- Πόντοι
- 16
1)John Petrucci
2)David Guilmour
3)Adrian Smith
2)David Guilmour
3)Adrian Smith
!!!!! Μπράβο - δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ο Waters ξανά στο νοιζEvilnye είπε:Σε πιο μεταλοκατάσταση μ' αρέσουν οι Jeff Waters,
Ναι αλλά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ακούει μόνο και δεν παίζει;The Genius Loci είπε:Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να αναρωτηθούμε ποιους κιθαρίστες προτιμούν οι ΜΗ μουσικοί. Οι απλοί ακροατές-φίλοι της μουσικής.![]()
Νομίζω ότι όλο και κάποιος θα υπάρχει (εγώ ας πούμε, τις τελευταίες 10 μέρες ;D ;D ;D) αλλά γι'αυτό είπα "να αναρωτηθούμε".Evilnye είπε:Ναι αλλά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ακούει μόνο και δεν παίζει;
Αυτό όμως έχει να κάνει πολύ με το αν ο εν λόγω μουσικός (ας μην περιοριστούμε στους κιθαρίστες) ακούει εντελώς αποστειρωμένα από τα συναισθήματά του και κοιτάζει μόνο την τεχνική αρτιότητα (σε παίξιμο και σε ήχο) ή αν νιώθει αυτό που παίζει και λέει, που νομίζω θα έπρεπε πάντα να είναι το ζητούμενο.The Genius Loci είπε:Νομίζω ότι όλο και κάποιος θα υπάρχει (εγώ ας πούμε, τις τελευταίες 10 μέρες ;D ;D ;D) αλλά γι'αυτό είπα "να αναρωτηθούμε".
Βασικά σκέφτομαι ότι, μια τέτοια διαδικασία, θα μπορούσε να βάλει κάποιον κιθαρίστα σε έναν πιο "λειτουργικό" μουσικό δρόμο... αν τον ενδιαφέρει δηλαδή η γνώμη των ακροατών του. Δεν εννοώ να προσαρμόσει το παίξιμο και τον ήχο του "σ'αυτό που αρέσει", αλλά να προσπαθήσει να καταλάβει τι είναι αυτό που, κατά βάθος, "μιλάει" στην ψυχή του ακροατή όταν ακούει την κιθάρα (σε ηχογράφηση, live, whatevah).![]()
Για αυτό δεν ξέρω αλλά ξέρω οτί τουλάχιστον εγώ ΝΟΜΙΖΩ οτι παίζω και κυρίως ακούω!!!!!!!Evilnye είπε:Ναι αλλά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ακούει μόνο και δεν παίζει;
Και που το ξέρεις πως όντως ακούς και δε νομίζεις ότι ακούς;funky_bassman είπε:Για αυτό δεν ξέρω αλλά ξέρω οτί τουλάχιστον εγώ ΝΟΜΙΖΩ οτι παίζω και κυρίως ακούω!!!!!!!
Evilnye είπε:Αυτό όμως έχει να κάνει πολύ με το αν ο εν λόγω μουσικός (ας μην περιοριστούμε στους κιθαρίστες) ακούει εντελώς αποστειρωμένα από τα συναισθήματά του και κοιτάζει μόνο την τεχνική αρτιότητα (σε παίξιμο και σε ήχο) ή αν νιώθει αυτό που παίζει και λέει, που νομίζω θα έπρεπε πάντα να είναι το ζητούμενο.
Ναι το διάβασες ανάποδα. Τα ίδια λέμε, απλά εσύ καταδεικνύεις την πραγματικότητα στους περισσότερους κιθαρίστες, οι οποίοι απλά δεν παίζουν με την καρδιά/ ψυχή / συναίσθημά τους, αλλά λιώνουν σε τέλειους ήχους όργανα, εφέ και λοιπά άλλα κουρδισμένα ξύλαThe Genius Loci είπε:Χμμμ... όχι, νομίζω ότι είναι ακριβώς το αντίθετο (εκτός αν διάβασα "ανάποδα" το post σου!).