Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας κιθαριστας?

Εδω ο R. Howard σε live διασκευή του 'down on the street' των stooges με these Immortal Souls

Παιδια αν δεν κανω λαθος, η επικεφαλιδα του θεματος που συζηταμε, γραφει '' ποιος ειναι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ κιθαριστας ''.  ΔΕΝ γραφει '' ποιος ειναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ''. Οποτε θα ηθελα να συμπληρωσω 3 ονοματα (δεν μπορω και δεν υπαρχει και λογος να τους ξεχωρισω).    Tony Iommi.  Glenn Tipton.  Randy Rhoads.

χαχα! ακριβως οπως τα λεει ο συνφορουμιτης απο πανω, Tony Iommi, Rory Gallagher και Billie Joe Armstrong. Τους ευχαριστω και τους τρεις!

Ένας είναι αυτός ,αν και Πακιστανός καπνιστής  ;D

keith richards guitar instruction!

Άλλος ένας είναι αυτός ,αλλά θα φανώ κακός προς το μακαρίτη το Κουρτ που έστησε μια ολόκληρη καριέρα πάνω στη πλάτη του

;)

ΥΓ να πω κι εγώ τη παπακία μου σα παιδάκι ε? όχι μόνο εσείς  ;D

Μου κανει τρομερη εντυπωση που κανενας ακομα δεν εχει αναφερει τον Steve vai!Μετα ενταξει κλασσικα Jimi Hendrix,Garry Moore,John Frusciante και ο τελευταιος μονο και μονο για την ενεργεια του επι σκηνης που παντα θα θαυμαζω (δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος κιθαριστας απλα δεν συγκρινεται πχ με τον Steve Vai) o Noodles των Offspring.... (Εξου και τον ψευδονυμο μου....  :P)  Για τον Kurt Cobain εχω ακουσει πολλους να τον θαυμαζουν ως κιθαριστα,αλλα προτιμω να τον εχω ως ειδωλο συνθετη.....

Steven Wilson,Steve Hackett,Steve Howe,Steve Rothery,Steve Hillage,Andrew Latimer,Ed Wynne,David Gilmour,Robert Fripp  8) :o

Δέν έχω στάνταρ έναν αγαπημένο. Αυτή τη περίοδο όμως αγαπάω περισσότερο το κύριο Ζακ Γουάιλντ και το κύριο Ντέιβιντ Γκίλμορ...

Ένας όμως που δε βαριέμαι ποτέ να ακούω και περιμένω πώς και πώς για μία κουνούργια του διασκευή κάθε μήνα ειναι ο παρακάτω κύριος που δε μπορώ να προφέρω το ονομά του  :P

http://www.youtube.com/user/Iggypres#p/u/5/OzuNnVepOsk

Scott Henderson

Edie Van Halen

Steve Lukather + Lee Ritenour +Frank Gambale

Mike Stern

John Mayer

Jeff Healey

SRV

PRINCE

Raul Midon + Ani di Franco

David Gilmour + Jimmie Page

Jeff Buckley

The Edge

και για μενα ο Θεος {H απλα καποιος που εκανε συμφωνια με τον διαβολο}ειναι ενας ...και ακουει στο ονομα....

STEVE VAI

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
panosprog είπε:
Steven Wilson,Steve Hackett,Steve Howe,Steve Rothery,Steve Hillage,Andrew Latimer,Ed Wynne,David Gilmour,Robert Fripp  8) :o
πολύ steve, μόνο ο  steve kaketsis λείπει;)

εμένα μου αρέσει αυτός που παίζει εδώ, νομίζω wes τονελενε...

skantzos είπε:
πολύ steve, μόνο ο  steve kaketsis λείπει;)

εμένα μου αρέσει αυτός που παίζει εδώ, νομίζω wes τονελενε...

