- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
google it.Δηλ?
Μην πάτε να με βγάλετε άσχετο και πως λέω πράγματα που δεν ισχύουν.
ΕΙΜΑΙ χαχαχαχαχαχαχαχα?
google it.Δηλ?
Λοιπον θα παρω αΦτον.Όχι, έχουν δυο τύπους.
Δηλ?
Δηλ?
Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις την κλωνοποίηση του λειτουργικου χωρίς να δώσεις 33 ευρώ αφού μόνο αυτό θες να κάνεις?Λοιπον θα παρω αΦτον.
https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-1817m-c31-external-type-c-aluminium-enclosure-for-m2-nvme-ssd-p-PER.579832
μου αρεσει γιατι μοιαζει με ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ τανκσ (σαν και αυτα που θα αιΜπεναν στο νομιζματοκοπιο με τον Λαφαζανη να ουρλιαζει απο τον πυργο και την ΚΟΚΚΙΝΗ σημαια της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ κρεμαΖμενι στο κανονι)
θα δουλεΠσι ρε με τον δισκο μου ή παλι θα πετακΣο τα λεΥτα μου (ειπαμε μας εχει γιΟμισει χρημα τις τσεπΑΙ ο ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ αλλα μην το κανουμε και ΠΑΣΟΚ το θεμα και ΚΑΙΜΕ τα 100ευρα για πλακα)
Αν κάνεις τα link που σου έστειλα νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.
θα δουλεΠσι ρε με τον δισκο μου ή παλι θα πετακΣο τα λεΥτα μου ?
Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις την κλωνοποίηση του λειτουργικου χωρίς να δώσεις 33 ευρώ αφού μόνο αυτό θες να κάνεις?
μιας και ΔΕΝ κούμπωσε ΠΟΤΕ ο σκληρός στην θηκη.
Αν ο δίσκος σου είναι αυτός ...
https://www.e-shop.gr/ssd-western-digital-wds250g3b0c-blue-sn570-250gb-nvme-m2-2280-pcie-gen3-x4-p-PER.323626
και η θήκη δεν έχει πρόβλημα θα δουλέψει.
Αλλά μπορεί να μην είναι plug 'n' play, μπορεί να χρειαστούν ρυθμίσεις στο σύστημά σου (αν και δεν το πιστεύω).
Αν έχει μόνο μια θέση για M2 στην μητρική του πώς θα το κάνει?
Δεν ξέρω τι έχει.Αν ο δίσκος σου είναι αυτός ...
https://www.e-shop.gr/ssd-western-digital-wds250g3b0c-blue-sn570-250gb-nvme-m2-2280-pcie-gen3-x4-p-PER.323626
και η θήκη δεν έχει πρόβλημα θα δουλέψει.
Αλλά μπορεί να μην είναι plug 'n' play, μπορεί να χρειαστούν ρυθμίσεις στο σύστημά σου (αν και δεν το πιστεύω).
Αν έχει μόνο μια θέση για M2 στην μητρική του πώς θα το κάνει?
Δεν κούμπωσε Νικό.βρε κουμπωσε σε λεω,αφου τον εβλεπε ο ΠιΣισ..αλλο αν δεν δουλευε...σαν τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ ενα πραμα σκεψου... ειχανε λεΦτα οι ανθρωποι...αλλο αν δεν μπορουσες να αγορασεις τιποτα με αυτα...ΛΕΦΤΑ ομως ΥΠΗΡΧΑΝ... ?
Αν κάνεις τα link που σου έστειλα νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.
βρε ο καλος ο μυλος παντου κουμπωνει ΣΕ λεΓωΔεν κούμπωσε Νικό.
Σου είπα χωραει.Προβολή συνημμένου 34376
ρε φιλωΟυζ δεν χωραει αλλος δισκος στο πι σι μου ...δεν εχει θεση....οποτε πρεπει να συνδεθει εξωτερικα αρα θελει θηκη...
βρε ο καλος ο μυλος παντου κουμπωνει ΣΕ λεΓω
Προβολή συνημμένου 34368
Στειλε την αντικαταβολή λεμε , σου στελνω Pm την διευθυνσή μου
Μεχρι να ερθει με τα ΕΛΤΑ....θα γίνει.Μα δεν είναι vintage ακόμα ...
@Sf Δική μου απροσεξία ήταν.
Googlara γρηγορα για να σου προτείνω θηκη, είδα m2 και δεν πήγε το μάτι μου παρακάτω να δω το sata3.
Στειλε την αντικαταβολή λεμε , σου στελνω Pm την διευθυνσή μου
θα δουλεΠσι ρε με τον δισκο μου ή παλι θα πετακΣο τα λεΥτα μου ?
θα με τρελάνετε?Προβολή συνημμένου 34376
ρε φιλωΟυζ δεν χωραει αλλος δισκος στο πι σι μου ...δεν εχει θεση....οποτε πρεπει να συνδεθει εξωτερικα αρα θελει θηκη...
βρε ο καλος ο μυλος παντου κουμπωνει ΣΕ λεΓω
Προβολή συνημμένου 34368
Προβολή συνημμένου 34369