Ποιο μπάσο μου προτείνετε???

Δεν μου αρέσει το σχήμα των Thunderbird' date=' έχω πρόβλημα...;[/quote']
Ναι. Πρέπει να το κοιτάξεις άμεσα να μην εξαπλωθεί. :lol: :lol: :lol: :lol:

έλα τωρααα....είναι όμορφα μπάσσα....για κοίταξέ τα λίγο....

Γνώμη μου πάντως είναι να δοκιμάσεις διεξοδικά το Thunderbird πρίν το πάρεις' date=' άλλωστε δεν είναι όργανο κατάλληλο για τον οποιονδήποτε.[/quote']
Ναι, αυτό το έχουμε καταλάβει

Ναι, εννοείται πως δεν θα σκάσω έτσι απλά 1200 ευρώ χωρίς να έχω ψάξει το θέμα καλά. Απλά ρωτάω για να έχω μια ιδέα περίπου στο μυαλό μου. το thunderbird μπάσο μου άρεσε εκ πρώτης όψεως αλλά όπως λέτε, αν δεν το δοκιμάσω δεν μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.anyway ευχαριστώ για την βοήθεια.

Όχι ρε συ, σιγά, αφού και οι γκεϊ είν' αναγκαίοι.

¶κου την γκεϊ φύση σου, πάρε ένα φέντερ.

Όχι ρε συ, σιγά, αφού και οι γκεϊ είν' αναγκαίοι.

¶κου την γκεϊ φύση σου, πάρε ένα φέντερ.
8O 8O 8O 8O 8O 8O

μη το παρεξηγείς το παιδί.....Περνάει δύσκολα....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έλα οκ πλάκα κάνω, μην τρελένεσαι. Αν και δεν θα φταίω γω για την κατάντια σου αν πάρεις πρεσίζιον.

Δεν εχεις,εκτος αν σε ελκυουν το warwick...

Παντως ενα ibanez srx300 που εχω για να γραφω στο σπιτι,παιζει και ακουγεται καλα για τα λεφτα του.Ειναι ασχημο ομως το ατιμο.Σε καποια φαση μαλλον θα παρω ενα precision.As punchy as it gets..

Έπαιξα με ένα fender jazz bass (made in japan(!)) το οποίο δεν με ικανοποίησε καθόλου.Τελικά αν δεν είναι από america δεν...

γιατί έπαιξες και με αμερικάνικο και σύγκρινες, ή έτσι το είπες;

Μπας και ήταν κορεατικό;

Γνώμη μου είναι αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά καλύτερα μην πάρεις ibanez. Καλα είναι για πρώτο οργανο (και γω πρωτο μπάσο ένα ibanez tr ειχα) αλλα δεν έχουν ''προσωπικότητα''. Αργά ή γρήγορα θα ψάξεις κάτι άλλο οπότε καλύτερα πήγαινε σε δοκιμασμένες λύσεις.

Για αυτα που θες να παίξεις σίγουρη λύση είναι το precision που είπαν και τα παιδιά και το musicman stingray. Βέβαια ξεφεύγει λίγο σε τιμή αλλά αμα ψαχτείς λίγο στο ebay μπορείς να βρείς άνετα με 1000-1100 ευρώ και θα είσαι άρχοντας.

Για αυτα που θες να παίξεις σίγουρη λύση είναι το precision που είπαν και τα παιδιά και το musicman stingray. Βέβαια ξεφεύγει λίγο σε τιμή αλλά αμα ψαχτείς λίγο στο ebay μπορείς να βρείς άνετα με 1000-1100 ευρώ και θα είσαι άρχοντας.
precision rules!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back