Πολιτικά σχόλια

Πάντως μιας και μιλάμε για αφεντικά …..εγώ έχω αφεντικό.

ΕΜΕΝΑ.

Και πιστέψτε με είναι το πιο σκληρό από όλα.

Αυτός με ξυπνάει κάθε πρωί (με το ζόρι).

Με υποχρεώνει να είμαι συνεπής.

Με σέρνει με το ζόρι στο γυμναστήριο.

Με περιορίζει στο φαγητό.

Μου κάνει τη ζωή δύσκολη.

LK είπε:
Αυτός με ξυπνάει κάθε πρωί (με το ζόρι).

Με υποχρεώνει να είμαι συνεπής.

Με σέρνει με το ζόρι στο γυμναστήριο.

Με περιορίζει στο φαγητό.

Μου κάνει τη ζωή δύσκολη.
Σε κόβω για σωστό αφεντικό.

Ελπίζω να εργαστώ για 'σένα κάποια στιγμή.

trolley είπε:
Σε κόβω για σωστό αφεντικό.

Ελπίζω να εργαστώ για 'σένα κάποια στιγμή.
Έχω ένα θέμα.

Μπορώ να είμαι σκληρός και αδυσώπητος μόνο με εμένα.

Μάλλον καλά θα περάσεις.

;D ;D ;D ;D ;D

Αν μόνο ήταν η κρίση μας να ήταν μόνο οικονομική αγορίνα μου
ελα ομως που την ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ μονο οταν εγινε ΚΑΙ οικονομικη...

οπως λεει και ο Bruce Springsteen "Sooner or later it all comes down to money"..

ας λυσουμε λοιπον αυτο το προβλημα πρωτα που ειναι και το πλεον επιτακτικο και οταν βρουμε λεφτα ασχολουμαστε και με τις φιλοσοφιες που αραδιαζεις (οπως η...μη αντιπροσωπευτικη δημοκρατια που θα φερουν τα Νεφελιμ...)

Η οικονομια εχει την μεγιστη σημασια ΑΥΤΗ τη στιγμη.Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε και απασχολουν μονο οσους εχουν λυσει το οικονομικο τους προβλημα (ή ειναι σε ηλικια η οποια επιτρεπει την...μη συμμετοχη τους στην οικονομια) και δεν ασχολουνται με τετοιες..."πεζοτητες"...  

Superfunk είπε:
ελα ομως που την ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ μονο οταν εγινε ΚΑΙ οικονομικη...

οπως λεει και ο Bruce Springsteen "Sooner or later it all comes down to money"..
Τι έγινε σούπερφανκ, σε αφήνει το αφεντικό σου και φέρνεις δίσκους του Σπρικστηην στη δουλειά; Άμα ήταν έτσι τα πράγματα παιδαρά μου τότε και οι κολυμπήθρες θα είχανε κόρνα.

chris gti είπε:
Επειδή ΔΕΝ υπάρχουν Αριστεροί και Δεξιοί αριθμοί....υπάρχουν μόνο Δεξιά και Αριστερά Νούμερα  :)
Έτσι είναι... όλα τα υπόλοιπα είναι νερό του Καματερού και βότανα για τη ποδάγρα. Χρειαζόμαστε λύσεις, όχι εξυπνακίστικα διατυπωμένες φαντασιώσεις.

Είχε γίνει μια προσπάθεια για να προταθούν λύσεις (και από εσένα) συγκεκριμένες, σαφείς και εφικτές κατά την αρχή του thread...δυστυχώς μετά αναλώθηκε σε ειρωνείες/κόντρες (εκατέρωθεν) και οι προτάσεις πέρασαν στο ντούκου...

Θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό να συνεχιστεί η ανταλλαγή απόψεων για ΛΥΣΕΙΣ καί από τις 2 πλευρές (και οχι μόνο)....να συνεχιστεί ο διάλογος πάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις όμως.

