- Πόντοι
- 28
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Προτάσεις σε αυτό το εύρος τιμών υπάρχουν? Η GS mini μήπως παραείναι mini για αυτή τη "μία" κιθάρα που θέλω? Άλλες εναλλακτικές?
Εχεις κανενα παραδειγμα απο καποιο κομματι, βιντεο, κιθαριστα που να σου αρεσει ο ακουστικος ηχος του? Θα μπορουμε τουλαχιστον να σου βρουμε καποιες προτασεις παρομοιας φιλοσοφιας ηχητικα.
στη θεση σου θα πηγαινα να δοκιμασω ενα ματσο OM και dreads για να αποφασισω μεταξυ των 2 τυπων, και μετα επιλεγεις αναλογα.
Σωστος, οι Academy ειναι 24 7/8'', πιο "κοντες" απο το τυπικο 25.5΄΄ αλλα οχι short scale, ισα ενα κλικ πιο πανω απο το Γκιμπσονικο 24 3/4''.Νομιζω οτι η academy εχει λιγο μικροτερο scale στο μανικι απο τις συνηθισμενες. Οχι οτι ειναι προβλημα αλλα τσεκαρε το
Ο συγχορεμένος ο θείος μου μας είχε δώσει μια παρόμοια, εξαιρετική κιθάρα. Έχω παίξει πολλά live με αυτή, κυρίως λαϊκό-ρεμπέτικο. Έχει παίξει και hard-rock στην μπάντα! Την έχει πλέον η αδερφή μου όμως.Προχθές πήρα αυτή .Ωραιότατη .
https://www.skroutz.gr/s/8873025/Yamaha-Ακουστική-Κιθάρα-F370-Black.html
Όντως έχει πιο μικρό scale, και γενικά είναι λίγο πιο μιρκούλες από τις full-sized, αλλά είμαι και εγώ λίγο νάνος οπότε μια χαρά θα μου βγει.Νομιζω οτι η academy εχει λιγο μικροτερο scale στο μανικι απο τις συνηθισμενες. Οχι οτι ειναι προβλημα αλλα τσεκαρε το
Κατατοπιστικοτατος. Ευχαριστω πολυΔε νομιζω οτι πρεπει να ζοριστες ντε και καλα για την Academy, με ενα προχειρο κοιταγμα ειναι περιπου 200 ευρω πανω απο τις αλλες 2 που κοιτας οποτε δεν ειναι και μικρη διαφορα. Αν θες να ανεβασεις το budget τοτε φυσικα να κοιταξεις την Academy (παρεπιπτοντως μεγειες Αλεξ, περιμενουμε εντυπωσεις!), οι Martin X απο την αλλη εμενα δε μου γεμισαν ποτε ιδιαιτερα το ματι/αυτι.
Η Guild που κοιτας εχει arched back, της οποιας ειμαι φαν (εχω και εγω μια) αλλα να εχεις υποψην οτι αυτο τις κανει να νιωθουν ενα τσικ πιο μπαμπατσικες απο τυπικες dreadnought. Eχει και ηλεκτρικα πανω, μια χαρα επιλογη μου φαινεται. Με την Yamaha δεν εχω εμπειρια.
Αυτη λοιπον βγαινει και σε flamed mahogany. Απο αυτο να περιμενω και κατι στον ηχο η ειναι μονο αισθητικος ο ρολος του;Η Guild που κοιτας
Οχι, το flame γενικα δεν ειναι κατι που επηρεαζει τον ηχο, ειναι κοσμητικο. Ποσο μαλλον εδω που μιλαμε για laminates.Αυτη λοιπον βγαινει και σε flamed mahogany. Απο αυτο να περιμενω και κατι στον ηχο η ειναι μονο αισθητικος ο ρολος του;