βαρεα... ξερεις τι συσκολο ειναι να κουμανταρεις μερικα εξτασιασμενα 15χρονα?evris είπε:Τι ενσημα σου colaγε?![]()
βαρεα... ξερεις τι συσκολο ειναι να κουμανταρεις μερικα εξτασιασμενα 15χρονα?evris είπε:Τι ενσημα σου colaγε?![]()
μα εγω ειπα για τους μουσικους!!! εγω ειμαι εντελως αλλος κλαδος που απο τυχερα αλλο τιποτα...!!! ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Η εμπειρία μου είναι ότι πολλές φορές τα 15χρονα χρησιμοποίησαν τις διασυνδέσεις τους με τα πρώτα ονόματα για να με πλησιάσουν.
Κρίμα γιατί πάω μόνο από 18 και πάνω ..... (κύριε αστυνόμε που παρακολουθείς)
+1X-minor είπε:Ευτυχώς είμαι ακόμα σε ηλικία που μου επιτρέπει να απορρίπτω τέτοιες "ευκαιρίες" (εφόσον μιλάμε υποθετικά), οπότε η απάντησή μου είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ. Και το ίδιο θα'ταν και για μια αντίστοιχη δουλειά σε μπουζουξίδικο ή οτιδήποτε παρόμοιο. Και το ίδιο θα γίνει σε όποια ηλικία και οικονομική κατάσταση φτάσω, και το λέω με κάθε σιγουριά και γνώθι και σ'αυτόν, αλλά και στους "καρπούς" μια τέτοιας συνεργασίας. Τα φράγκα δεν τα'χα ποτέ, αλλά θα προτιμούσα να βγαίνω για ένα live το ΣουΚού και να με βλέπει το ένα εκατοστό του κοινού του ακατανόμαστου παρά να "ξεπουληθώ" σε κάτι που σιχαίνομαι. Κι ας χτυπιέμαι στη δουλειά όλη μέρα για τα προς το ζήν. Ευτυχώς, βέβαια, υπάρχουν πολύ καλύτερες και πολύ πιο "προσβάσιμες" ευκαιρίες και παραέξω για όποιον θέλει να το κυνηγήσει...
Οπότε, no f%#$%& way για τον ακατανόμαστο.
Πες τα Evris.evris είπε:Δε σας νοιαζουν τα ενσημα? Ο ασφαλιστικος φορεας? Εργασιακα δικαιωματα, ωραρια, υπερωριες, βραδινο επιδομα? αδεια λοχειας? Συμβαση εργου? Παροχη υπηρεσιων και με τι εναρξη επαγγελματος? Αοριστου? Οι κρατησεις? Επιλεγω εγω την τραπεζα στην οποια θα πιστωνονται τα χρηματα η εχουν ομαδικη συμφωνια με καποια? Αποδειξεις? Φορολογικη συνειδηση δεν θα αποκτησετε επιτελους?
Για να απαντησω στην ερωτηση θα ηθελα να γινουν πρωτα οι απαραιτητες διευκρινησεις.
...και βέβαια (γιά μένα φυσικά) λίγοι θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν επάξια - από τους top sessioνάδες της χώρας μας.Nestoras είπε:Γιατί, τη κοπάνησε ο Άκης Τουρκογιώργης?
Πρεπει να το αναλυσεις περισσοτερο dude. Οι γκομενες θα σου φανε τα λεφτα οποτε δουλεια δεν γινεται. 'Η το ενα 'η το αλλα. It's a tougher world in there (in dogments).neeq είπε:Περα απο τις αναλυσεις, ναι, για τα φραγκα και τις γκομενες. Καπου στα 12 μου επαψα να είμαι ρομαντικος. It's a tough world out there dude.
Θα μπορείς να τον πληρώνεις? Έχω ακούσει ότι δεν φέρεται καλά στα αφεντικά του...fenderiarhs είπε:Εγω θελω το Χατζηγιαννη κιθαριστα μου. Πακετο δυο σε ενα.
Το έχω σε promo βινύλιο και είναι για την κατηγορία του super.mij είπε:...και βέβαια (γιά μένα φυσικά) λίγοι θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν επάξια - από τους top sessioνάδες της χώρας μας.
(Όποιος έχει ακούσει το προσωπικό του cd "Kalliostro", τo 1992 αν θυμάμαι καλά, ξέρει τι παίζει. Αν μπορείτε να το βρείτε, είναι must - "κιθαριστικά" εννοείται).