Ποιο είναι το καλύτερο Mod που έχετε κάνει στην Κιθάρα ή

Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:
το σκάλοπ γίνεται με σωλήνες ερασιτεχνικά, έτσι δεν είναι; Νομίζω πως οποιοσδήποτε άλλος τρόπος θα αποτύχει.
τι εννοεις "με σωληνες" ?? δεν μπορω να σε καταλαβω......

ολα πετυχαινουν και ολα αποτυγχανουν  ;) ;) ;) και τον καλυτερο και πιο ασφαλη τροπο να επιλεξεις να κανεις κατι μπορει να παει πολυ στραβα (νομος του μεφυ)

δεν ειναι μπασο  ;D ;D ;D (μπηχτη για σενα ηταν αυτο) (πλακα κανω ρε.....μην παρεξηγηθουμε)  :D :D

ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΤΑΣΤΑ;;; ???

Ναι αλλα καμμια σχεση με το συμβαν,

απλα εκει απαιτει πολυ προσοχη μιας και λιγο να το χασεις παει η ταστιερα...

Και πανε πολλα λ7 ρε γαμοτο απο Warmoth τα scalloped.

ρε την τυχη μου...

αφήστε ενα θέμα όρθιο...

ρε saviola...διάβασες το θεμα του θρεντ? το πρώτο ποστ?? καλο το project αλλα φτιάξε ενα καινούριο θρεντ..μην πετάγεσαι σαν την ..ξεκούρδιστη..σολ..

Φιλε μου alexi νομιζω οτι αν χαλαγα το ποστ καποιος και συμπεριλαμβανομένου και του δημιουργου του θεματος θα το εθετε , επισης δεν ειναι σωστο να λαμβανεις το ρολο του τροχονομου ,πιστευω αν ειχες προβλημα με κατι που ειπα και σε πηραξε ας το ελεγες αλλα δεν εχεις ξαναγραψει στο θεμα αυτο. Παντως θα λαβω υποψιν μου την παρατηρηση σου γιατι εχεις ενα δικιο, ομως θα επιμείνω να πας να κουρδισεις την G σου και παιξεις κανενα σολο να ηρεμησεις.

Ευχαριστω ;D

alexi είπε:
ρε την τυχη μου...

αφήστε ενα θέμα όρθιο...

ρε saviola...διάβασες το θεμα του θρεντ? το πρώτο ποστ?? καλο το project αλλα φτιάξε ενα καινούριο θρεντ..μην πετάγεσαι σαν την ..ξεκούρδιστη..σολ..
χαχαχαχαχα τι ειπες ρε θεουλη ?? χαχαχαχα απιστευτη ατακα - μπραβο με εκανες και λυθηκα στα γελια - να'σαι καλα.....

εχεις δικιο αλλα δεν μπορουμε να μην εκφερουμε την αποψη μας για κατι που εχει ειπωθει....οτι και να ειναι αυτο σε οποιο θεμα και να στηριζεται  ;) ;)

messalion είπε:
με σκοτωνεις - δεν την εχω μαζι μου  :-[ :-[ μολις την παρω παλι πισω ομως και το θυμηθω θα σου βγαλω 1 φωτο να την δεις - εχει πολυ γελιο  ;D ;D
Και εγώ θέλω να δώ αυτο το επικό mod εεε, αλλά όπως και να είναι εμφανισιακά είσαι ο νικητής αυτού του thread ξεκάθαρα... :P

haaru είπε:
Και εγώ θέλω να δώ αυτο το επικό mod εεε, αλλά όπως και να είναι εμφανισιακά είσαι ο νικητής αυτού του thread ξεκάθαρα... :P
αυτο ειχα αυτο εβαλα ρε !!! :D :D :D

θα το βγαλω φωτο οταν μπορεσω (ελπιζω συντομα)

messalion είπε:
αυτο ειχα αυτο εβαλα ρε !!! :D :D :D

θα το βγαλω φωτο οταν μπορεσω (ελπιζω συντομα)
Να του βάλεις και φιμέ επιφάνεια με LEDάκια από μέσα,  και όταν το πατάς να ανάβει και να γίνεται έτσι!! :

pacman_guitar_by_tealzeh-d3gtdxv.jpg

if_it_is είπε:
Να του βάλεις και φιμέ επιφάνεια με LEDάκια από μέσα,  και όταν το πατάς να ανάβει και να γίνεται έτσι!! :

pacman_guitar_by_tealzeh-d3gtdxv.jpg
οσο καγκουρια και να ειναι αν μπορουσα θα το εκανα  ;D ;D ;D (τοση φρικη εχει φαει αυτη η SG - σε αυτο θα κολλωσει ??  :D :D :D )

Η καλύτερη Moda που εκανα σε κιθαρα, ηταν οτι εβγαλα ολα τα ηλεκτρικα της volume+tone+5way κτλ κτλ, και εβαλα ενα single coil των 5ευρω στο neck το οποιο πήγαινε καρφι στο output jack.

Τα περί scalloped εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=170173.msg351013#msg351013 και αν είναι ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα και τα λέμε εκεί.

Επί του θέματος, βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν αλλάξει το tone και το έχουν βάλει στο bridge, πράγμα πολύ λογικό και πολύ λειτουργικό και επίσης κάτι που θα έπρεπε οι εταιρίες να το είχαν προβλέψει και να το είχαν ως στάνταρ.

Το δεύτερο πράγμα που παρατηρώ στα mods είναι η ανάγκη για περισσότερους ήχους από ένα και μόνο όργανο με κάθε τρόπο, είτε αυτό είναι με phase in/out, split, pu blenders κλπ.

Πάμε καλά μέχρι στιγμής, συνεχίστε, στο τέλος θα βγάλω και στατιστικό πίνακα!

I I I I I  Aν γράψω μόντες πάει φράκαρε το θέμα.

Stantard mod στις strat μου είναι τα δυό tone σε bridge - Neck.

Στην Kramer μου τρία μίνι switch, ένα για καθε μαγνήτη, ο πίσω 89άρης με δυό θέσεις  off - single - humbucker, oι μπροστά on - off δύο  ποτενσιόμετρα (VOL - Tone) και περιστροφικός διακόπτης σε εσωτερικό παραμορφωτή με 5 θέσεις (Αrtec) όλα στα 18 Volt.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back