- Πόντοι
- 2,098
..ωπ....τον ξεχασα κι αυτον...Μεγαλος και ο Σπαθας....Πολυ μεγαλος και με φοβερο ηχο.pericles είπε:και φυσικα ο Ελλην Αδελφος μας Γιαννης Σπαθας.ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Σε ευχαριστω Περικλη
..ωπ....τον ξεχασα κι αυτον...Μεγαλος και ο Σπαθας....Πολυ μεγαλος και με φοβερο ηχο.pericles είπε:και φυσικα ο Ελλην Αδελφος μας Γιαννης Σπαθας.ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Βέβαια εγώ δεν έπιασα κιθάρα ορμώμενος από κανέναν αλλά επειδή στο σχολείο αυτοί που έπαιζαν είχαν πολλές γκόμενεςblueslover είπε:Ο αγαπημενος μου και αυτός που με έκανε να ασχοληθώ με το όργανο είναι ο Stevie Ray Vaughan και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο που τον έχει αναφέρει μόνο ακόμη ένας.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Σίγουρα ο Δημήτρης... είναι τεράστιος και το groove (αυτήν την λέξη έψαχνα όλο το πρωί) απίθανο, απλά επειδή το thread είναι για τον αγαπημένο μας γι' αυτό είπα SRV. Βέβαια αν και έχω κάποια ηλικία, δεν είχα ακούσει jimi παρά μόνο τον τελευταίο χρόνο και φυσικά τα έχω δει κωλυόμενα..pericles είπε:Ekim συγχωρεμενος!! ΑΛΛΑ κανε μου τη χαρη και κοιταξε στο youtube τον Μεγιστο JIMI Live at filmore east με τους band of gypsys στα κομματια who knows, machine gun ,message to love και
παρατηρησε ποσο ΑΒΙΑΣΤΑ βγαινει αυτος ο ηχος και αυτο το groove (ο αλλος αειμνηστοςBUDDY MILES ΠΑΙΖΕΙ τοσο χαλαρα που το groove ειναι βελουδινο (smooth) .Μην ξεχναμε οτι ο mega SRV
ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ TOY αρκετα κομματια του Hendrix ...Oι λογοι ειναι προφανειςΗταν μεγαλος παικτης και μονο μεγαλοι παικτες τολμουσαν /τολμουν να παιξουν Hendrix .Αυτα ειναι ενημερωση δεν ειναι παρατηρησεις προς στο προσωπο σου .Συγνωμη για την μακρυγορια αλλα τον JIMI ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .
Tι εννοεις κωλυομενα; KΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ THREAD ειναι για τον αγαπημενο μας κιθαριστα .ekim είπε:Έχεις απόλυτο δίκιο. Σίγουρα ο Δημήτρης... είναι τεράστιος και το groove (αυτήν την λέξη έψαχνα όλο το πρωί) απίθανο, απλά επειδή το thread είναι για τον αγαπημένο μας γι' αυτό είπα SRV. Βέβαια αν και έχω κάποια ηλικία, δεν είχα ακούσει jimi παρά μόνο τον τελευταίο χρόνο και φυσικά τα έχω δει κωλυόμενα..
Φυσικά εννοώ ότι η μουσική του μου αρέσει πάρα πολύ και απορώ με τον εαυτό μου που την ανακάλυψα τόσο αργά (πριν ένα χρόνο) και ανάλωσα την εφηβεία μου και τα λίγο μετέπειτα χρόνια ακούγωντας την απίθανηpericles είπε:Tι εννοεις κωλυομενα; KΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ THREAD ειναι για τον αγαπημενο μας κιθαριστα .
Σωστότατος!Από τους καλύτερους ρυθμικούς ever στο metal,οι τριπλές του κυρίως στα πρώτα album με τρελαίνουν!!aris 17561 είπε:O John Schaffer !!!