958 στην μαγευτική Κυψέλη με άπλετη θέα στα απέναντι μπαλκόνια και αέναη ηχητική συντροφιά
από υγρασίες και κατσαρίδες πως πάει?
Κατσαριδες φουλ...
Παντως αν σε πίασει το λοκ νταουν, όσο μικροτερο μερος , τοσο καλλιτερο.
Ισχύει. Κι εγώ αύτό λέω. Κι αυτό μου λένε άλλοι επίσης.Παντως αν σε πίασει το λοκ νταουν, όσο μικροτερο μερος , τοσο καλλιτερο.
Εμένα το Ε1 γραφει Θεσσαλονίκη, και είμαι δυο μηνες Κοζάνη, και ουτε σκεφτομαι να φυγω.
Σε μικρη πολή, την παλευεις πιο ευκολα, από ολα τα επιπεδα.
Αθηνα, ουτε να το σκεφτομαι.
θα έμενα για πάντα έτσι μέχρι να ανοίξω από κάτω
Ρε να ζήσω ρε να μην πάθω κατι γιατί πολλές φορές το παίζω μάγκας δυνατός και είμαι, αλλά ΝΑ μου παει μην την πατήσω.
Παγκραταρα! Βυρωνιωτης εγω...Υμηττού... Χρεμωνιδου... Και Φιλολάου φαγαμε τα νιάτα μας...Μια χαρά είναι η απομόνωση προς το παρόν.... έτσι κι αλλιώς του σπιτιού είμαι εδώ και χρόνια....
Φίλε να είσαι καλά. Με μία λέξη, μου έλυσες έρευνα και πειραματισμό πολλών ημερών. Καλή συνέχεια. ΦωκίωναςVoicemeeter
Η μοναξιά, η απομόνωση τους έλκει, τους τρέφει, τους ανανεώνει.
Δυστυχώς μπορεί καμιά φορά τους κυριεύει και η τρέλα.
και εγώ έτσι ήμουν ανά καιρους.Πόσο καλά με ξέρεις ....
Μέχρι και με τον εαυτό μου τσακώνομαι πολλές φορές.
Ναι, είναι ώρες ώρες και ο εαυτός μου. Αστα να πάνε.Εγώ τον έχω βάλει καραντίνα στο άλλο δωμάτιο κλειδωμένο.
Ε, μα μου τα κανε τσουρέκια πια.