Είναι μία από τις (θετικές) παρενέργειες του επαγγέλματος : κάναμε διάγνωση?? Ωραία. Πάμε τώρα στη ΘΕΡΑΠΕΙΑ χωρίς πολλά-πολλά

Ρε θα μου πείτε , τι γίνετε στον ολυμπιακό με το θέμα προπονητή......  >:(

και μη μου πείτε οτι είμαι σε λάθος  thread  ,γιατι μάλλον εσείς είσαστε σε λάθος forum  8) ;D

lgbesios είπε:

και μη μου πείτε οτι είμαι σε λάθος  thread  ,γιατι μάλλον εσείς είσαστε σε λάθος forum  8) ;D
Εσύ όμως είσαι ΚΑΙ σε λάθος thread, ΚΑΙ σε λάθος φόρουμ, οπότε ένα-μηδέν υπέρ μας (έτσι απαντιέται και το ερώτημά σου).

lgbesios είπε:

http://www.katimagiko.gr/

Ξεστραβώσου και...ξεκόλλα  ;D ;D

P.S. Είμαι πολύ πιο άρρωστος γαύρος από εσένα :D

Στον Ολυμπιακο ψάχνουν τον αντι-Βαλβερδε (τι γαμάτο επιθετο αν το καλοσκεφτεις ;D) με λάθος κριτήρια. Δηλαδη να ειναι νεος, μελαχρινός και Ισπανός...

Οι παικτες βαριουνται να κανουν πλακα, ο κοσμος βαριεται τους παικτες, ο κυρ Σαββας ψαχνει να δικαιολογησει το μεροκαματο και ο Μαρινάκης αισθανεται πλέον δικαιωση απο μόνος του :p

Με λίγα λόγα, αστα να πανε Igbesios ;D

trolley είπε:
Εσύ όμως είσαι ΚΑΙ σε λάθος thread, ΚΑΙ σε λάθος φόρουμ, οπότε ένα-μηδέν υπέρ μας (έτσι απαντιέται και το ερώτημά σου).
Καλααα !!! θα στη  φυλάω  στο thread  που θα ανοίξω με θέμα ''αθλητικά σχόλια''  ;D ;D

Ευχαριστώ τους λοιπούς  για τις πληροφορίες  :)

Μη γινει καμια στραβη μονο και μας παρουν τις μπεμβε και κυκλοφοραμε με λαντα πανω που φτιαχτηκαμε και μας ειδε ο θεος

georgekz750 είπε:
Μη γινει καμια στραβη μονο και μας παρουν τις μπεμβε και κυκλοφοραμε με λαντα πανω που φτιαχτηκαμε και μας ειδε ο θεος
Αν για την BMW της έχεις αποπληρώσει το δάνειο, καλύπτεις το τεκμήριο, σε παίρνει οικονομικά να την συντηρείς (τέλη, σέρβις, καύσιμα κτλ) χωρίς να στερείς γάλα στα παιδάκια σου, τότε ΔΕΝ στην πειράζει κανένας....μή μασάς  ;D

chris gti είπε:
Αν για την BMW...
Εγώ πάλι δεν ξέρω. Το νέο facelift δεν μου άρεσε.  ;D ;D ;D ;D

chris gti είπε:
Αν για την BMW της έχεις αποπληρώσει το δάνειο, καλύπτεις το τεκμήριο, σε παίρνει οικονομικά να την συντηρείς (τέλη, σέρβις, καύσιμα κτλ) χωρίς να στερείς γάλα στα παιδάκια σου, τότε ΔΕΝ στην πειράζει κανένας....μή μασάς  ;D

Δεν με καθυσηχαζεις ετσι ευκολα,εμενα άλλα μου λενε και την σκεπαζω στο γκαραζ μεχρι να δω μια "καλη" δημοσκοπηση  ;D

georgekz750 είπε:
Δεν με καθυσηχαζεις ετσι ευκολα,εμενα άλλα μου λενε και την σκεπαζω στο γκαραζ μεχρι να δω μια "καλη" δημοσκοπηση  ;D
Την σκεπάζεις με πινακίδες ή χωρις?? ;D

Ελληνάρας : δεν έχω λεφτά να πληρώσω τα τέλη-άρα-παρατάω το όχημα χωρίς πινακίδες-μέχρι νεωτέρας-στην άκρη του δρόμου-καταλαμβάνοντας επ άπειρον τη θέση πάρκινγκ από αυτούς που πλήρωσαν....

chris gti είπε:
Την σκεπάζεις με πινακίδες ή χωρις?? ;D

Ελληνάρας : δεν έχω λεφτά να πληρώσω τα τέλη-άρα-παρατάω το όχημα χωρίς πινακίδες-μέχρι νεωτέρας-στην άκρη του δρόμου-καταλαμβάνοντας επ άπειρον τη θέση πάρκινγκ από αυτούς που πλήρωσαν....
Φετος διαβασα το αλλαξαν,ζητανε χαρτι που να αποδεικνυει οτι εχεις χωρο σταθμευσης για να παραδωσεις πινακιδες.

Για αυτο αρχισαν να εξαφανιζονται τα κουτσουλημενα παρατημενα τριλιτρα απο παντου  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back