- Πόντοι
- 2,368
Κρίμα που περιορίζεσαι στο συγκεκριμένο κατάστημα.
και απο αλλα θα παρω αν οι τιμες ειναι καλυτερες
ευχαριστω, ηξερα οτι μονο ενας 010-038 player θα εβρισκε την λυση ! ?
Κρίμα που περιορίζεσαι στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Ρε συ Νίκο, η θήκη είναι για Sata δίσκους όχι για NVMe.
"Διεπαφή: SATA III."
Ειπα για το NMVe και δεν με άκουσε κανένας?Ευχαριστω πολυ καταρχας για τον ΧΡΟΝΟ σου!
Αρα η θηκη δεν κανει ,ο σκληρος ειναι μια χαρα (αν λεω λαλακια με διορθωνεις)...
Κανε τωρα και εναν κοπο να μου λινκαρεις (απο το e-shop αν μπορεις αλλα και απο αλλου δεν πειραζει) ,μια θηκη που να καΜνει δουλεια με τον ssd ?
Εκτός και αν όλα ειναι λαθος, φωτογραφιες κοκ και ο SF μας εκρυψε οτι αντί να τον συνδέσει σε USB του PC τον κάρφωσε κατευθειαν σε SATA3 port (πως?)
Προφανώς αναφέρεται στον κοντρόλερ Στράτο, δες και την φωτογραφια και προφανως ο SF τον συνεδεσε με USB.
Αυτό λέω κι εγώ.
για πες καμμια θηκη που να μη κανει οσο ο δισκος ....?
ναι ξέρω οτι τον θέλεις εδω και τώρα,
έχει λεφτά?, ας πάρει ένα πιο ακριβό.Απο το συγκεκριμένο κάτάστημα ότι ανέφερα εδω:
Απο εκει και πέρα οπως είπα εγω θα το πήγαινα ανάποδα και με ψαξιμο και όχι απαραίτητα απο Ελλάδα (Amazon, ναι ξέρω οτι τον θέλεις εδω και τώρα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό το θέμα, προσωπικά ως ψυχάκιας θα ξοδευά 1-2 ωρες για ψαξιμο, επιβεβαιωση με reviews κοκ)
έχει λεφτά?, ας πάρει ένα πιο ακριβό.
Να τους το παει για αλλαγή και να παρει ένα ακριβότερο που το κάνει.
Και ο τιτλος του thread ειναι παραπλανητικός πλέον χαχαχαχαχ
Οποτε ριξε suggestions, αν δεν βαριεσαι that is,
Μα είναι δυνατον τοσο μουφα περιγραφή? Και γω θα το αγόραζα στην ψυχραπρος το παρον....
ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΗΚΗ
https://www.e-shop.gr/maclean-mce582-disk-enclosure-ssd-m2-ngff-usb-30-sizes-2230-2240-2260-2280-aluminum-enclosure-p-PER.941421
ΜΟΝΟ 234 ΕΥΡΩ.
Τα χρηματα θα πανε για να στηριξουν τον κοΣΖμο που ΠΕΙΝΑΕΙ και στεναζει κατω απο το καθεστως ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗ ?
H θήκη είναι μια χαρά.προς το παρον....
ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΗΚΗ
https://www.e-shop.gr/maclean-mce582-disk-enclosure-ssd-m2-ngff-usb-30-sizes-2230-2240-2260-2280-aluminum-enclosure-p-PER.941421
ΜΟΝΟ 234 ΕΥΡΩ.
Τα χρηματα θα πανε για να στηριξουν τον κοΣΖμο που ΠΕΙΝΑΕΙ και στεναζει κατω απο το καθεστως ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗ ?
Μα είναι δυνατον τοσο μουφα περιγραφή? Και γω θα το αγόραζα στην ψυχρα
Μα είναι δυνατον τοσο μουφα περιγραφή? Και γω θα το αγόραζα στην ψυχρα
Τέλος πάντων εγώ κατάλαβα κλωνοποιήσεις πως ήθελες να κάνεις,
Η ΔΙΕΠΑΦΗ τ
ο τελικός στόχος μπορεί να γίνει νομίζω μέσα στο pc αρκεί το pc να υποστηρίζει boot απο NvmeΑΥΤΟΣ ειναι ο τελικος στοχος, αλλα θα την κανω στον nvmp δισκο που αγορασα,γιατι ΤΕΤΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΚΟΜΠΙΟΥΤΗΣ μου.
τι ειναι αΦτο αλλο κομμουνιστικο?
και έχεις δίσκο που για να το κάνει αυτό θέλεις συμβατή θήκη που ειναι πιο ακριβές.
οχι θα κανω κλωνοποιηση στον ΟΛΟΚΑΙΝΙΟΥΡΓΙΟ nvmp που αγορασα στην ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ,ΣΥΜΒΑΤΗ θηκη που ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ @Freedom μου υπεδειξε.ο τελικός στόχος μπορεί να γίνει νομίζω μέσα στο pc αρκεί το pc να υποστηρίζει boot απο Nvme
Τώρα επειδή ζαβλακώθηκα και εγώ , νομίζω καλά το είπα το τελευταίο.
Αν ναι , τοτε θα ακολουθήσεις step by step τους οδηγούς που σου πόσταρα.
Και θα γίνει μια χαρά και να μην γίνει, το λειτουργικό δεν θα το χάσεις.
δεν υπάρχει λάθος ή σωστό στη συγκεκριμένη περίπτωση.ναι και αυτο θα κανω και θα την βρω και ΦΤΗΝΑ γιατι θα ερθει ο AL6 και θα ΠΕΣΕΙ ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ με εναν νομο και ενα αρθρο.
οχι θα κανω κλωνοποιηση στον ΟΛΟΚΑΙΝΙΟΥΡΓΙΟ nvmp που αγορασα στην ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ,ΣΥΜΒΑΤΗ θηκη που ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ @Freedom μου υπεδειξε.
σιγα μην ακολουθησω την μεθοδο σου ,αΦτα ινε για ΠΟΥΤΙΝΑΚΙΑ.
Όχι, έχουν δυο τύπους.Μισο ρε σεις. Αυτοι οι μ2 οι μικροι ενα πραγμα δεν ειναι ολοι?