Point to point amps. Το Χρυσό Δισκοπότηρο;

Στόλλας καλό για fixed bias prog/death; Κουρμπής για ΠΑΝΚ με τρανζίστορ ΑΝΟΡΘΩΣΗ;

%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A1%CE%98%CE%A9%CE%A3%CE%97.jpg

Κοιτα, bloody_sunday. Το ολο thread ειναι Off-topic... Συγκρινουμε 3 ενισχητες & μια overpriced "θερμάστρα με ασημί πρόσοψη" (αυτο ηταν πολυ, πολυ καλο...) που δεν εχουν συμβατότητα τιμης - ποιοτητας μεταξύ τους... Οποτε το καλυτερο που εχει να κανει κανεις, ειναι να γινει cow-boy με την κιθαρα του, να παει στον κ.κ. Κουρμπη, στον κ.κ. Λογοθετη, στην Ομικρον Α.Ε., σε οποιο συνεργατη του κ.κ. Στολλα για την overpriced "θερμάστρα με ασημί πρόσοψη" και να βγαλει τα συμπερασματα του. Για 4 σελιδες προσπαθω να γραψω για εναλλακτικες & καλυτερες ( για μενα που τα εχω τα "γκαφρα") προτασεις, αλλα αν ειναι οι αλλοι κουφοι δεν θα κατσω να σκασω... Εξαλλου εκτως των Bad Cat Amps & των Heritage amps ολοι P2P amps που ανεφερα δεν εχουν Εισαγωγη στην Ελλαδα, και εγω δεν εχω ποσοστο να παρω... Αυτα τα ολιγα... Spartan.

Spartan είπε:
αλλα αν ειναι οι αλλοι κουφοι δεν θα κατσω να σκασω...
Και όμως αυτό φαίνεται πως κάνεις καθώς αναφέρεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. ΟΚ δε θα πάρουμε Boogie από τον Στολλά (ή οτιδήποτε φέρνει ο Στολλάς) και θα πάρουμε από το playback και τον Thomann.

Σπαρταν συμφωνω με καποια που γραφεις οσον αφορα τροπους κατασκευης αλλα και προιοντα, αλλα λογω δικων μου συμπερασματων...

Αν περιμενα από τα λεγομενα σου όμως, θα ειχα κλεισει το mozilla από τη δευτερη σελιδα.

Kοινως, ξερω τι θες να πεις (εγω όμως) αν και το ανακαλυψες με τουλαχιστον τριακονταετη καθυστερηση, αλλα ο τροπος που γραφεις είναι λιγο αουα…

Διαφωνω ομως με μια γενικευμενη εικονα που εχεις για τους boutique-αδες, καθως υπαρχουν και κατι απιθανοι τυποι στυλ Victoria, που σου ζητανε 2000ευρω για ενα απλο reverb unit το οποιο πιστεψε με και ευκολο ειναι κατασκευαστικα και πασχει απο ποιοτητα υλικων.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιώργο είναι πραγματικό ;;;;;;;;;;

Είναι απίθανο. Κορυφαίο !!

Α και για να μην ξεχνιόμαστε βέβαια, turret board & P2P (μην εξάπτεσαι Eye, point to point εννοώ) RULEZ αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.........

audiokostas είπε:
Γιώργο είναι πραγματικό ;;;;;;;;;;

Είναι απίθανο. Κορυφαίο !!

Α και για να μην ξεχνιόμαστε βέβαια, turret board & P2P (μην εξάπτεσαι Eye, point to point εννοώ) RULEZ αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.........
Απο το φορουμ εδώ το είχα πρωτοδεί κ εγώ,νομίζω ναι,είναι πραγματικό  8)

ffmakis είπε:
Θα ανοίξω τον VHT μου,να το κοιτάξω.

Δεν το κόβω να είναι αληθινό.
Μη βγάλεις τα μάτια σου ψάχνοντας,το pcb του deliverance είναι.

roybatty είπε:
Μη βγάλεις τα μάτια σου ψάχνοντας,το pcb του deliverance είναι.
Επρεπε να λέει VHT AMPLIFICATION

και το μοντέλο του ενισχυτή,  οχι λαλακίες  ;D

ffmakis είπε:
Θα ανοίξω τον VHT μου,να το κοιτάξω.

