Πως επαναφερουμε τα ΠΑΝΤΑ στο νεο μας PC?

Φαντάζομαι θα δουλέψουν είτε 2 x Μ.2 SATA 3, είτε 2 x Pcie, είτε ένας Sata 3 με έναν Pcie.... χιαστή....δεν βρίσκω λόγο να μην.

αυτό το mixed grill φοβάμαι...

ακριβώς αυτό!!!

Διαβάζουμε το manual και τους αστερίσκους του και πριν την αγοράσουμε και μετά όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι πριν αγοράσουμε.
?
γι αυτό έβαλα το manual

τώρα βλέπω έχει διάφορα Utilities η samsung.

Εχει data migration.

Να το δοκιμάσω?

Την άλλη φορά έκανα με acronis

ε ψιτ

μια και σας έχω εδώ, ρίξτε ένα αυτί στο τελευταίο κομμάτι, αν κάτσανε οι αλλαγές καλά... ?

γι αυτό έβαλα το manual

τώρα βλέπω έχει διάφορα Utilities η samsung.

Εχει data migration.

Να το δοκιμάσω?

Την άλλη φορά έκανα με acronis

ε ψιτ

μια και σας έχω εδώ, ρίξτε ένα αυτί στο τελευταίο κομμάτι, αν κάτσανε οι αλλαγές καλά... ?
Το Β550 chipset που έχεις και η μητρική αυτή δεν έχουν περιορισμούς. 4 sata θύρες δεν έχεις?

Στη θεωρία γίνεται.

Στην πράξη ένας τρόπος υπάρχει να το μάθεις....να το δοκιμάσεις.

Εγώ δεν το δοκίμασα....η θήρα μου για m2 ....είναι άδεια.

Image12.jpg

Ποια θα παραγγείλει?

Ρώτησες αν γίνεται δουλειά με usb c to usb a καλώδιο?

Γίνεται μου είπε αλλά πέφτει η απόδοση αρκετά ,αν είναι να τον δουλεύεις μόνιμα.ο κλώνος μου είπε ότι μπορεί να γίνει,αν και θα αργήσει και αυτός.

Θα πάρω usb .

Το Β550 chipset που έχεις και η μητρική αυτή δεν έχουν περιορισμούς. 4 sata θύρες δεν έχεις?

Έτσι πιστεύω κι εγώ, στο manual δεν λέει τίποτα, ούτε για τις SATA θύρες ούτε για τις PCIe.

Γίνεται μου είπε αλλά πέφτει η απόδοση αρκετά ,αν είναι να τον δουλεύεις μόνιμα.ο κλώνος μου είπε ότι μπορεί να γίνει,αν και θα αργήσει και αυτός.

Θα πάρω usb .
Μα δεν το θες για απόδοση, για κλώνο τον θες.

Αν κάνει πάνω από μια ώρα.....έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη.

Δεν ξέρω πόσο γεμάτο τον έχεις, αλλά υπολογίζω (σε 120 άρι) maximum μια ώρα....δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ σε σχέση με πόσο σου πήρε να στήσεις το pc.

Μόνο το λειτουργικό θέλει τόσο.....

Θα πάρω usb .
Πέφτει πολύ ρε συ. 10GBps/5Gbps

έχει δίκιο θα πάρει ώρα. ?

Ότι να ναι χαχαχαχαχχχα?

Εγώ πιστεύω , για τον  @dimsonic

Οκ , ας αφήσει τα Mix,

Αφού έχει ΗΔΗ  M.2 sata ΙΙΙ, ας πάρει έναν ίδιου τύπου , και ας κάνει κλώνο....πολύ το παιδεύουμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για τον @cos_drείναι αΦτο το βιβλίο,του 1945 ,τοτενες που ο κόσΖμος δεν είχε πονηριά...

20230224_200949.jpg

Οι απαντήσεις έχουν δοθεί βέβαια από τότε:

1.Τι είναι?

Καλή φάση για να βγάζεις καμμία γκόμενα μέχρι τα 15, και πολύ λεΓω.

Μετά μεγαλώνεις και με το που τον ακούς σκας στα γέλια ή τρέχεις, εκτός κι αν έχεις πλούσιο μπαμπά...οπότε πάλι τον χρησιμοποιείς για να εντυπωσιάσεις πρωτοετεις φοιτήτριες από την επαρχία 

2.Πως λειτουργεί?

ΔΕΝ λειτουργεί.

3.Πως θα πάμε;

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα,άντε στην καλύτερη μέχρι το, άδειο,νομιζματοκοπιο

?

Οκ , ας αφήσει τα Mix,

Αφού έχει ΗΔΗ  M.2 sata ΙΙΙ, ας πάρει έναν ίδιου τύπου , και ας κάνει κλώνο....πολύ το παιδεύουμε.
μα σε λέω δεν βρίσκω ίδιον

Να πω τι θα έκανα εγώ.

Αφού η μητρική του υποστηρίζει PCIe 4.0 και δεν έχει ψύκτρα, θα έπαιρνα αυτόν

https://www.skroutz.gr/s/37773967/Western-Digital-Black-SN850X-With-Heatsink-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-WDS100T2XHE.html

ή αυτόν (αφήνω έξω για την ώρα τον 990 γιατί ακούγονται διάφορα)

https://www.skroutz.gr/s/32568681/Samsung-980-PRO-w-Heatsink-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-MZ-V8P1T0CW.html

Μετά θα έβαζα αυτόν που έχω στο 2ο slot της μητρικής, και αυτόν που πήρα στο 1ο.

Θα έκανα κλώνο τον παλιό στον καινούριο (με το macrium reflect) και θα έβγαζα τον καινούριο από το pc.