Ρε γ***το τον ξεχασα τον Κακετση οπως και τον Στηβ Ντουζο  :o ;D Ασυγχωρητος το παραδεχομαι :'(

Πολύ δύσκολο ερώτημα...για μενα απλά δεν υπάρχει ένας αγαπημένος. Αγαπημένος ώς προς τί? Στο βιρτουόζικο παίξιμο? Στην σύνθεση? Στο feeling? Στο στύλ?

Προσωπικά δεν κοιτάω μόνο το παίξιμο αλλά κυρίως την σύνθεση...

Έτσι θα έλεγα ότι ο άνθρωπος ο οποίος έχει γράψει Μνημειώδη riffs και τραγούδια-διαμάντια άφθαρτα στο πέρασμα του χρόνου είναι o Ritchie Blackmore.

Και ο Jimmy Page.  8)

Kαι πολλοί, πάρα πολλοί ακόμα...

Ο αγαπημενος μου και αυτός που με έκανε να ασχοληθώ με το όργανο είναι ο Stevie Ray Vaughan και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο που τον έχει αναφέρει μόνο ακόμη ένας.Ο καθένας βέβαια έχει το προσωπικό του γούστο και το σέβομαι απλά πίστευα ότι θα ήταν στην λίστα αρκετών.

Πάντα την έβρισκα με τους οπαδικούς τσακωμούς σε αυτά τα τόπικ !!!  :P  ;D

Προσωπικά θα έλεγα :

i)David Gilmour γιατί για αυτόν άρχισα να παίζω κιθάρα

ii)John Frusciante γιατί για αυτόν συνέχισα να παίζω κιθάρα  :P

iii)The Edge γιατί τελικά σαν αυτόν ( στο στυλ σαν παίξιμο εννοώ , δεν έχω τόσο μεγάλη ιδέα για τον ευατό μου προφανώς  :P ) κατάληξα να παίζω κιθάρα .

Άλλοι αγαπημένοι είναι ο Rory Gallagher , ο Matthew Bellamy των Muse , Graham Coxon , Johny Greenwood και άλλοι που ξεχνάω και μάλλον αύριο το πρωί θα ξυπνήσω και θα μου κάνει εντύπωση το πως γίνεται να τους ξέχασα ..  ;D  :P

Dimebag Darrell

Δεν αναφέρθηκε από κανέναν αλλό από ότι πρόσεξα.. αλλά για μένα και για πόλλους άλλους είναι και θα είναι από τουσ καλύτερους κιθαρήστες που υπήρξαν ποτέ...

R.I.P. DIME \m/

χάρη σε αυτόν παίζω κιθάρα ..

RogerWaters15 είπε:
Πάντα την έβρισκα με τους οπαδικούς τσακωμούς σε αυτά τα τόπικ !!!  :P  ;D

Προσωπικά θα έλεγα :

i)David Gilmour γιατί για αυτόν άρχισα να παίζω κιθάρα

ii)John Frusciante γιατί για αυτόν συνέχισα να παίζω κιθάρα  :P

iii)The Edge γιατί τελικά σαν αυτόν ( στο στυλ σαν παίξιμο εννοώ , δεν έχω τόσο μεγάλη ιδέα για τον ευατό μου προφανώς  :P ) κατάληξα να παίζω κιθάρα .

Άλλοι αγαπημένοι είναι ο Rory Gallagher , ο Matthew Bellamy των Muse , Graham Coxon , Johny Greenwood και άλλοι που ξεχνάω και μάλλον αύριο το πρωί θα ξυπνήσω και θα μου κάνει εντύπωση το πως γίνεται να τους ξέχασα ..  ;D  :P
Δεν υπαρχει καποιος λογος για τσακωμο. Το θεμα του thread ειναι ποιος ειναι ο αγαπημενος μας κιθαριστας..Ο καθενας εχει καποιον για τους δικους του λογους.

χιλια συγνωμη,...Ξεχασα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ JOHN MC LAUGHLIN..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back