Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ντραμερ?

Συμφωνω απολυτα φιλε μου σε αυτα που λες, κ δεν αντιλεγω.. μια γνωμη εθεσα προτιμησης, αλλα μαλλον σε λαθος θεμα! σορυ ελικρινα!

Κιθαριστας ειμαι by the way! Τα λεμε!

τσεκαρε κ την υπογραφη μου αν θες ;D

Anyway......πρεπει παντως να καταλαβεις οτι αν καποιος εχει συνηθισει να ακουει drummers σαν τον steve gadd η τον bill stewart η τον brian blade, τοτε o drummer του video θα του φανει οτι εχει οση φαντασια εχει και μια ραπτομηχανη που γαζωνει jeans...(γι'αυτο και λεω οτι τα παντα ειναι υποκειμενικα)..
BILL STEWART

θα βρισκεται στο Παλλας 4 Δεκεμβριου

studio54GR είπε:
Καλά αυτός δεν σας αρεσε ?
Χειρότερος δεν παίζει να υπάρχει. :P

dionisissab είπε:
Χειρότερος δεν παίζει να υπάρχει. :P
Γι'αυτό και δεν έκανε....καρριέρα.... :D ;D

(Rainbow, Jeff Beck group, Thin Lizzy, Whitesnake, Black Sabbath, Gary Moore, Suzi Quatro, Brian May band...)

longshadow είπε:
Γι'αυτό και δεν έκανε....καρριέρα.... :D ;D

(Rainbow, Jeff Beck group, Thin Lizzy, Whitesnake, Black Sabbath, Gary Moore, Suzi Quatro, Brian May band...)
Σιγά την καριέρα.

Ndugu Chancler σας λέει κάτι;

Michael Jackson

Bobby Hutcherson

Miles Davis

Herbie Hancock

George Duke

George Benson

Carlos Santana

Harold Johnson

Lary Nash

Willie Bobo

Joe Henderson

Airto Moreira

Eric Clapton

John Lee Hooker

Tina Turner

και μερικούς χιλιάδες ακόμα... ;)

dionisissab είπε:
Σιγά την καριέρα.
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει....  ::)

-Εμένα ο μπαμπάς μου τρέχει με 200!!

-Σιγά, εμένα τρέχει με 220!!

-Σιγά, εγω έχω ένα θείο που είναι αστροναύτης και μέσα στο πύραυλο τρέχει με 1000!!

longshadow είπε:
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει....  ::)

-Εμένα ο μπαμπάς μου τρέχει με 200!!

-Σιγά, εμένα τρέχει με 220!!

-Σιγά, εγω έχω ένα θείο που είναι αστροναύτης και μέσα στο πύραυλο τρέχει με 1000!!
Τι λες ρε;; Φορμουλα 1 δεν βλέπεις; εκεί τρέχουν πιο γρήγορα και απ' το θείο σου και απ' το νουνό μου  ;D 8)

Εγώ θα έλεγα τον John Densmore, πάντα μου άρεσαν πολύ τα τύμπανα των Doors :)

4 ειναι οι αγαπημενοι μου και προκυπτουν απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα

1 joey jordisson ο αγαπημενος των αγαπημενων μου

2 richard christy εξωπραγματικες ταχυτητες

3 martin axenrot φοβερος τεχνιτης

4 john dolmayan τελειοι ρυθμοι

Ο αγαπημένος μου Gavin Harrison!! Ο λόγος που με έκανε να μελετώ πιό προσεκτικά τα drums και να ασχοληθώ με το αντικείμενο (κιθαρίστας γαρ.. )  ;D

Jo Jo Mayer (άντε γειά!), Vinnie Colaiuta (τι να πώ γι'αυτόν...), Mike Bordin (πολύ δυνατός ο παίχτης!), Jeremy Colson (τρελοκομείο!), Mike Portnoy (ο καράτε νράμερ), John Bonham (ο ιστορικός), Neil Peart (τρελά γεμίσματα!), Mitch Mitchell (άλλες εποχές), Micheal Shrieve (σε άλλη διάσταση!), Danny Carrey (πολύ ωραίος και τεχνικός), Vadrum (το νέο φαινόμενο!), Lars Ulrich (μπορεί να μην είναι απίστευτος, αλλά έχει σημαδέψει ιστορία με το χαρακτηριστικό του παίξιμο) & Ustad Zakir Hussain (sorry παιδιά, αλλά τον βάζω και αυτόν μέσα σαν ντράμερ-κρουστό...έτσι για μία ανατολίτικη γεύση), and the list goes on and on...

υ.γ. αν και δεν ακούω πιά thrash, ο Igor Cavalera μ'άρεσε αρκετά με το δημιουργικό και παθιασμένο του παίξιμο.

Joey jordison (SlipKnot)

The Rev η αλλιως James Owen Sullivan (Avenged Sevenfold) R.I.P

κανενας δεν εγραψε για αυτον γιατι?:/

iconn6 είπε:
The Rev η αλλιως James Owen Sullivan (Avenged Sevenfold) R.I.P

κανενας δεν εγραψε για αυτον γιατι?:/
Αναφερθηκαμε στον Mike portnoy δεν ειναι αρκετο?

H επιτομή του σύγχρονου ντράμμερ: Chris Coleman

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back