- Πόντοι
- 1,788
Και εγώ μονο αυτο προτείνω γιατι μονο αυτό ξέρω.Αλλά με το δωρεάν macrium reflect κάνεις παπάδες, και είναι πολύ εύχρηστο.
Και εγώ μονο αυτο προτείνω γιατι μονο αυτό ξέρω.Αλλά με το δωρεάν macrium reflect κάνεις παπάδες, και είναι πολύ εύχρηστο.
δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να επιμείνω να βρώ ίδιον ακριβώς. Εκτός από τον ψυχολογικό.Έτσι οκ. Άλλωστε τον κλωνοποιημένο παλιό hd, δεν έχει νόημα να τον αφήσει στο κουτί( σε οποιοδήποτε slot).
Τον βγάζει και τον βάζει στο συρτάρι.
Ούτε με παραγγελία;
Δεν υπάρχει.δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να επιμείνω να βρώ ίδιον ακριβώς.
νομίζω είχα δοκιμάσει και προτίμησα acronis, την μία φορά που έκανα.Και εγώ μονο αυτο προτείνω γιατι μονο αυτό ξέρω.
Όποιο θες.....different tools .....same job φαντάζομαι.....νομίζω είχα δοκιμάσει και προτίμησα acronis, την μία φορά που έκανα.
Αυτό της samsung φαίνεται εντελώς τυφλοσούρτης
αυτά των εταιρειών που συνήθως κάνεις κλώνο με ακριβώς ίδιο τύπο ή εταιρεία είναι πιό τυφλοσούρτικα διότι δεν χρειάζεται να έχουν πολλές επιλογές που δυσκολεύουν τον αρχάριοΌποιο θες.....different tools .....same job φαντάζομαι.....
Αλλά εγώ δεν μπορώ να προτείνω κάτι που δεν ξέρω.
ενδιαφέρον αν και ακριβός σε σχέση με το 50άρι του άλλου.
μα δεν έχει νόημα να πάω σε 1τβ για καβάτζα. Να αφήσω 500 άδεια?Ο άλλος είναι 500GB αυτοί είναι 1TB.
Αν θέλεις οπωσδήποτε 500GB ψάξε τους σε αυτή την χωρητικότητα.
Τώρα πρόχειρα δεν βρίσκω τον samsung με ψύκτρα.
Next- Next πατάς στο macrium, τί νομίζεις ότι θα κάνεις? θα γράψεις κώδικα σε Python? ?αυτά των εταιρειών που συνήθως κάνεις κλώνο με ακριβώς ίδιο τύπο ή εταιρεία είναι πιό τυφλοσούρτικα διότι δεν χρειάζεται να έχουν πολλές επιλογές που δυσκολεύουν τον αρχάριο
μα δεν έχει νόημα να πάω σε 1τβ για καβάτζα. Να αφήσω 500 άδεια?
σε γέρο άνθρωπο μιλάς. Απο ένα σημείο και μετά κάθε αλλαγή είναι απλώς...τρόμοςΠοτέ δεν πάει χαμένη η παραπάνω χωρητικότητα.
Μπορεί στο μέλλον να εγκαταστήσεις και κάτι άλλο, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την extra χωρητικότητα για βιβλιοθήκες προγραμμάτων.
σε γέρο άνθρωπο μιλάς.
Γέρος μίλαγε σε γέρο λαίμαι .... :classic_tongue:
Βέβαια την τρομάρα την πήρα πριν, που έβαλα τον υπολογιστή και με το που ανάβω το ρεύμα του τροφοδοτικού έκανε ένα ΜΠΑΜ σαν καψούλι. Λέω τη στρουμφίσαμε. Πατάω το κουμπί, δούλεψε. Ούτε που ξέρω τι ήταν αυτό. Μέχρι στιγμής όλα καλά. (Με έχουν ζώσει τα φίδια.)
Το θερμοσίφωνα τον έκλεισες; ?, μπήκα για μπάνιο, βγήκα, όλα οκ.
έκανε ένα ΜΠΑΜ σαν καψούλι.
μάλλον θα πρέπει να το ανοίξεις να δεις τι έσκασεΜόλις έκανα τράμπα από τον 500άρη SSD στον 2 tera nvme. Πάτησα το κουμπί στο samsung migration, μπήκα για μπάνιο, βγήκα, όλα οκ.
Βέβαια την τρομάρα την πήρα πριν, που έβαλα τον υπολογιστή και με το που ανάβω το ρεύμα του τροφοδοτικού έκανε ένα ΜΠΑΜ σαν καψούλι. Λέω τη στρουμφίσαμε. Πατάω το κουμπί, δούλεψε. Ούτε που ξέρω τι ήταν αυτό. Μέχρι στιγμής όλα καλά. (Με έχουν ζώσει τα φίδια.)
Μόλις έκανα τράμπα από τον 500άρη SSD στον 2 tera nvme. Πάτησα το κουμπί στο samsung migration, μπήκα για μπάνιο, βγήκα, όλα οκ.