Εν μέρη συμφωνώ Σταύρο και τα Roland RD έκαναν δυνατή εμφάνιση το Νord stage επίσης και τα Yamaha CP, πλέον υπάρχει ανταταγωνισμος μεγάλος αν και είμαι υπέρ τον Fatar key bend πλήκτρων όπως θεωρώ δύναμη πολύ τα studiologicΔεν ειναι τυχαίο που σε μεγάλες πιστες βλεπεις παντου KURZWEIL για τα πιανιστικα κάτι θα ξέρουν αυτοί.... νομίζω οτι ειναι νο1
Ναι Κώστα καλά θυμάσαι ήταν το SP88 X ήταν πολύ καλό και έχει βραβευθεί για τον ήχο Grand Piano που διαθέτει και δεν κρύβω ότι μου έλειψε..........Σε ένα Kurzweil σου αν θυμάμαι καλά είχα πaiξει και μου άρεσε πολύ η αίσθηση, ή δε θυμάμαι καλά? Και ήταν άλλο? Πάντως θυμάμαι ήταν πάρα πολύ καλό.
Δλδ μη μου πέιτε ''Ενα Stainway grand''
Ενα steinway grand
On topic, πολυ καλη εντυπωση μου ειχε κανει η ακριβη clavinova.
Επισης μου αρεσε πολυ για "ευκολη- δροσερη" αισθηση, το κλαβιε της korg το οποιο ομως ηταν ελαττωματικο και το απεσυρε :ROLFMAO: ηταν πολυ καλο για να ηταν αληθινο
Με Kurzweil εποχης, το θεικο Atari και νευρικο συστημα εικοσαρη, καρφωνα τις νοτες ΑΚΡΙΒΩΣ στις γραμμες του grid στο sequencer Αυτοματο quantize και ετσι. Η αισθηση του δεν ηταν και να κοβεις φλεβες, αλλα η αποκριση του ηταν κορυφη
Πολύ σημαντική και η απόκριση…Ενα steinway grand
On topic, πολυ καλη εντυπωση μου ειχε κανει η ακριβη clavinova.
Επισης μου αρεσε πολυ για "ευκολη- δροσερη" αισθηση, το κλαβιε της korg το οποιο ομως ηταν ελαττωματικο και το απεσυρε :ROLFMAO: ηταν πολυ καλο για να ηταν αληθινο
Με Kurzweil εποχης, το θεικο Atari και νευρικο συστημα εικοσαρη, καρφωνα τις νοτες ΑΚΡΙΒΩΣ στις γραμμες του grid στο sequencer Αυτοματο quantize και ετσι. Η αισθηση του δεν ηταν και να κοβεις φλεβες, αλλα η αποκριση του ηταν κορυφη
Ανάλογα την εταιρεία και τις ορέξεις για περικοπές στα υλικά θα έλεγαΠολύ σημαντική και η απόκριση…
Πάντως η αλήθεια είναι αγαπητοί πως παλιότερα τα keyboards είχαν καλύτερο κλαβιε..
Και τα 88αρια (βαρυκεντρισμενα) και τα semiwheighted.
studiologic sl 88 studio πήρα και εγώ.Σημειώνω την άποψή μου για το Studiologic/Fatar SL88. Έχω το Studio, και ναι μεν είναι ένα από τα φθηνότερα midi keyboard με 88 hammer action πλήκτρα (που το μηχανισμό του τον έχουν και κάποια άλλα keyboards με διπλάσια και τριπλάσια τιμή), οφείλω να πω ότι μετά από 4 χρόνια πολύ light χρήσης, κάποια πλήκτρα έχουν αρχήσει και κάνουν τακ-τακ.
Έχω παίξει λίγο ένα Roland που είχε PHA-4 keybed, και το βρήκα απλά εξαιρετικό - χωρίς να είμαι πιανίστας βέβαια.
Πάντως η αλήθεια είναι αγαπητοί πως παλιότερα τα keyboards είχαν καλύτερο κλαβιε..