- Πόντοι
- 198
Δυστυχώς Noizy δεν θέλω να γράψω χρονολογίες και λεπτομέρειες δημόσια στο forum γιατί θα είναι σαν να κατονομάζω ανθρώπους. Αν καμιά φορά πιούμε τίποτα μπίρες (ξέρεις, όταν μαζευόμαστε μια στο τόσο) θα τα πούμε χαλαρά.
Η αστυνομία, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, δε βρήκε πρέζα στη Βίλα, παρά το γεγονός ότι το τηλεφώνημα που στάθηκε η αφορμή στην είσοδό τους αναφερόταν σε ναρκωτικά.. Βέβαια για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις! Και μη στεναχωριέσαι... θα σε στηρίξουμε!spy είπε:Φιλαράκι μήπως έχεις ένα ευρώ; Έκλεισαν τη Βίλα και έχω ξεμείνει, καταλαβαίνεις...
Noizy δεν κατάλαβες τι γίνεται εδώ. Ο SPY κοροϊδεύει εμένα όχι τους βιλλαμπάφους. (Κάτοικοι της βίλας).NoIzY είπε:...
Η αστυνομία, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, δε βρήκε πρέζα στη Βίλα, παρά το γεγονός ότι το τηλεφώνημα που στάθηκε η αφορμή στην είσοδό τους αναφερόταν σε ναρκωτικά.. Βέβαια για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις! Και μη στεναχωριέσαι... θα σε στηρίξουμε!![]()
Σιγά μην κοροϊδεύω εσένα. Αναφέρομαι κυρίως στις ανοησίες που ακούω στα κανάλια και διαβάζω στις εφημερίδες, ξέρεις, σ' αυτά από τα οποία γλίτωσες εν μέρει όταν έφυγες από Ελλάδα. Βέβαια, θα έχεις προσέξει ότι αυτά που εσύ γράφεις με μία δόση υπερβολής (και καλά κάνεις) κάποιοι τα πιστεύουν πραγματικά.harilatron είπε:Noizy δεν κατάλαβες τι γίνεται εδώ. Ο SPY κοροϊδεύει εμένα όχι τους βιλλαμπάφους. (Κάτοικοι της βίλας).
;D ;D ;D ;D ;Dschreivox είπε:Ερώτηση: το κατσαπάνκ έχει βγει από το ''κάτι σαν πανκ'';
η ΕΨΑ θες να πεις,η FANTA ειναι πολυεθνικη και πινει το αιμα του λαου.μπορεί να τελειώσει ξαφνικά η fanta
Γιατί δεν συμμετέχει ο ίδιος ο Αλέξης;marathon είπε:η βδομάδα ξεκινάει με γέλια...και χαρά! :'(
Ζωή-Κασιδιάρης-Αδωνις: Η τριπλέττα που θα αναζητήσει την αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ
http://www.iefimerida.gr/node/86985#ixzz2Igpn7h8Y
Είναι μερικά επιχειρήματα όμως βρε παιδί μου, που πραγματικά σε κολλάνε στον τοίχο... :-\NoIzY είπε:- Δε θα μπορούσε το ινστιτούτο να γίνει σε άλλο κτήριο?
Είναι στην Αμερική για εκπαίδευση...και είναι και πολλές οι ώρες του ταξιδιούepikouris είπε:Γιατί δεν συμμετέχει ο ίδιος ο Αλέξης;
Προς αποφυγήν ανόητων και κακόβουλων παρεξηγήσεων, ΑΥΤΟΣ εκπαιδεύει τους αμερικάνους.marathon είπε:Είναι στην Αμερική για εκπαίδευση...
-Μα με έκλεψε σας λέω.gdevelek είπε:Είναι μερικά επιχειρήματα όμως βρε παιδί μου, που πραγματικά σε κολλάνε στον τοίχο... :-\
What?Σαν δεν βαριόσαστε να συμφωνείτε λέω εγώ.
Επί 142 σελίδες κιόλας.
Κάνεις λάθος! Αυτούς τους εκπαίδευσε ο ΓΑΠ στο Harvard.gdevelek είπε:Προς αποφυγήν ανόητων και κακόβουλων παρεξηγήσεων, ΑΥΤΟΣ εκπαιδεύει τους αμερικάνους.
λογικό...γι αυτό χρειάζονται τον Δαλάι Λάμα για το τέλος!!!!!epikouris είπε:Κάνεις λάθος! Αυτούς τους εκπαίδευσε ο ΓΑΠ στο Harvard.