Πως επαναφερουμε τα ΠΑΝΤΑ στο νεο μας PC?

google it.

Μην πάτε να με βγάλετε άσχετο και πως λέω πράγματα που δεν ισχύουν.

ΕΙΜΑΙ χαχαχαχαχαχαχαχα?

Όχι, έχουν δυο τύπους.
Λοιπον θα παρω αΦτον.

https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-1817m-c31-external-type-c-aluminium-enclosure-for-m2-nvme-ssd-p-PER.579832

μου αρεσει γιατι μοιαζει με ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ τανκσ (σαν και αυτα που θα αιΜπεναν στο νομιζματοκοπιο με τον Λαφαζανη να ουρλιαζει απο τον πυργο και την ΚΟΚΚΙΝΗ σημαια της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ κρεμαΖμενι στο κανονι)

θα δουλεΠσι ρε με τον δισκο μου ή παλι θα πετακΣο τα λεΥτα μου ?(ειπαμε μας εχει γιΟμισει χρημα τις τσεπΑΙ ο ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ αλλα μην το κανουμε και ΠΑΣΟΚ το θεμα και ΚΑΙΜΕ τα 100ευρα για πλακα)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

M2 υπαρχουν και SATA3 (εχω εναν 500αρι στο παλιο λαπτοπ), Μ2 υπαρχουν και PCIe αυτοι του περι ού ο λόγος.

Την θηκη εγω την πρότεινα ΄στον @SF, να πω την αλήθεια δεν πρόσεξα ότι είναι M.2 SATA III και όχι NVME αλλά εν τη αύτη περιπτώση , φυσικά αυτό είναι το θέμα..... μιας και ΔΕΝ  κούμπωσε ΠΟΤΕ ο σκληρός στην θηκη.

Αναλαμβάνω το κόσοτος των 13,5 ευρω.

Λοιπον θα παρω αΦτον.

https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-1817m-c31-external-type-c-aluminium-enclosure-for-m2-nvme-ssd-p-PER.579832

μου αρεσει γιατι μοιαζει με ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ τανκσ (σαν και αυτα που θα αιΜπεναν στο νομιζματοκοπιο με τον Λαφαζανη να ουρλιαζει απο τον πυργο και την ΚΟΚΚΙΝΗ σημαια της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ κρεμαΖμενι στο κανονι)

θα δουλεΠσι ρε με τον δισκο μου ή παλι θα πετακΣο τα λεΥτα μου (ειπαμε μας εχει γιΟμισει χρημα τις τσεπΑΙ ο ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ αλλα μην το κανουμε και ΠΑΣΟΚ το θεμα και ΚΑΙΜΕ τα 100ευρα για πλακα)
Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις την κλωνοποίηση του λειτουργικου χωρίς να δώσεις 33 ευρώ αφού μόνο αυτό θες να κάνεις?

Δεν το καταλαβαίνω.

Μην φοβάσαι.

Αν κάνεις τα link που σου έστειλα νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.

Εγώ πραγματικά έχω κάνει χιλιάδες τέτοια πράγματα και έχω ρυθμίσει χιλιάδες ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ και home studios και home cinemas? και δεν τα θυμάμαι όλα απ έξω.

Ξεκινάω από το να βρω ολοκληρωμένες οδηγίες πλέον που υπάρχουν εδώ και 20 και χρόνια στο διαδίκτυο και μετά αγοράζω πράγματα.

Ή διαβάζω το manual

Είναι και πιο οικολογικό. ?

θα δουλεΠσι ρε με τον δισκο μου ή παλι θα πετακΣο τα λεΥτα μου ?

Αν ο δίσκος σου είναι αυτός ...

https://www.e-shop.gr/ssd-western-digital-wds250g3b0c-blue-sn570-250gb-nvme-m2-2280-pcie-gen3-x4-p-PER.323626

και η θήκη δεν έχει πρόβλημα θα δουλέψει.

Αλλά μπορεί να μην είναι plug 'n' play, μπορεί να χρειαστούν ρυθμίσεις στο σύστημά σου (αν και δεν το πιστεύω).

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις την κλωνοποίηση του λειτουργικου χωρίς να δώσεις 33 ευρώ αφού μόνο αυτό θες να κάνεις?

Αν έχει μόνο μια θέση για M2 στην μητρική του πώς θα το κάνει?

μιας και ΔΕΝ  κούμπωσε ΠΟΤΕ ο σκληρός στην θηκη.

βρε κουμπωσε σε λεω,αφου τον εβλεπε ο ΠιΣισ..αλλο αν δεν δουλευε...σαν τη  ΣΟΒΙΕΤΙΑ ενα πραμα σκεψου... ειχανε λεΦτα οι ανθρωποι...αλλο αν δεν μπορουσες να αγορασεις τιποτα με αυτα...ΛΕΦΤΑ ομως ΥΠΗΡΧΑΝ... ?  

https://www.e-shop.gr/ssd-western-digital-wds250g3b0c-blue-sn570-250gb-nvme-m2-2280-pcie-gen3-x4-p-PER.323626

Αλλά μπορεί να μην είναι plug 'n' play, μπορεί να χρειαστούν ρυθμίσεις στο σύστημά σου (αν και δεν το πιστεύω).