Θα έπαιρνα image του σκληρού μου σε εξωτερικό σκληρό κάθε κάποιο χρονικό διάστημα ή μετά από κάποια αλλαγή.

Αν πάθαινε τίποτα ο παλιός, που είναι πάνω στον υπολογιστή, θα έβαζα τον καινούριο (πάντα στο 1ο slot αυτόν), και θα φόρτωνα το τελευταίο image που είχα κρατήσει (αν είχε κάτι διαφορετικό από την ώρα της κλωνοποίησης).

Βουαλά!

Μετά θα έβαζα αυτόν που έχω στο 2ο slot της μητρικής, και αυτόν που πήρα στο 1ο.

Θα έκανα κλώνο τον παλιό στον καινούριο και θα έβγαζα τον καινούριο από το pc.
Αυτό δεν ξέρω αν δουλέψει.

Θέλω να πώ, δεν ξέρω αν μπορείς στο pc του να κάνεις boot από το slot 2 . Αν μπορείς οκ.

Αυτό δεν ξέρω αν δουλέψει.

Θέλω να πώ, δεν ξέρω αν μπορείς στο pc του να κάνεις boot από το slot 2 . Αν μπορείς οκ.

Αν δεν μπορείς, τότε κατά την διαδικασία της κλωνοποίησης και μόνο, ας βάλει τον καινούριο στο 2ο slot.

Όμως όταν είναι να τον χρησιμοποιήσει αντί του τωρινού, οπωσδήποτε στο 1ο slot (αλλιώς δεν έχει νόημα το PCIe 4.0).

Κοιτα και τους KIngston KC3000, Gen 4, εξαιρετικότατες επιδόσεις, πολύ τιμιες τιμές. 5 χρόνια εγγυηση και υποτυπώδη (φλοιδα) ψυκτρα (για κουτί με αξιοπρεπές air flow και για την χρήση που μαλλον προοριζεται δεν θα με ανησυχουσε ιδιαιτερα ψυξη του)

EDIT: προσωπικά αν πηγαινα σε NVMe αυτή την στιγμή θα προτιμουσα KC3000, Fury Renegade (με ή χωρις ψύκτρα, αναλογως την τιμή, παιζουν και αφτερμαρκετ) ή WD SN850 (Χ ή σκετο, αναλόγως την τιμή).

μα σε λέω δεν βρίσκω ίδιον
Τι εννοείς δεν βρίσκεις;

Δεν βρίσκεις ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο ή δεν βρίσκεις γενικά;

Να πω τι θα έκανα εγώ.

Αφού η μητρική του υποστηρίζει PCIe 4.0 και δεν έχει ψύκτρα, θα έπαιρνα αυτόν

https://www.skroutz.gr/s/37773967/Western-Digital-Black-SN850X-With-Heatsink-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-WDS100T2XHE.html

ή αυτόν (αφήνω έξω για την ώρα τον 990 γιατί ακούγονται διάφορα)

https://www.skroutz.gr/s/32568681/Samsung-980-PRO-w-Heatsink-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-MZ-V8P1T0CW.html

Θα έκανα κλώνο τον παλιό στον καινούριο (με το macrium reflect) και θα έβγαζα τον καινούριο από το pc.

Θα έπαιρνα image του σκληρού μου σε εξωτερικό σκληρό κάθε κάποιο χρονικό διάστημα ή μετά από κάποια αλλαγή.

Αν πάθαινε τίποτα ο παλιός, που είναι πάνω στον υπολογιστή, θα έβαζα τον καινούριο (πάντα στο 1ο slot αυτόν), και θα φόρτωνα το τελευταίο image που είχα κρατήσει (αν είχε κάτι διαφορετικό από την ώρα της κλωνοποίησης).

Βουαλά!

ενδιαφέρον αν και ακριβός σε σχέση με το 50άρι του άλλου.

κατέβασα το λογισμικό της samsung.

Το migration το κάνει με ένα πρόγραμμα που το λέει clonix

Τι εννοείς δεν βρίσκεις;

Δεν βρίσκεις ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο ή δεν βρίσκεις γενικά;

δεν βρίσκω 860 στα μαγαζιά

Το migration το κάνει με ένα πρόγραμμα που το λέει clonix

Δεν έχω άποψη, γιατί δεν το ξέρω το πρόγραμμα.

Αλλά με το δωρεάν macrium reflect κάνεις παπάδες, και είναι πολύ εύχρηστο.

Αν δεν μπορείς, τότε κατά την διαδικασία της κλωνοποίησης και μόνο, ας βάλει τον καινούριο στο 2ο slot.

Όμως όταν είναι να τον χρησιμοποιήσει αντί του τωρινού, οπωσδήποτε στο 1ο slot (αλλιώς δεν έχει νόημα το PCIe 4.0).
Έτσι οκ. Άλλωστε τον κλωνοποιημένο  παλιό hd, δεν έχει νόημα να τον αφήσει στο κουτί( σε οποιοδήποτε slot).

Τον βγάζει και τον βάζει στο συρτάρι.

δεν βρίσκω 860 στα μαγαζιά
Ούτε με παραγγελία;

Έτσι οκ. Άλλωστε τον κλωνοποιημένο  παλιό hd, δεν έχει νόημα να τον αφήσει στο κουτί( σε οποιοδήποτε slot).

Τον βγάζει και τον βάζει στο συρτάρι.
δεν θα τον αφήσω τον κλώνο στο σλοτ. Γιατί να είναι στο ρεύμα?

Θα τον έχω έξω για καβάντζα

Trending...

Νέα θέματα

Back