• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ποιο είναι το καλύτερο 88αρι κλαβιέ που έχετε παίξει;

• Thread starter Thread starter ninja
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 122

ninja

Μέλος
Πόντοι
16
Παιδιά καλησπέρα.

Ποιο είναι το καλύτερο 88αρι κλαβιέ που έχετε παίξει;
Η ερώτηση αφορά μόνο ψηφιακά όργανα και controllers.
Δλδ μη μου πέιτε ''Ενα Stainway grand'' κτλ.

Κατα σειρά προτίμησης
1. KURZWEIL PC3 LE8- ο,τι καλυτερο για πιανιστικα παιξιματα
2. KORG TRITON STUDIO 88- οτι καλυτερο εχω παιξει ποτε
3. FATAR STUDIOLOGIC SL 88- οτι πιο ανετο σε 88αρι
4. Roland RD800- συνηθιζεται με τον καιρο....

εχω την εντυπωση οτι τα καλυτερα κλαβιε 88αρια ειναι αυτα της FATAR και σε οτι οργανο φοραει FATAR....

Attachments

• images1.jpeg
    images1.jpeg
    10.5 KB · Εμφανίσεις: 0
  • images2.jpeg
    images2.jpeg
    8 KB · Εμφανίσεις: 0
  • sl88-grand-hd-4-95431.webp
    sl88-grand-hd-4-95431.webp
    6.9 KB · Εμφανίσεις: 0
  • 2JLyhoDf5cp8dGX9HWYFGd.jpg
    2JLyhoDf5cp8dGX9HWYFGd.jpg
    27.9 KB · Εμφανίσεις: 0
Ως κάτοχος δύο πιάνων καλών, μπορώ να πω πως τα controller που με έχουν ικανοποιήσει και έχω παίξει φυσικά είναι τα ΝΙ η πρώτη και η mk2 σειρα, τα 88, πολύ ρεαλιστικό, τα φθηνά M-AUDIO 88 ένα δυο που έχω παίξει, είναι παραδόξως καλά.

Και η σειρά Triton που έχω παίξει σε 88, το μεγάλο αλλά και το Le 88 είναι πολύ ρεαλιστικά στην αίσθηση πλήκτρων.

• Like
Reactions: foxxx
Έχω παιξει σε Fantom G 88
Kurzweil SP88 X
Kurzweil sp 1
Native instrument kontrole s88 mk2
Και ένα ακόμα που δεν θα πω γιατί θα το παραλάβω αύριο 🥂👍😁

• Like
Reactions: cos_dr
Έχω παιξει σε Fantom G 88
Kurzweil SP88 X
Kurzweil sp 1
Native instrument kontrole s88 mk2
Και ένα ακόμα που δεν θα πω γιατί θα το παραλάβω αύριο 🥂👍😁
Σε ένα Kurzweil σου αν θυμάμαι καλά είχα πaiξει και μου άρεσε πολύ η αίσθηση, ή δε θυμάμαι καλά? Και ήταν άλλο? Πάντως θυμάμαι ήταν πάρα πολύ καλό.

• Συμφωνώ
Reactions: foxxx
Δεν ειναι τυχαίο που σε μεγάλες πιστες βλεπεις παντου KURZWEIL για τα πιανιστικα κάτι θα ξέρουν αυτοί.... νομίζω οτι ειναι νο1!

• Like
Reactions: foxxx and cos_dr
Δεν ειναι τυχαίο που σε μεγάλες πιστες βλεπεις παντου KURZWEIL για τα πιανιστικα κάτι θα ξέρουν αυτοί.... νομίζω οτι ειναι νο1
Εν μέρη συμφωνώ Σταύρο και τα Roland RD έκαναν δυνατή εμφάνιση το Νord stage επίσης και τα Yamaha CP, πλέον υπάρχει ανταταγωνισμος μεγάλος αν και είμαι υπέρ τον Fatar key bend πλήκτρων όπως θεωρώ δύναμη πολύ τα studiologic

Σε ένα Kurzweil σου αν θυμάμαι καλά είχα πaiξει και μου άρεσε πολύ η αίσθηση, ή δε θυμάμαι καλά? Και ήταν άλλο? Πάντως θυμάμαι ήταν πάρα πολύ καλό.
Ναι Κώστα καλά θυμάσαι ήταν το SP88 X ήταν πολύ καλό και έχει βραβευθεί για τον ήχο Grand Piano που διαθέτει :cool: και δεν κρύβω ότι μου έλειψε..........

• Like
Reactions: cos_dr

Trending...

Νέα θέματα