Και όμως αυτό φαίνεται πως κάνεις καθώς αναφέρεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. ΟΚ δε θα πάρουμε Boogie από τον Στολλά (ή οτιδήποτε φέρνει ο Στολλάς) και θα πάρουμε από το playback και τον Thomann.Spartan είπε:αλλα αν ειναι οι αλλοι κουφοι δεν θα κατσω να σκασω...
Απο το φορουμ εδώ το είχα πρωτοδεί κ εγώ,νομίζω ναι,είναι πραγματικό 8)audiokostas είπε:Γιώργο είναι πραγματικό ;;;;;;;;;;
Είναι απίθανο. Κορυφαίο !!
Α και για να μην ξεχνιόμαστε βέβαια, turret board & P2P (μην εξάπτεσαι Eye, point to point εννοώ) RULEZ αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.........
Μη βγάλεις τα μάτια σου ψάχνοντας,το pcb του deliverance είναι.ffmakis είπε:Θα ανοίξω τον VHT μου,να το κοιτάξω.
Δεν το κόβω να είναι αληθινό.
Επρεπε να λέει VHT AMPLIFICATIONroybatty είπε:Μη βγάλεις τα μάτια σου ψάχνοντας,το pcb του deliverance είναι.
Γιατι το λες αυτο?ffmakis είπε:Θα ανοίξω τον VHT μου,να το κοιτάξω.
Δεν το κόβω να είναι αληθινό.
Βρε παλικαρι μου αφου εισαι from Athens γραψε στη δημοτικια να καταλαβαινομαστε!Spartan είπε:Best Regards from Athens, Spartan.
+1 οντως, γραψε στα ελληνικα να τελειωνουμε...konu57 είπε:Βρε παλικαρι μου αφου εισαι from Athens γραψε στη δημοτικια να καταλαβαινομαστε!
Άσε Σπάρταν. Το φτιάχνουμε και <A HREF="http://www.noiz.gr/index.php?topic=157666.0">μόνοι μας.</A><br>Nase kala.Spartan είπε:Hi, AndyC. If you want to build a HW P2P Amplifier Fender Tweed Type amplifier take a look at CeriaTone's www.ceriatone.com kits.
Πέρα από ένα "access denied" και μερικές κακόγουστες κούπες δεν βλέπω τίποτε άλλοSpartan είπε:take look at www.ppwatt.com/node/16148 για να δεις τι εχω!!! Audiokostas καλουτσικο για "amateur" βλεπουμε σινεχεια.