- Πόντοι
- 4,208
Λάθως φίλως.samy paraga είπε:να προτιμάς Keith Richards κόβει το κιμά πάντα παρουσία του πελάτη
Ενίοτε κόβει τον πελάτη παρουσία του κιμά. ;D ;D ;D ;D ;D
Λάθως φίλως.samy paraga είπε:να προτιμάς Keith Richards κόβει το κιμά πάντα παρουσία του πελάτη
Το 1995 βγήκαν τα...BillTrantos είπε:Εγώ όμως γεννήθηκα το 1995,το γράφω για να καταλάβετε ποια μουσικά είδη έχω ζήσει να αναπτύσσονται.
Μπιλ. Εντελώς φιλικά. Eξήγησέ μου, πρόκειται για άγνοια και έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων σύγχρονης μουσικής ιστορίας ή για μια εσωτερική πάλη με τον εαυτό σου στην προσπάθειά σου να τον πείσεις για την ορθότητα της θεωρίας σου ότι μουσικός είναι ο 100% άρτιος τεχνικά?BillTrantos είπε:Τώρα για την αναφορά στους Sex Pistols,τι να πω...κόντεψα να πέσω απ'την καρέκλα από τα γέλια.Όχι και μουσικοί οι Sex Pistols,please. ;D
Ευτυχώς για την πορεία της συζήτησης θα σου πω ότι είχα την τύχη να κάνω μια ενδελεχή έρευνα και να την παρουσιάσω σε αμφιθέατρο 300 ατόμων για τη Βρετανική μουσική,κυρίως όμως την Punk στα γαλλικά,περίπου πριν 1 χρόνο καθώς πήγαινα σε Γαλλικό σχολείο!NoIzY είπε:Δεν είχα σκοπό να απαντήσω εκ νέου, ειδικά μετά το post του sfaku που με κάλυψε..
Αλλά είναι κι αυτά τα σημεία που τα διαβάζεις και εθελοντικά, προσφέρονται τα μάτια σου να πεταχτούν από μόνα τους...
Μπιλ. Εντελώς φιλικά. Eξήγησέ μου, πρόκειται για άγνοια και έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων σύγχρονης μουσικής ιστορίας ή για μια εσωτερική πάλη με τον εαυτό σου στην προσπάθειά σου να τον πείσεις για την ορθότητα της θεωρίας σου ότι μουσικός είναι ο 100% άρτιος τεχνικά?
Το ρόλο των Sex Pistols στο βρετανικό -και όχι μόνο- punk, τον ξέρεις? Την επιρροή τους στα συγκροτήματα που γεννήθηκαν τα επόμενα χρόνια? Το πόσο συνεχίζουν να ακούγονται ακόμα και σήμερα?
Φιλική συμβουλή, προσπάθησε να ακούσεις μουσική κι όχι κλίμακες (δε λέω πως έχει κάτι κακό η μελέτη τους αλλά νομίζω γίνομαι κατανοητός).. Προσπάθησε να δώσεις μεγαλύτερο βάρος στη δύναμη, στην ανεμελιά, στο θυμό, στη λύπη, στο οτιδήποτε μπορεί να σου βγάλει ένα κομμάτι, παρά στα Hz. Πήγαινε σε ένα live με κοπέλα ή/και φίλους, πιες και λίγο παραπάνω αν χρειαστεί, και προσπάθησε να περάσεις καλά χωρίς να περιμένεις πότε θα παιχτεί το επόμενο φάλτσο ώστε να σχολιάσεις..
Πρίν 4-5 χρόνια ήσουν 14 χρονών. Σ'αυτή την ηλικία δεν υπάρχουν "φάσεις". Υπομονή Bill, θα δείς.BillTrantos είπε:Επέτρεψε μου να έχω διαφορετικά κριτήρια.Πέρασα από αυτή τη φάση πριν 4-5 χρόνια,αλλά δε νιώθω πως με καλύπτει συναισθηματικά για να γυρίσω εκεί,έστω και περιστασιακά.
Κάθε ηλικία έχει δικές της φάσεις,I think...theoctapus είπε:Πρίν 4-5 χρόνια ήσουν 14 χρονών. Σ'αυτή την ηλικία δεν υπάρχουν "φάσεις". Υπομονή Bill, θα δείς.
Είναι άλλη συζήτηση αυτή και αν θες την κάνουμε ευχαρίστως ιδιαιτέρως.Ας πω απλά ότι από τους 3 που βγήκαν με τον Ozzy (Gus G,Zakk Wylde) ήταν πολύ χειρότερος.Ίσως έφταιγε ότι το style δεν ταίριαζε πολύ με τα κομμάτια του Ozzy...degdekis είπε:O slash ήταν χάλιας στη μαλακάσα? really? δεν το πιστεύω........
Αφου ΜΕΤΑΛ ακούει ο άνθρωπος, τι του μιλάτε για Sex Pistols & Jean-Luc Ponty, δεν καταλαβαίνω...NoIzY είπε:Φιλική συμβουλή, προσπάθησε να ακούσεις μουσική
Άλλο μουσικός και άλλο (rock) σύμβολο..εδώ είναι η διαφοράBillTrantos είπε:Μια τελευταία ερώτηση,απευθυνόμενος αποκλειστικά σε μουσικούς οι οποίοι παίζουν συχνά lives,ανεξάρτητα από το είδος:
+1000Πριν 4-5 χρόνια ήσουν 14 χρονών. Σ'αυτή την ηλικία δεν υπάρχουν "φάσεις".
αυτό ισχύει μέχρι ένα σημείο, δεν είναι απόλυτο (δεν περιμένω από κάποιον 14χρονο Έλληνα, δηλαδή, να κατανοήσει την οργή της punk)Κάθε ηλικία έχει δικές της φάσεις,I think...
Σαν πατέρας προς γιόgdevelek είπε:Αφου ΜΕΤΑΛ ακούει ο άνθρωπος, τι του μιλάτε για Sex Pistols & Jean-Luc Ponty, δεν καταλαβαίνω...
Για μένα και οι 3 αυτοί είναι μεγάλοι,για διαφορετικούς λόγους ο καθένας...marathon είπε:Σαν πατέρας προς γιό...κάποτε ο μικρός γιός μου μου έλεγε ότι ο Slash είναι μεγάλος κιθαρίστας. Το 2009 τον πήρα στο Λονδίνο και είδαμε τον Jeff Beck μαζί με τον David Gilmour...E...δεν το ξανάπε ;D ;D
από έναν που θεωρεί τον Slash μεγάλο κιθαρίστα, μέχρι έναν ΜΕΤΑΛΛΑ, υπάρχει τεράστια απόστασηmarathon είπε:Σαν πατέρας προς γιό...κάποτε ο μικρός γιός μου μου έλεγε ότι ο Slash είναι μεγάλος κιθαρίστας. Το 2009 τον πήρα στο Λονδίνο και είδαμε τον Jeff Beck μαζί με τον David Gilmour...E...δεν το ξανάπε ;D ;D
Προσωπικά αν και γεννημένος το '73, με μέταλ μεγάλωσα από 9 ετών. Τα άλλα τα άκουσα μετά τα 15 - και μετά τα 20 κυρίως.BillTrantos είπε:Οι περισσότεροι μεγαλώσατε με Stones,Beatles,Doors και με άλλα μεγαθήρια του χώρου.Εγώ όμως γεννήθηκα το 1995,το γράφω για να καταλάβετε ποια μουσικά είδη έχω ζήσει να αναπτύσσονται.Για μουσικά κινήματα,ούτε λόγος.