πώς αρνούμαστε ευγενικά μια συνεργασία;

καλα ρε.......τσιπα δεν εχεις πανω σου ? επρεπε να με κραξεις στο noiz επειδη πλακωθηκαμε στο αλλο θρεντ  ;D ;D ;D

εγω παντως που μου εχει τυχει παρ'ομοια περιπτωση με συγκροτημα που εψαχνε κιθαριστα για ροκ και οταν πηγα στην πρωτη προβα ηθελα να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο απο την ασχετοσυνη ΟΛΩΝ (μπασιστα,ντραμερ,κιθαριστα,τραγουδιστη)

σε Am ο κιθαριστας σε G ο μπασιστας και ο τραγουδιστης να γδερνει την φωνη του λες και ειχε καταπιει χαλικια...

anyway......

μετα απο 3 τραγουδια βαζω την ibanez για υπνο στην θηκη και τους λεω παμε για καφε κερναω......

και στον καφε τους λεω το εξης.......χιλια συγνωμη αλλα ειστε "ανεπαρκεις" οχι για μενα αλλα για εσας τους ιδιους

ειπωθηκανε και κατι αλλες πιπες και σηκωθηκα και εφυγα......σε πληροφορω οτι ακομα δεχομαι email απο τον κιθαριστα για διαφορα τεχνικα θεματα.....

η καλυτερη λυση πιστευω και εγω με την σειρα μου ειναι η αληθεια αλλα επειδη ποναει συνοδεψε την με ενα ΕΚΜΕΚ :D :D

Όπως πας σε audition και σου λένε "θα σε ειδοποιήσουμε", έτσι μπορείς να του πεις ότι πρέπει να δεις και άλλους 2 μουσικούς και να αποφασίσεις αν φυσικά σε θέλει και αυτός. ;D

Έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση και εγώ πολλές φορές και δεν μπορούσα να βρω άλλο τρόπο να πω ότι δεν γουστάρω.

Ωχ ρε φιλαράκο, από ΜΑΟΝΙ είναι το τόξο σου ;

Δε γ@μιέται, απ τη φωνή σου καλύτερα ακούγεται.

Όχι ότι και αυτή δεν θα φανεί χρήσιμη σε κάποια unplugged Slipknot που θα παίξουμε.

Τελικά απ ότι βλέπω με αυτό το κουπί και την φωνάρα που βγάζεις θα σου βγει ο μπίθιακας. Και θα φαίνεται αμαρτία το 75% που παίρνω εγώ αλλά δε χαλιέμαι.

Μη φοβάσαι όμως. Στα gay bar, που ναι και οι πλειοψηφία των live μας, παίρνω μόνο 65%.

Μόνο που εκεί θα με βοηθάς να κουβαλάω και τη συλλογή μαστιγίων που χω..

Θέλεις να τη δεις;

Έλα....

Που πας;

Γιατί τρέχεις;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Ωχ ρε φιλαράκο, από ΜΑΟΝΙ είναι το τόξο σου ;

Δε γ@μιέται, απ τη φωνή σου καλύτερα ακούγεται.

Όχι ότι και αυτή δεν θα φανεί χρήσιμη σε κάποια unplugged Slipknot που θα παίξουμε.

Τελικά απ ότι βλέπω με αυτό το κουπί και την φωνάρα που βγάζεις θα σου βγει ο μπίθιακας. Και θα φαίνεται αμαρτία το 75% που παίρνω εγώ αλλά δε χαλιέμαι.

Μη φοβάσαι όμως. Στα gay bar που ναι και οι πλειοψηφία των live μας παίρνω μόνο 65%.

Μόνο που εκεί θα με βοηθάς να κουβαλάω και τη συλλογή μαστιγίων που χω..

Θέλεις να τη δεις;

Έλα....

Που πας;

Γιατί τρέχεις;
σορρυ για το οφ τοπικ αλλα........

ΜΟΝΟ εσυ θα μπορουσες να σκεφτεις μια τετοια περιπτωση  :D :D

Στα ίσια και με λίγα λόγια...

π.χ. "Δεν είσαι αυτός που ψάχνω,σε ευχαριστώ για το χρόνο σου,καλή συνέχεια..."

Κατά τη γνώμη μου,η ευθύτητα είναι ό,τι πιό ευγενές.

S9F είπε:
"Δεν είσαι αυτός που ψάχνω,σε ευχαριστώ για το χρόνο σου,καλή συνέχεια..."
Και κείνη τη στιγμή που τον αγκάλιασε για να τον αποχαιρετήσει, μια μυρωδιά τον τύλιξε (του κορμιού του άραγε; το άρωμά του; τα γαλλικά τσιγάρα; ) και τον τράβηξε απαλά μα πειθήνια από τον αγκώνα και του είπε "Μη φύγεις ακόμα. Κάτσε για ένα φοντανάκι και να μιλήσουμε λίγο" ενώ ένιωθε τη ματιά του να παρακαλάει..............

messalion είπε:
ΜΟΝΟ εσυ θα μπορουσες να σκεφτεις μια τετοια περιπτωση  :D :D
Αφού σε τέτοια μαγαζιά παίζει. ;D

