;D ;D ;D ;Dvastrange είπε:το έχω όμως σε πετάλι σχήματος τούβλου ;D
μαλλον το holy grail ή της hermida θα εχει....αυτα βγαινουν σε μεγεθος "τουβλου" ;D ;Dkbasilis είπε:;D ;D ;D ;D
Ποιό πετάλι είναι αυτό?
Τα είδα και όντως είναι σαν τούβλο ;D ;D ;Dmessalion είπε:μαλλον το holy grail ή της hermida θα εχει....αυτα βγαινουν σε μεγεθος "τουβλου" ;D ;D
όχι είναι μεγαλύτερο ...kbasilis είπε:Τα είδα και όντως είναι σαν τούβλο ;D ;D ;D
Πωvastrange είπε:όχι είναι μεγαλύτερο ...
και είναι ένα απλό spring reverb.
είναι αυτό:
είναι όντως τούβλο αλλά έχει κανονικό ελατήριο μέσα.
Η αντήχησηκατά τη γνώμη μου είναι παρεξηγημένο εφφέ. ας όψονται οι αίτιοι που λέει και ο στέλιος;D.
Που είσαι ρε man σε χάσαμε,απ'ότι βλέπω metal μέχρι το κόκκαλοBlackstar HT-Metal for the win!!!! ;D
+10000alderbody είπε:Μου ειναι αδιανοητο να παιξω χωρις reverb, αρα το θεωρω θεμελιωδες και δεν το κατατασσω στα εφε...
;D ;D ;D Εδω είμαι ρε αλλα δεν πολυ γράφω, όσο για το μετάλ εννοείτε αν και τον τελευταίο καιρο έχω αμαρτησει και τάκουω dubstep,skillex και άλλες τέτοιες ... γιατι έπεσαν πολλα πάρτυ.kbasilis είπε:Που είσαι ρε man σε χάσαμε,απ'ότι βλέπω metal μέχρι το κόκκαλο
Δεν κρατάμε κακίες man μην μασάς 8) καλή χρονιά να έχεις όπως και όλοι μαςMetalMan είπε:;D ;D ;D Εδω είμαι ρε αλλα δεν πολυ γράφω, όσο για το μετάλ εννοείτε αν και τον τελευταίο καιρο έχω αμαρτησει και τάκουω dubstep,skillex και άλλες τέτοιες ... γιατι έπεσαν πολλα πάρτυ.
Όλο και καποια απορία θα προκύψει. Ευχαριστω και επίσης.kbasilis είπε:Δεν κρατάμε κακίες man μην μασάς 8) καλή χρονιά να έχεις όπως και όλοι μας
Να τα λέμε και κάπου κάπου μην χάνεσαι![]()