θέλω να απαντήσω αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω.
Έκανα 8 χρόνια μουσικές σπουδές εκ των οποίων τα 4 χρόνια ήταν εντατικά κυρίως πάνω σε θεωρία, αρμονία, ενορχήστρωση. σύνθεση, αυτοσχεδιασμός, ear training, site reading, λίγο πιάνο και πολλά γύρω από την ηλεκτρική κιθάρα που είναι το όργανό μου. Όλα τα παραπάνω σε μοντέρνα και jazz μουσική. Παίζω 10-12 χρόνια.
Παράλληλα, έκανα οικονομικά στο Παν.Πειραιά και διάφορα άλλα πραγματάκια που θα μπορούσα να εξασκήσω επαγγελματικά...όπως dj, μαθήματα αγγλικών ή μαθηματικών κτλ.
Σαν κιθαρίστας δεν μπορώ να παίξω πράγματα που δεν μου λένε τίποτα...και δυστυχώς αυτά είναι πολλά, ειδικά στην Ελλάδα.
Σαν οικονομολόγος (ιδιωτικός υπάλληλος), ενώ θα συνεχίσω τις σπουδές κάνοντας master, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
Τα υπόλοιπα που ανέφερα ή και κάποια που παρέλειψα, οπως πχ δουλειές που έκανα και δεν σχετίζονται με τα παραπάνω, δεν είναι η πρώτη μου επιλογή.
Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι έντονα με την τεχνολογία, την παραγωγή και τα πάντα γύρω από αυτά μέσα από το πρίσμα του μουσικού.
Έχω στήσει μία πολύ καλή κατάσταση στο σπίτι και δουλεύω πραγματάκια κυρίως δικά μου αλλά κατά καιρούς και άλλων.
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αποκτήσω εμπειρία δουλεύοντας σε κάποιο στούντιο, κάνοντας παράλληλα σπουδές γύρω από την ηχοληψία έτσι ώστε να κάνω κάποια στιγμή ένα δικό μου στούντιο παραγωγής-πρόβας.
Στην διαδικασία αυτή θα επιχειρήσω να προωθήσω και πολλά δικά μου πράγματα με την ελπίδα ότι κάτι θα λένε και σε άλλους.
Τα live και γενικότερα η συνεργασία με την κατάλληλη παρέα είναι η χαρά μου.
Που με κατατάσσεις?