Δεν το κόβω να είναι αληθινό.
Γιατι το λες αυτο?

Περαιτερω, αυτες τις υπεροπτικες κοτσανες εγραφε ο Fryette και κατι ατακες του στυλ "proudly built by rockers in the U.S."...

Γιι'αυτο τον αγορασαν οι Κινεζοι... ;D ;D ;D

Καλα να παθει.

Hi, AndyC. If you want to build a HW P2P Amplifier Fender Tweed Type amplifier take a look at CeriaTone's www.ceriatone.com kits. If you wanna build a Marshall JTM45 or a 1987 JMP-Plexi Type Amplifier Metropoulos Amplifications www.metroamps.com is your way, for Matchless Type Kits take a look at www.trinityamps.com , for Vox AC30 TB 6 Type Amplifier kit take a look at Ted Weber's www.webervst.com 6V30 kit. All these kits are in a less than 1000 Euros range. Feel free to contact me with any technical question that you may have about them at www.45watt.com , www.ppwatt.com , www.sewatt.com Hope that helps, if that's what are you after. Best Regards from Athens, Spartan.

Spartan είπε:
Best Regards from Athens, Spartan.
Βρε παλικαρι μου αφου εισαι from Athens γραψε στη δημοτικια να καταλαβαινομαστε!

...και όπως είχε πει και ένας άλλος ειδήμονας σε ένα άλλο forum,αν ο λαμπάτος ενισχυτής δεν έχει "input tube" και "linear tape" και το λουρί της μάνας δεν αξίζει τον κόπο. Στο fixed bias κολλήσατε εσείς;
xoxo.gif

Θα σ'το πω οσο πιο απλα γινεται και ειλικρινα συγνωμη αν γινω παρεξηγησιμος.

Μαλλον για καινουριος μου φαινεσαι και ΜΗ ψαγμενος οσο και αν θες να δειξεις το αντιθετο.

Καθως, αν οντως ειχες ψαξει αρκετα καποια πραγματα στη γενικοτερη αγορα και επειδη αναφερθηκες και σε θεματα κατασκευης,

θα επρεπε να ξερεις οτι με 100 ευρω παραπανω, μπορεις να φτιαξεις κλωνο jtm η plexi για παραδειγμα, ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο απο τις κοτσανες του metro και του weber...

konu57 είπε:
Βρε παλικαρι μου αφου εισαι from Athens γραψε στη δημοτικια να καταλαβαινομαστε!
+1 οντως, γραψε στα ελληνικα να τελειωνουμε...

O Home P.C. εχει προβλημα & και γραφει in English. Συγνωμη αν γινω παρεξηγησιμος αλλα AndyC δεν εχεις γραψει και καμια info... Αν τα "κελαιδαει" η τσεπουλα σου και γουσταρεις more infos για scratch build, take look at www.ppwatt.com/node/16148 για να δεις τι εχω!!! Audiokostas καλουτσικο για "amateur" βλεπουμε σινεχεια.

Spartan είπε:
take look at www.ppwatt.com/node/16148 για να δεις τι εχω!!! Audiokostas καλουτσικο για "amateur" βλεπουμε σινεχεια.
Πέρα από ένα "access denied" και μερικές κακόγουστες κούπες δεν βλέπω τίποτε άλλο  :)

Spartan,μιας και τo καημένο το pc στο σπίτι μιλάει μόνο αγγλικά,δώσε βάση σ'αυτό: put your money where your mouth is.

Δείξε μας ένα μηχάνημα που έχεις φτιάξει (αν έχεις φτιάξει τίποτα δηλαδή) και το συζητάμε το θέμα  ;)

Φίλε Spartan έχω την εντύπωση ότι τελευταία μοιράζεις συμβουλές σε κόσμο που δεν τις ζητά. Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το κάνεις αυτό; Εδώ που τα λέμε, τα γραπτά σου δίνουν την εντύπωση απαξίωσης, οπότε οι συμβουλές που δίνεις (δεν τις κρίνω) χάνουν την αξία τους.

Μήπως να αναθεωρήσεις τον τρόπο που γράφεις για να μην παρεξηγήσαι χωρίς λόγο;

Trending...

Νέα θέματα

Back