Δεν ξέρω τι έχει.

Αν έχει δώσει τα στοιχεία για το τι έχει ζητώ συγνώμη γιατί δεν διάβασα το thread

Το λειτουργικό αυτή τη στιγμή σε τι μέσο αποθήκευσης το έχει?

Τι μητρική έχει?

Αν τα έχετε γράψει συγνώμη.

Δειξτε μου που είναι να δουμε αν γίνεται κατευθείαν.

Νόμιζα πως έχει μεσα στο pc μηχανικό ή SSD SATA III δισκο και θέλει να το μεταφέρει σε m.2 NVMe

Αν έκανα λάθος το βουλώνω, δεν ξαναμιλάω , πάω να ψήσω καμια μπριζόλα και μετά να παω μια βόλτα να δω τον ανιψιό μου που θέλει να του συνδέσω ένα αρμόνιο ?

βρε κουμπωσε σε λεω,αφου τον εβλεπε ο ΠιΣισ..αλλο αν δεν δουλευε...σαν τη  ΣΟΒΙΕΤΙΑ ενα πραμα σκεψου... ειχανε λεΦτα οι ανθρωποι...αλλο αν δεν μπορουσες να αγορασεις τιποτα με αυτα...ΛΕΦΤΑ ομως ΥΠΗΡΧΑΝ... ?  
Δεν κούμπωσε Νικό.

Δες πώς ειναι οι m2 sata3 και πώς oi pcie

Ότι χωράει, χωράει......αλλά δεν κουμπώνουν τα ακροφύσια  σωστά.

Στις pcie εχει παραπάνω αποληξεις.

Στείλε μου τη θηκη αντικαταβολή, δεν θα πάει χαμένη.

Pcie.jpg

sata3.jpg

Αν κάνεις τα link που σου έστειλα νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.
image.png

ρε φιλωΟυζ δεν χωραει αλλος δισκος στο πι σι μου ...δεν εχει θεση....οποτε πρεπει να συνδεθει εξωτερικα  αρα θελει θηκη...

Δεν κούμπωσε Νικό.
βρε ο καλος ο μυλος παντου κουμπωνει ΣΕ λεΓω :) 

Προβολή συνημμένου 34368

Προβολή συνημμένου 34369

Προβολή συνημμένου 34376

ρε φιλωΟυζ δεν χωραει αλλος δισκος στο πι σι μου ...δεν εχει θεση....οποτε πρεπει να συνδεθει εξωτερικα  αρα θελει θηκη...

Προβολή συνημμένου 34368
Σου είπα χωραει.

Αλλά στα σημεία που δεν βέπουμε, στην εσοχη λειπουν όι αντίστοιχοι  υποδοχείς.

Το θέμα είναι να μην έπαθε ζημιά ο δίσκος από το "κούμπωμα".

@Sf Δική μου απροσεξία ήταν.

Googlara γρηγορα για να σου προτείνω θηκη, είδα m2 και δεν πήγε το μάτι μου παρακάτω να δω το sata3.

Στειλε την αντικαταβολή λεμε , σου στελνω Pm την διευθυνσή μου

@Sf Δική μου απροσεξία ήταν.

Googlara γρηγορα για να σου προτείνω θηκη, είδα m2 και δεν πήγε το μάτι μου παρακάτω να δω το sata3.

Στειλε την αντικαταβολή λεμε , σου στελνω Pm την διευθυνσή μου

Τρελλος παππας σε βαφτησε, χρωστας τσιπουρα οταν ανεβω Κοζανη και βολτα με το αμαΚΞσι και θα σου φερω και δωρο τη θηκη

θα δουλεΠσι ρε με τον δισκο μου ή παλι θα πετακΣο τα λεΥτα μου ?

Ωπα Νίκο, έχεις usb type-c στον υπολογιστή σου?

Γιατί αυτή την θήκη για να την συνδέσεις θα χρειαστείς usb type-c.

Προβολή συνημμένου 34376

Προβολή συνημμένου 34368

Προβολή συνημμένου 34369
θα με τρελάνετε?

Τι δεν χωράει?

Θες να κλωνοποιήσεις SSD με λειτουργικό στον NVMe ?

Και μετά τον SSD να τον έχεις μέσα στο pc για storage?

Τι μητρική έχεις

Πόσους σκληρούς έχεις μέσα?

Πάλι γίνεται.

Υπάρχει μια απλή μέθοδος.

Τέλος πάντων.

Κάντε το όπως θέλετε

Καλό μεσημέρι.

Και άμα είναι και χάσεις το λειτουργικό και τα κάνεις αχταρμά μετα και δεν βρισκει τα plug in κλπ, πάρε τηλ να συνεννοηθούμε τι θα κάνουμε χαχαχχχχχχαχα?

Trending...

Νέα θέματα

Back