-Του λες οτι τελικα δεν ειναι αυτο που θα ταιριαζατε απολυτα στο στυλ,μιας και αν πχ η αγγελια εγραφε "εντεχνο" εσυ φανταστηκες Napalm Death και Sepultura

-Του λες οτι εσπευσμενα τελικα λογω μεγαλης κρισης αποφασισες να ζησεις στην Σουηδια

-Ή οτι σε πηραν τηλεφωνο κλαιγοντας απο την παλια σου μπαντα και τα ξαναβρηκατε

audiokostas είπε:
Τελικά απ ότι βλέπω με αυτό το κουπί και την φωνάρα που βγάζεις θα σου βγει ο μπίθιακας.
Ο μπίθιακας τι είναι ρε παλουκάρι?  ???

distortion είπε:
Ο μπίθιακας τι είναι ρε παλουκάρι?  ???
Μία από τις 6 αναφορές στη λέξη αυτή στο Google.Σε όλα μοναδικός.  ;D

Δεν ξέρω όμως.

Η σχωρεμένη η μάνα μου το λεγε και ακούγεται ωραία.

Δεν χρειάζομαι παραπάνω. ;D

santso 4 είπε:
   Κι αρχιζει το τραγουδι.... Και ψαχνω να βρω απο που να φυγω...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eχω πεσει κατω απ τα γελια...

Φανταζομαι την ψυχολογια σου.. ;D

Να πω οτι το καλυτερο ειναι να φας την οποια κρυαδα και να του πεις οτι ψαχνεις κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.Αλλου ειδους φωνη.

Απο κει και περα το διδαγμα που βγαζω απ αυτη την τοσο συνηθισμενη περιπτωση ειναι οτι ποτε δε θα εψαχνα ατομο για συνεργασια απο αγγελια ή τουλαχιστον χωρις καποιες συστασεις απο ατομο εμπιστοσυνης οχι μονο για το μουσικο του επιπεδο αλλα και για το ποιον του γενικα.(Οι εποχες ειναι παραξενες..ποτε δεν ξερεις ΠΟΙΟΣ ειναι ο αλλος)

Ιδιως για ντουετο(αν καταλαβα καλα)θελει πολυ ιδιαιτερη χημεια νομιζω.

Ειμαι υπερβολικος?Ισως.

Πριν αρκετα χρονια με ''εντεχνο'' σχημα απορριψαμε εναν τραγουδιστη.

Μετα ερχοταν καθε βραδυ στο μαγαζι που παιζαμε και μας ζητουσε με α-πιστευτο θρασος

(μας χτυπουσε την πλατη την ωρα που παιζαμε.. :o)για να πει 2-3 τραγουδια επειδη...ηθελε να μας αποδειξει τι βλακεια καναμε.

freerock1974 είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Να πω οτι το καλυτερο ειναι να φας την οποια κρυαδα και να του πεις οτι ψαχνεις κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.Αλλου ειδους φωνη.
...καστράτο... ;D

freerock1974 είπε:
Πριν αρκετα χρονια με ''εντεχνο'' σχημα απορριψαμε εναν τραγουδιστη.

Μετα ερχοταν καθε βραδυ στο μαγαζι που παιζαμε και μας ζητουσε με α-πιστευτο θρασος

(μας χτυπουσε την πλατη την ωρα που παιζαμε.. :o)για να πει 2-3 τραγουδια επειδη...ηθελε να μας αποδειξει τι βλακεια καναμε.
Δε μ αφησαται ομως γιατει φοβωσαντε.Θα ξαναρθω ομως φιλος.

Πρεπει να ταν θεουλης ο τυπος. ;D ;D ;D ;D

Tου λες οτι εσυ με οποιον συνεργαζεσαι συναπτεις παραλληλα και ερωτικη σχεση μαζι του για να γινει πετυχημενη η συνεργασια και του κλεινεις πονηρα το ματι . ;D.Αμα χρειαστει του φερνεις παραδειγματα οπως (ΒΙΣΣΗ -ΚΑΡΒΕΛΑΣ,ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ-ΕΥΡΥΔΙΚΗ κλπ)

Τα υπολοιπα αστα επανω του.....μετα θα γραψει αυτος τοπικ στο νοιζ για τον ιδιο ακριβως λογο. ;)

p.s χωρις παρεξηγηση και δεν υποννοω κατι ασχημο για εσενα εννοειται .Εγινε σχολιο      καθαρα για ψυχαγωγικους λογους

Νομίζω ότι εδώ πρέπει ν' απευθυνθώ.

"Ζητώ συνεργασία με μπάντα ως τραγουδιστής''.

Nestoras είπε:
Νομίζω ότι εδώ πρέπει ν' απευθυνθώ.

"Ζητώ συνεργασία με μπάντα ως τραγουδιστής''.
Καλά ήρθες... Ρώτα τον Korgious για τα περαιτέρω  ;) ;D ;D ;D 

Δες έργα του Κλίντ Ιστγουντ και φέρσου σαν και αυτόν.

Εγγυημένα αποτελέσματα.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καλά ήρθες... Ρώτα τον Korgious για τα περαιτέρω  ;) ;D ;D ;D 
Παιδια παρτε τον.Ειναι καλός.Και καλο παιδι.Λεει και  ...μισγιου.

Τραγουδαει και βουλγαρικα τωρα τελευταια. ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back