Μάλλον basswood είναι, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. Κατ'αρχήν, ο 89 δεν είναι ίδιος με τον 85. Παίρνει χαρακτηριστικά και από τον 85 και από τον SA, αλλά σε καμιά mode δεν είναι ίδιος μ'αυτούς τους μαγνήτες. Τώρα ο 60 είναι φαντάσου μια πιο "light" εκδοχή του 85. Είναι γενικά πιο χαλαρός μαγνήτης, έχει λιγότερο output και είναι λίγο πιο smooth απ'τον 85. Κάνει καλό σετάκι με τον 85 στη bridge αν θες πιο high gain καταστάσεις, αν και γι'αυτό που θες (metal υποθέτω) θα επέλεγα το σετ 85/85. Τώρα πέραν των active υπάρχουν και ορισμένοι πολύ καλοί passive, και αρκετά δυνατοί, αλλά να ξέρεις πως οι δυνατοί passive (πολύ high output δηλαδή) δεν συμμαζεύονται εύκολα, και δεν είναι τόσο "ήσυχοι" όσο οι active. Κι εγώ metal παίζω, κι έχω αλλάξει αρκετούς μαγνήτες, αλλά στην τελική έβαλα medium output μαγνήτες, και μπορώ να παίξω τα πάντα άνετα. Ίσως και το σετάκι JB + Jazz (κλασσικό) δουλέψει μια χαρά για σένα, αφού και οι δύο μαγνήτες έχουν κάποια απ'τα χαρακτηριστικά που θες. Σε active έχω ακούσει επίσης καλά λόγια και τους livewire του Mustaine, οι οποίοι ουσιαστικά είναι οι active εκδοχή των JB + Jazz, με ότι το θέμα active συνεπάγεται (πιο ήσυχοι, πιο δυνατοί κλπ.). Γενικά πάντως μπορείς για passive να κοιτάξεις σε όχι και τόσο γνωστές μάρκες, και μπορείς να βρείς πολύ καλούς μαγνήτες. GFS, Rockfield, αυτοί οι Tonerider κλπ.