- Πόντοι
- 1,788
;D ;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Εγώ λέω να πάω κατευθείαν για βασιλιάς ,μη περιμένω πότε θα ψωφίσει ο άλλος για να πάρω προαγωγή ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Εγώ λέω να πάω κατευθείαν για βασιλιάς ,μη περιμένω πότε θα ψωφίσει ο άλλος για να πάρω προαγωγή ;D ;D ;D
Βεζίρης να γίνεις που είναι και της μόδας ;DLK είπε:Θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να γίνω πρίγκιπας. ;D ;D
Υπάρχει και ΑΣΕΠ φίλως! Να περιμένεις τη σειρά σου...samy paraga είπε:Εγώ λέω να πάω κατευθείαν για βασιλιάς ,μη περιμένω πότε θα ψωφίσει ο άλλος για να πάρω προαγωγή ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dtheoctapus είπε:Βεζίρης να γίνεις που είναι και της μόδας ;D
Μπαγασάκο! Ήτανε να μη πάρεις μυρωδιά το ΧΑΡΕΜΙ ;D ;D ;DLK είπε:;D ;D ;D ;D
Even Better!
LK, o Μεγαλοπρεπής!;D ;D ;D
ΑΣΕΠ κι αηδείες ,βαριέμαι τις εξετάσεις ,έχω όμως κάτι '' γνωστούς'' θα το κοιτάξουν το θέμα μου ;DBallbreaker είπε:Υπάρχει και ΑΣΕΠ φίλως! Να περιμένεις τη σειρά σου...![]()
Μη ξεχάσεις το ΕΞΤΡΑ παρθένο ελαιόλαδο! ;Dsamy paraga είπε:ΑΣΕΠ κι αηδείες ,βαριέμαι τις εξετάσεις ,έχω όμως κάτι '' γνωστούς'' θα το κοιτάξουν το θέμα μου ;D
Είμαι και ΠΑΟΚΑΡΑ!! ;D ;DBallbreaker είπε:Μπαγασάκο! Ήτανε να μη πάρεις μυρωδιά το ΧΑΡΕΜΙ ;D ;D ;D
Σσσσωραίος! και ας μην είμαι ΠαοκαραLK είπε:Είμαι και ΠΑΟΚΑΡΑ!! ;D ;D
Το πιστεύεις αυτό; ???Τάσπα, ξανα-τονίζω....μεταβατική περίοδος.
Δεν γίνεται άλλως.Ballbreaker είπε:Το πιστεύεις αυτό; ???
Εγώ πάλι συνεχίζω και ας ξέρω το αποτέλεσμα... :'(LK είπε:Δεν γίνεται άλλως.
Ή θα το δεις αισιόδοξα, ή θα τα παρατήσεις.
Επειδή δεν ξέρω το αποτέλεσμα (ακόμα), διαλέγω την αισιοδοξία.
Μη χαίρεσαι, σε καμιά βδομάδα θα τον βγάλουν "λίγο" και θα τον αλλάξουν με την Πετρούλα... :-[Εγώ είμαι απαισιόδοξος ,αλλά μηδέν από του τέλους κακάριζε ,γιατί ακούγεται και καμιά ευχάριστη ειδησούλα πχ
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_10/01/2013_507326
Τι απόδοση έχει αν επιτρέπεται; ;D ;D ;Dfenderiarhs είπε:H betfair ηδη δεχεται στοιχηματα για το ποσο θα αντεξει.
Λογοκεκριμένο;fenderiarhs είπε:....με λογοκριμενο τον Μπογδανο
Φοβάμαι πως ούτε ο ολσταράτος κουστούμιας καταλάβαινε τι του έλεγε ο Ράμφος ,όχι ο μέσος θεατήςfenderiarhs είπε:H betfair ηδη δεχεται στοιχηματα για το ποσο θα αντεξει.
Και μια και αναφερθηκε....Ο λογος του Στελιου Ραμφου πρεπει να προβαλλεται 24/7 σε videowall στο σπιτι καθε ελληνα λοβοτομημενου....με λογοκριμενο τον Μπογδανο ::
:
![]()
Δεν ξέρω αν το έλεγες για πλάκα, αλλά εγώ το εφαρμόζω, σαν άμυνα αν θες, γιατί και εμένα η πρώτη σκέψη μου, να τα σπάσω όλα είναι. ;Dsamy paraga είπε:.....έχει και κάτι καλά κορμιά που δυστυχούν στην ουρά όλο προβληματισμό και αναζητούν μια κουβέντα παρηγοριάς από έναν ευγενή και εύμορφο νέο σαν εμένα . Τι μπαράκια και τι φέιςμπουκ ,τέλος οι ουρές των δημοσίων οργανισμών θα γίνουν το στέκι μου από τούδε ;D ;D ;D
Αυτό το αγόρι είναι ανέκδοτο στο (επαγγελματικό) σινάφι μου- αλλά δεν θα επεκταθώ.samy paraga είπε:Φοβάμαι πως ούτε ο ολσταράτος κουστούμιας καταλάβαινε τι του έλεγε ο Ράμφος ,όχι ο μέσος θεατής
Σε αχούρ' πάλι ήσουνα;Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Μια μικρό παρέμβαση μια και θίξατε το θέμα δηλαδήΝα ξεβαβουριάσω λίγο δηλαδή γιατί μόλις μπήκα από μια... πρόβα Μπεν Χουρ ;D